TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11840
15.12.22 19:30

@xantypa80 ja sem dneska ještě vařila, chlap si přál lasagne aby měl co papat 😂 a odpoledne jsme se tulili s malou. Zítra cca od půl 7 příprava přímo akce na operačním sále by měla začít kolem 8 pokud nebude něco akutního :wink: 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.12.22 19:44
@Vladusxx píše:
@xantypa80 ja sem dneska ještě vařila, chlap si přál lasagne aby měl co papat 😂 a odpoledne jsme se tulili s malou. Zítra cca od půl 7 příprava přímo akce na operačním sále by měla začít kolem 8 pokud nebude něco :D akutního :wink: 🤭

Krasny pupik, mam asi stejne velky :D. Dnes jsem zjistila, ze jsem za posledni tyden pribrala 1,5 kg 8o. Snad jen zadrzuji vodu.
Uz jdes hned takhle rano? Tak drzim palce, at jde vse hladce a s co nejmensimi bolestmi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
15.12.22 20:07

@xantypa80 děkuji. Jj u nás se plánuje vždycky jen jeden císař denně. Aby byl dostatečný prostor pro akutní…což se může klidně stat že to odloží. Je tu jen jeden sál pro porodnici. Já sem za poslední měsíc nabírala kilo tydne. Ale zas předtím sen nenabrala nic. A malej má dle utz skoro 4 kila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.12.22 20:51

@Vladusxx Taky drzim palce! :) :srdce: Zitra uz budes mit miminko! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.12.22 20:53

@Vladusxx
@xantypa80
Ja uz na vahu radsi nelezu :roll: 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
15.12.22 20:59

@EmmaRose já sem musela…v poradně mě toho neušetřili :lol: ale ty můžeš nabírat víc ty máš dvě miminka :hug:
No zítra, zítra začne legrace :lol: zatím ležím na pokoji a děsně se nudím :roll: asi toho dneska moc nenaspim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.12.22 21:15

@Vladusxx to mi rika kazdej a ja to beru a papam si, ale tu vahu videt nechci. To uz je moc cerny na bilym :lol:
No nebudu ti lhat, ja bych toho asi taky moc nenaspala. Uz ted pomalu moc nespim, natoz jeste sama ve spitale. Ale stoji to za to a jsi pekne pod dohledem, kdyby naaahodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.12.22 21:16
@Vladusxx píše:
@EmmaRose já sem musela…v poradně mě toho neušetřili :lol: ale ty můžeš nabírat víc ty máš dvě miminka :hug:
No zítra, zítra začne legrace :lol: zatím ležím na pokoji a děsně se nudím :roll: asi toho dneska moc nenaspim

Mela by ses poradne prospat, bude to na delsi dobu naposledy, ne? :lol: Jsi na pokoji sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.12.22 21:25
@EmmaRose píše:
@Vladusxx to mi rika kazdej a ja to beru a papam si, ale tu vahu videt nechci. To uz je moc cerny na bilym :lol:
No nebudu ti lhat, ja bych toho asi taky moc nenaspala. Uz ted pomalu moc nespim, natoz jeste sama ve spitale. Ale stoji to za to a jsi pekne pod dohledem, kdyby naaahodou :)

Jak daleko vlastne jsi? Dvojcatka se vetsinou rodi ve 37t, je to tak? A co vubec cekas? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
15.12.22 21:37
@Vladusxx píše:
@xantypa80 ja sem dneska ještě vařila, chlap si přál lasagne aby měl co papat 😂 a odpoledne jsme se tulili s malou. Zítra cca od půl 7 příprava přímo akce na operačním sále by měla začít kolem 8 pokud nebude něco akutního :wink: 🤭

Na zítra na tebe myslím 🙏 💪 :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit
11840
15.12.22 21:46

@xantypa80 jj mám nadstandart :mrgreen: (pozornost podniku zaměstnanci) což je fajn protože napřed mě dali na normální pokoj a paní tam jela reality-show takový ty z tv Barrandov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.12.22 21:53
@Vladusxx píše:
@xantypa80 jj mám nadstandart :mrgreen: (pozornost podniku zaměstnanci) což je fajn protože napřed mě dali na normální pokoj a paní tam jela reality-show takový ty z tv Barrandov :roll:

To by me asi jeblo :lol:. Taky bych chtela nadstandard, ale z nas byva pry porad obsazeny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
15.12.22 21:59

@xantypa80 jo to byla náhoda že byl zrovna volný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.12.22 22:44

@Vladusxx :srdce: :srdce: :srdce: myslím na tebe! Drž se a ráno hodně štěstí :srdce: já nastupuju ve středu a ve čtvrtek ráno mě to čeká taky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11840
15.12.22 23:05

@Kattynka000 děkuji zítra dám vědět až se trochu vzpamatuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí