TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
3.11.22 19:09

Snad ano, drzme si palce 😄 ale hlavne at je vse v poradku, at uz to bude kdykoliv. A at to neni zas moc brzy, kdyby se narodila ted, tak by me to mrzelo, jsem si to tehu sotva zacla poradne uzivat mi prijde 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
3.11.22 19:18

@kri.g já sem si to zase užívala spíš na začátku…nic mi nebylo, mohla sem se pořádně hýbat bylo hezky tak jsme s první byly vždycky celé odpoledne venku ☺️️ teď je to takové na prd…nikam pořádně nedojdu všechno mě bolí, pomalu bych byla pro aby už šel prcek ven…ale je ještě moc brzy..ještě aspoň 4 týdny by to chtělo vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
3.11.22 19:27

@Vladusxx ano, take me zacinaji bolet zada, furt chodim curat, spatne se mi spi, vice se zadychavam atd, ale uz je to proste hezky jak citim vic a pravidelne pohyby maly a tak, takze si to presne jeste ten mesic chci uzit a pak at uz jfe ven, az bude zrala 😄 ten posledni mesic urcite bude sileny a hlavne chci aby porod prisel „z niceho nic“, a ne ze budu netrpelive cekat a treba prenaset. 🤨 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
3.11.22 19:34

@kri.g mě bolí podbřišek při každém kroku..zřejmě zlobí jizva po císaři…+teď mě 2 dny pichalo i vyloženě dole…no prostě fakt nic moc vzhledem k tomu že musím skákat kolem batolete které začíná dělat první samostatné krůčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
3.11.22 19:36
@kri.g píše:
Tak ja byla naposledy vice jak 2 tydny zpet a jdu po 4 tydnech, takze zavidim vsem co chodi uz casteji 😄 ale zatim vse ok, tak snad to uz vsichni doklepem ❤️️ ted si to take uzivam, ale i vzhledem k terminu 27.12. Bych take rada porodila cca 2-3 tydny pred terminem 😄 😄 Pritele tata je narozeny na Vanoce, tak snad se k nemu mala nebude chtit pripojit. 😄

Já jsem teď byla po 3 týdnech a prislo mi to jako věčnost a ted půjdu po 2 a taky mi to přijde že je to dlouhá doba 😀 to já bych při takomto termine chtěla vydržet a mít novoroční miminko 😀

• Citovat
  • Upravit
209
3.11.22 19:40

@Vladusxx to pak chapu, ja cekam prvni, takze si zatim uzivam klidku a teda zatim stale jeste prace, ale v kancelari je to fajn 😊 s batoletem uz to take musi byt zahul, to verim 😊

@Ennela No bud bych chtela 2-3 tydny pred terminem a nebo prvni novorocni miminko u nas v kraji, ale to je tak mala pravdepodobnost, ze mi to za to prenaseni snad ani nestoji 😂 podle meho stejne porodim na vanoce 🤦‍♀️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
3.11.22 19:49
@kri.g píše:
@Vladusxx to pak chapu, ja cekam prvni, takze si zatim uzivam klidku a teda zatim stale jeste prace, ale v kancelari je to fajn 😊 s batoletem uz to take musi byt zahul, to verim 😊@Ennela No bud bych chtela 2-3 tydny pred terminem a nebo prvni novorocni miminko u nas v kraji, ale to je tak mala pravdepodobnost, ze mi to za to prenaseni snad ani nestoji 😂 podle meho stejne porodim na vanoce 🤦‍♀️ 😄

To ja si říkám že teďka bych chtěla konečně porodit tak neako normálně ale při mojom štěstí budu prenaset a na Vánoce půjdeme domu 🤦 😁 a tich datumov kdy bych chtěla porodit je tolik že stopro se ani do jednoho netrefim 😂 s mužem máme stávku tak jsem zvědavá kdo vyhra 😂 a moje babka si přeje abych minimálně porodila aspoň toho 1. prosince jelikož v prosinci u nás v rodině nikdo nemá narozeniny 😀

• Citovat
  • Upravit
11866
3.11.22 20:08

@Ennela já sem prvnim miminkem obsadila poslední neobsazeny měsíc v nejbližší rodině :lol:…ale vím teda že stejný den mají narozeniny dědovo bráchové..s těmi se ale nevidame. No a v prosinci zas má narozeniny švagr přesně 20. A protože to u mě vypada opet na císaře tak si myslím že to pravé nejpozději toho 20. bude aby si nás tam nešidili přes svátky…Jinak termín mám 24.

@kri.g jj užívej dokud můžeš :lol: jako počítám s tím že první rok dva budou krušné ale chtěli jsme aby měli od sebe tak cca 2 roky..no a vyšlo nám to na první dobrou :lol: takže od sebe budou 16m…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
3.11.22 20:28
@Vladusxx píše:
@Ennela já sem prvnim miminkem obsadila poslední neobsazeny měsíc v nejbližší rodině :lol:…ale vím teda že stejný den mají narozeniny dědovo bráchové..s těmi se ale nevidame. No a v prosinci zas má narozeniny švagr přesně 20. A protože to u mě vypada opet na císaře tak si myslím že to pravé nejpozději toho 20. bude aby si nás tam nešidili přes svátky…Jinak termín mám 24.@kri.g jj užívej dokud můžeš :lol: jako počítám s tím že první rok dva budou krušné ale chtěli jsme aby měli od sebe tak cca 2 roky..no a vyšlo nám to na první dobrou :lol: takže od sebe budou 16m…

No já bych ráda moji babičce splnila přání ale tak uvidíme jestli prosinec bude náš nebo to už bude tento měsíc 😀 no já bych v prosinci brala datumi 1.,5.,6.,9.,12.,13.,19. a na každý mám důvod proč by to tak mohlo být 😂 ale chci aby to vyšlo tak abych už opravdu jsme byli do Vánoc doma 🙏 termín mám 9. 💙

• Citovat
  • Upravit
871
8.11.22 16:33

Holky tak ja byla Dneska na kontrole a čípek se nezmenšuje, má stejne jako pred tydnem :palec: magnezium mi nechala, ale beru jen jeden saček denne, tak asi pro jistotu. Kontrola az za 2T. :kytka: jinak me všechnooooo bolí :zed: 2 noci jsem nespala kvůli bolesti kyčlí, dneska snad únavou tu bolest zaspím.

Jak se daří vám? :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
8.11.22 16:50

@Veve9 jojo, mě i při kratší chůzi bolí celý podbřišek bolí mě i jizva po císaři, a otočit se třeba večer v posteli z boku na bok to úplně umiram jak mi táhnou vazy v tříslech…ne o zvednout nohu abych se obula…

Taky jsem dneska byla na kontrole a dostala jsem poukaz na check in do porodnice ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.11.22 17:36
@Veve9 píše:
Holky tak ja byla Dneska na kontrole a čípek se nezmenšuje, má stejne jako pred tydnem :palec: magnezium mi nechala, ale beru jen jeden saček denne, tak asi pro jistotu. Kontrola az za 2T. :kytka: jinak me všechnooooo bolí :zed: 2 noci jsem nespala kvůli bolesti kyčlí, dneska snad únavou tu bolest zaspím.Jak se daří vám? :kytka: :andel:

Tak to chválabohu že je čípek ok 🙏 já už v pátek s Magnezkom končím jelikož začínám 36tt ☺️️ příští týden jdu už na checking do porodnice a pak už jenom opravdu odpočítávat do porodu jelikož to může přijít fakt kdykoli 😳 mně zas poslední dobu hrozně brní v prave ruce když něco dělám hlavně ráno a vůbec nevím proč a jestli se s tím zmínit pak v porodnici 🤔 no a jinak abych toho nebylo málo tak mám nemocní dítě takže se budu modlit abych něco od ní takhle před porodem nechytla 🤦

• Citovat
  • Upravit
871
8.11.22 17:56
@Vladusxx píše:
@Veve9 jojo, mě i při kratší chůzi bolí celý podbřišek bolí mě i jizva po císaři, a otočit se třeba večer v posteli z boku na bok to úplně umiram jak mi táhnou vazy v tříslech…ne o zvednout nohu abych se obula…Taky jsem dneska byla na kontrole a dostala jsem poukaz na check in do porodnice ☺️️

No tak supr :hug: pak mi dejte holky vědět, jak to probíhalo v nemocnici :mavam:
Musíme vydržet a věřit, že už snad horší bolesti nepřijdou :lol: Než teda samotný porod :mrgreen:

Používá někdo nebo ma v planu používat Anibal? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.11.22 17:59
@Ennela píše:
Tak to chválabohu že je čípek ok 🙏 já už v pátek s Magnezkom končím jelikož začínám 36tt ☺️️ příští týden jdu už na checking do porodnice a pak už jenom opravdu odpočítávat do porodu jelikož to může přijít fakt kdykoli 😳 mně zas poslední dobu hrozně brní v prave ruce když něco dělám hlavně ráno a vůbec nevím proč a jestli se s tím zmínit pak v porodnici 🤔 no a jinak abych toho nebylo málo tak mám nemocní dítě takže se budu modlit abych něco od ní takhle před porodem nechytla 🤦

To jo, u tebe už to muže přijít kdykoliv ale je supr, že už se nemusíš obávat předčasného porodu. To já musím ještě vydržet cely listopad :roll:
Věřím, že ta bolest porodem odezní :kytka:
Tak držím palce, at od dcerky nic nechytneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.11.22 18:06
@Veve9 píše:
No tak supr :hug: pak mi dejte holky vědět, jak to probíhalo v nemocnici :mavam:
Musíme vydržet a věřit, že už snad horší bolesti nepřijdou :lol: Než teda samotný porod :mrgreen:Používá někdo nebo ma v planu používat Anibal? :palec:

Prej u nás to bude stejně jak kdybychom šla do poradně ke svemu obvodnimu gynekologovi akurat jenom zhodnotí stav a podle toho zváží jestli je pacientka riziková a zůstane v péči porodnice anebo není a vrátí ju do porodu nebo do konce 40tt do péče gynekologa tak uvidíme u prvního těhotenství jsem na zadnej checking nesla 🤷 jo a anniball jsem nepoužívala a ani používat nebudu stačí když žena opravdu poslouchá kdy má tlačit aspon takhle jsem to měla i u prvniho porodu kdy jsem se opravdu na to soustředila abych netlacila zbytečně a neměla jsem ani nástřih ani šití takže něco na tom asi bude 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky