Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak někdo jste tu nedávno psal ze mate tohle vajicko koupeny tak jen pro info viz obrázek
@mksv @Rosiga Jo holky děkuju, u mě to málo kdo chápe, že chci, aby mělo moje příjmení. Moje rodina je samozřejmě ráda, ale ta přítelova už moc ne😅
@Rosiga už dneska? Tak to jsou rychlici, já typovala až příští týden tak ve čtvrtek, že budeš vědět.
Popravdě? Já bych tam odpoledne zavolala, jestli je vše ok, chtěla bych to prostě slyšet ![]()
@klaudi587 tak to má být primárně naštvaná na nej ze není schopen se rozhoupat 🫣
@klaudi587 já tohle zažila u syna, kdy jsem si jeho otce nevzala a už bych nechtěla. Sice mě budou oslovovat při návštěvě jeho příjmením, ale na to jsem si za tech pár let už zvykla 😀 😀 😀.. no jeho rodina může max šoupat nožičkami a nekecat do věci, do kterých jim nic není. Pokud s tím chlap nemá problém, tak si můžou říkat co chtějí
@Kulich6 v pondělí jdu ke svymu gyn, takže ten mi určitě řekne co a jak. Ale strach nemám, protože downa princezna nemá (1:569), rozštěp taky ne…
jen dle meho zbytečně plašili, že hcg bylo nad limitem o 0.4 a genetika se řeší u rizika 1:500 a níže… I podle utz dr říkal, že má vše, co má mít… Tak nechci zbytečně stresovat jak sebe tak malou… Pokud nezavolaji, volat nebudu. To říkala i dr, že by se ozvali sami a není to nutné
@Rosiga no potom po tehle výsledcích máš pravdu 🤩 🙏.
No jasný, že to bude dobrý, myslím, že TY sis to nejhorší už zažila, kdy Tě maximálně vystrašili 🙄, takze vše už bude jen a jen na výbornou 🤩.
A kdo má příští týden screeningy a kontroly? 🤩
Holky tak 2.screening zamnou a vše je v naprostém pořádku a je to prý na 100% holčička :smiling_face_with3_hearts:.
@Veru.veruse 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 ty bláho 💜 💜. Wou! Tak budeš mít přece jen parťačku! Gratuluju moc!!! Jdu Tě zabarvičkovat 💜
Jak. dlouho si tam byla? Co měřil? 🤩
@Kulich6 Ja v patek 21.7. uz aby to bylo❤️ 🙈 a jinak ty lahvicky mam ulozene taky 😍 😍
@Veru.veruse Jezis to je super, moc gratuluju!!! ❤️ A mam radost z dalsi holcicky😍 😍 😍
@Veru.veruse jeee to jsou skvele zpravy 💕 👧 gratuluji. Vlna 2. screeningu zacina a nastartovala se nam krasne pozitivne 🍀 ja nevim, jak to tech 3,5 tydne vydrzim 🫣
@Kulich6 Já jdu v úterý ke své gynekoložce. Doufám, že už pozná pohlaví, budu 16+6. Jinak postupně těhotenství oznamuji svým soukromým studentům, aby počítali s tím, že naše spolupráce je časově omezená. Je to takový vtipný, protože jak jsou to cizinci, tak kolikrát jim chvíli trvá, než jim to dojde, a když jim to dojde, tam neví, jak reagovat 🙈 😃.
@TerkaS98 uteče to jak nic, už se těším na další screeningy 🤩.
Ty lahvičky mam na doporučení a musím říct, že doporučení je tak skvělý, že se divím proč z toho nepiju i já 😂.