Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@frauhofman tak snad se nebude Mimi stydět
. Tak budu držet palce ať Ti ukáže co nosíš v bříšku 🤩.
Jen si užívej to oznamování, já z toho oznamování mám vždy radost 🤭. Fakt si to užívám 🤗.
Nejlepší je když se zabrousí před někým na Vánoce a přítel „a Gábi, co budeš dělat na Vánoce ty?“ 😂 Opakuje to dokud to neřeknu a nebo všem to nedojde 😂.
@Kulich6 To je vtipný 😃. A co odpovídáš? Že budeš v porodnici?
Já si to oznamování taky užívala, ale teď mi to už nějak vadí, spíš mám takový pocit povinnosti, než že by mi to dělalo radost. Ale těším se, až to budeme oznamovat manželovým rodičům, což teda nevím, kdy bude. Manžel má na všechno dost času, navíc se s jeho rodiči moc nevídáme. Naposledy jsme se viděli před prvním screeningem a to jim to ještě říkat nechtěl.
@frauhofman tak ať se mrne ukáže a treba rozšíří holčičí skupinu…
@Kulich6 s nákupem lahviček ještě čekám. Chci objednat přímo z lékárny za benefity z práce. Líbí se mi Suavinex little star, Lovi botanic pro holky q nebo Suavinex premiun, ale tam mám problém s tou růžovou. Doma mám jednu skleneniu ještě po nás, ale jedna je prostě málo
@Kulich6 u nás jedni byli neskutečně uráženi, že jsme jim to neřekli a dozvěděli se to až na svatbě od někoho jiného
![]()
@frauhofman říkám, že letos asi doma nebudu, že budu čekat na Ježíška jinde 😂. Pak jim to dochází a je to hezký
.
Ty chlapy 😂. Myslím, že to známe všichni 😂. Jak tu řekla jedna z Vás „prostě si ji přineseme a bude“ 😂 normálně od té doby tej postoj vidím doma 😂.
Je hezké, že se na to těšíš a myslím, že budou rádi, i když se s nima moc nevídáte 💚.
Taky mate prcky lokalizovány tak dole? Já cítím ze většinu času je malej fakt nizko, někde v oblasti nad ochlupenim a říkám si jestli je to Ok, jestli by neměl být vys, jestli se tím moc netlaci na čípek 🫣
@Rosiga vždy se někdo najde kdo bude uražený 🙄. Na mě to poznala kamarádka, že není blbá, že ví, jak vypadá těhotná a tak. Tak to řekla tchýni a ta to řekla dál a v úterý byla u nás taky tichá domácnost, že to kamarádovi chtěl říct sám a ne aby se dozvěděl od nějaké paní z vesnice 😂. A copak já za to můžu? 😂 Ještě abych chodila křovím ne, aby to nikdo nepoznal 😂. Ale je zajímavý jak ty lidi ty drby šíří rychle 😁. Ale jsem divná, jsem ráda 😂. Jsem tak šťastná, že mi to nevadí.
@mksv taky taky, včera zase jsem myslela, že mi dělá UZ jestli mi porostou chloupky 😂. Ale říkala, že už bude děloha růst výš a výš.
@mksv ja ho v tom tydnu jak si ty taky mela hodne dole. Kdyz jsem poslouchala angelsounds, tak jsem hledala maleho tesne nad kalhotkami. Ted se mi za poslednich 7-10dni brisko posunulo hodne nahoru. Je mi neprijemne sedet, protoze se dost hrbim, a opiraji se mi prsa o pupik😁 😁 a kdyz ted hledam angelsounds tak maleho mam nekde v oblasti pupiku, a dole uz ho nenajdu. Proto i trochu doufam, ze kdyz se mi brisko vytahlo nahoru, vytahla se i ta pitoma placenta 😁 🙈
Příspěvek upraven 14.07.23 v 14:22
@Kulich6 já byla vzteklá, že to ve vesnici ví víc lidí než jsem si přála, ale prostě vesnice.
Drbání a povídání o druhých je nad moje chápání
ale když to některé baví
![]()
@TerkaS98 my jsme tak 2-3 týdny rozdíl? Já dnes 17+4 tak ať zhruba vím co mužu čekat 😂 jinak pohyby citis už?
Já byla včera trochu ve stresu protože se malej ozval jen ráno a pak cely den nic, až když jsem usinala tak jsem citila ze se asi probudil a parkrat mě okopnul😂 a dnes teda už je to zas intenzivnejsi, asi je vyspanej ze včerejška a víc tam blbne a ozýva se 😀 ❤️
Já už taky začínám přes AS slyšet maleho trosku víš než ten týden zpátky 😃 je šílené jak to mimco roste 🙈
A kdo citite pohyby tak zavidim, já zítra začínám 19+0 a stále nic 🙈 tak snad brzo 💙
Jinak holky s příjmením jsem říkala ze kdyby náhodou přišlo minco před svatbou (což stejně v plánu nebylo) tak bych mu dala své příjmení 😃 já ho nosila 9 měsíců, stres a porod a pak všechno okolo tak bych chtela aby se jmenoval stejně 😃 Segra to tak taky má a s tehdejším partnerem se rozešla a je ráda ze malý se jmenuje stejně jak ona 😃
@Rosiga přesně, to je vesnice, všichni radši řeší ostatní než sebe 😂.
Mě baví jak mě někdo potká a řekne „ahooj“ a pohled na břicho jestli jako je to vidět, polovina lidí se nezepta a polovina lidí „slyšeli jsme dobře?“ 😂 Fakt bych jim někdy odpověděla něco jiného 😂.