TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
15.7.23 10:09

@frauhofman
Budu 22+6 až 24+3 :)
Samozřejmě poletím jen pokud bude vše ok a doktorka to schválí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.7.23 10:26

Ahoj, mozna jste to uz resily. Taky se nekdy probudite a mate pocit, ze nejste vubec tehotne? Jeden den mam bricho jako balon a druhy den vypadam jako malicko najezena a nic me netahne, netlaci. Jsem tedy teprve v 17tt, ale porad se mi ty pocity stridaji. Uz bych chtela mit buben a vedet, ze se nikam do porodu brisko ani mimco neztrati :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
15.7.23 10:26

Dobre rano skupinko ☀️ taky nekdo mivate kazdy den silene sny? Mne se zdaji vetsinou takove hnusne veci, ze kterych mam strach.. napr. ze me pritel podvadi nebo ze mel nehodu, ze jsem porodila a nejaka sekta mi snedla dite, dnes treba ze se kazdy den opijim :,( budim se fakt s neprijemnym pocitem a trva, nez odezni..

@TerkaTA kam letite na dovcu, jestli se muzu zeptat? Popr. kolik hodin letu? My bychom taky v zari nekam chteli, nejlepe nejakou exotiku, ale tam jsou vetsinou delsi lety a s prestupem.. vubec nevim, na co si troufnout a zda vubec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
15.7.23 10:34

@Marilyn222 Jo, taky se mi zdají hnusné sny, většinou se teda netýkají těhotenství/mateřství, ale takové thrillery/horory, ačkoliv na nic takového nekoukám ani nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
15.7.23 10:35

@Marilyn222
My letíme jen na Mallorcu. Což je let cca 2,5 hod.
Tím že letíme s dcerou, 20 měsíců, tak chceme letět z Brna a krátkej let, takže exotika letos nebyla ve výběru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
15.7.23 10:39

@Kvetinka101 Upřímně jsem teda ráda za dny, kdy si nepřipadám těhotně 😃. Protože těhotenství u mě představuje nevolnost, únavu, nafouklé břicho, zadýchávání se a bolest svalů. Jsem radši, když bez tohohle všeho můžu vyrazit na túru nebo jít si zaplavat a cítím se jako v době před otěhotněním. Ale asi v tom hraje velkou roli to, že hned od otěhotnění jsem byla jak nemocná, slabá, bez energie, musela jsem se vzdát všeho, co jsem měla ráda, a to na několik týdnů až měsíců, což pro mě bylo dost psychicky náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.7.23 10:44
@Marilyn222 píše:
Dobre rano skupinko ☀️ taky nekdo mivate kazdy den silene sny? Mne se zdaji vetsinou takove hnusne veci, ze kterych mam strach.. napr. ze me pritel podvadi nebo ze mel nehodu, ze jsem porodila a nejaka sekta mi snedla dite, dnes treba ze se kazdy den opijim :,( budim se fakt s neprijemnym pocitem a trva, nez odezni..@TerkaTA kam letite na dovcu, jestli se muzu zeptat? Popr. kolik hodin letu? My bychom taky v zari nekam chteli, nejlepe nejakou exotiku, ale tam jsou vetsinou delsi lety a s prestupem.. vubec nevim, na co si troufnout a zda vubec :?

Jj taky nekdy podobne sny. Nekde je o tom doknce studie, ze se takove sny zenam v tehotenstvi zdaji. Ja ji necetla, ale beru to tak, ze se vyplavuji vnitrni strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
15.7.23 10:53

Mne se denně zdají strašný nesmysly 😂 ale to jsem měla i před tehotenstvim, jen teď je to možná ještě výraznější 😂 a nebo se mi zda o sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.7.23 11:00

@Marilyn222 Já dnes začala kouřit cigarety a trávu. Zhulená jsem přemýšlela, že je to asi blbost teď začínat a ohrožovat dítě. V tu chvíli mě začalo kopat. A pak jsem vzbudila a oddechla si, že je to jen sen. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
15.7.23 11:11

Těhotenská rolnička/bola

Holky, chci si koupit těhotenskou rolničku a řeším, kolik do ní vrazit. Na e-shopu stojí i s poštovným přes 500, na Facebooku bych jí mohla koupit za 300 (paní buď vyrábí nebo přeprodává z AliExpressu). Jako říkám si, že kvalita je nejspíš stejná, jen v tom ofiko eshopu to bude načančané. Ještě mě teda zaujal tenhle e-shop, kde je k náhrdelníku ještě náramek (já tyhle náramky z kamenů miluju), ale e-shop nemá žádné recenze a cena je dost vysoká, takže to riskovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2479
15.7.23 11:26

Holky mate nektera problem, ze se Vam spatne prokrvuji nohy? Me staci opravdu chvilku sedet v nejake poloze, a do 10min mam uplne drevene nohy, ze nemuzu ani chodit. To same v posteli, ze si treba rychle prelezim ruku. Furt me vlastne neco brni a mravenci. Zacina to byt pekne neprijemne 😁 vcera jsem po dlouhe dobe byla dlouho na nohou (asi 4h v kuse) a v noci silene krece, dneska sotva chodim😂 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
15.7.23 11:31

@Kvetinka101 no asi to tak bude, urcite v tom hraji roli ty rozbourene hormony.. no doufam, ze to nebude az do prosince, Freud by se na me teda vyradil :lol:
@frauhofman Ja teda pred spanim rada detektivky, ale stejne se mi krome snedeneho mimca o vrazdach nezda :?
@penalda tyjo :D :( taky dobry..
no je to zvlastni, ale ten pocit strachu v tom snu vnimam mnohem intenzivneji nez pred tehu, je mi az fyzicky uplne zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.7.23 11:35

@ms97 Já plánuju vyprat vše tak v září. Ať to mám hotové dokud se budu moct ještě hýbat.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.7.23 11:40

@frauhofman mám asi za 200 od paní z Vintedu dělá je sama. ;) Tak teď koukám, že je to ona.😊 Mám stříbrnou variantu a srdíčko je zlaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
15.7.23 11:50

@TerkaTA aaach Spanelsko :smiling_face_with3_hearts: krasa.. je fakt a vubec se nedivim, ze si skoro nikdo s malyma detma moc “daleko” netroufne.. no ja budu asi posera i s ditetem v brise a taky si to asi nelajsnu dal nez po Evrope. Hold si budu muset na par let vystacit s prispevky cizich na instagramu :D
A s malinkou letite poprvy nebo uz jste nekde letadlem byli? Ja si rikam, od kolika let by asi bylo mozne zacit s prckem nekam letat, taky samozrejme max 3 hodky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí