Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veru.veruse
Neřeší se nic, po porodu v porodnici podepíšeš papír, kam napíšeš jak se dítě bude jmenovat a porodnice to odešle na matriku. ![]()
@Gabcatkoo
Máš krásný bříško a ty šaty ti moc sluší! ![]()
Ale taky myslím, že už to v práci musí být všem jasné. ![]()
@Veru.veruse
U nás chtěli ještě kopie rodných listů matky a otce ditete. ![]()
Je to myslím proto, že do rodného listů ditete se uvádí příjmení rodičů (matky) za svobodna a to právě zjistí z těch rodných listů rodičů. ![]()
Děvčátka, já jdu na druhý screening zítra 🙂 To budu 20+2 a jsem nervózní, ale taky dost natěšená, že ji zase uvidím 😀 Moc se s námi nechce při kontrolách bavit, takže zítra jí do bříška chystám poslat nějaká kokina 😂
Jinak mám už takové decentní bříško, ale do běžného oblečení se už nevlezu, takže už jen těhotenské 😇 😁
@Veru.veruse ano, ale vlastně ani jedno po mě nakonec nechtěli 😅
Moc děkuji holky. Já už si to vůbec nepamatuji jak sem to předtím zjišťovala. Přijde mi že to tak hrozně rychle letí.
A vůbec nevím co porodní plán. Je tady někdo kdo ho nebude mít? Porodu se nebojím, nevím jak si to predstavuji ani 😁 mám dva porody za sebou a ani jeden nedopadl ani trochu podle toho jak bych chtěla z toho důvodu že mi u každého řekli, že nerodím a dali mě na hekárnu a až jak sem byla otevřena na 9palcu tak mě brali rovnou rodit 🤷
Holky chtela jsem se zeptat, vas co uz citite pohyby nebo mate zkusenost z minuleho tehu😁 je mozne, ze jsou takhle brzo (21tt) citit pohyby nepravidelne?
Vcera cely den se maly neozval, tak jsem po dlouhe dobe vytahovala angelsounds, a trosku me to znervoznelo, protoze dny pred tim byl citit uz krasne. Mam placentu na predni stene, tak jsou asi jeste hodne tlumene. A podle AS bylo jasne, ze byl maly otoceny zady 🙈 dekuju za informace ![]()
@Veru.veruse já ho mít nebudu. Já nevím co mě čeká a nechám to na doktorech a PA. Vím, že u nás v nemocnici jsou skvělý a věřím, že budou i na mě.
@TerkaS98 Terezko, je to normální. Při minulým těhu sem to tak měla a bylo vše vporadku.
Teď zas pro změnu mi přijde, že Mimi je vpohybu pořád nonstop. Pořád kope a přijde mi, že nikdy nespí.
@Kulich6 jee, já myslela, že mě budete mít tady za exota, že ho mít nebudu. To jsem ráda, že v tom nejsem sama 🤣. Nepřemýšlel a jsem nad ním, že bych ho měla. Pořád si spíš říkám, že po dvou předchozích porodech vím, že to stejně nebude tak jak bych chtěla. A můžu mít přání jaké chci ale doktoři asi nejlépe ví co dělají. Že tomu nechám přirozený chod a nebudu se stresovat tím, co bude.
@Lucy1708 závidím Ti 💜. Užij si zítra čas se svojí holčičkou 😘. A znáš to, hned hlášení 😂. Těšíme se na zprávy 🍀 🍀 🍀
@TerkaS98 jsem dnes 17+6 a někdy se ozve víc, někdy jen jednou denně. Vždy jen tak na 3 minuty a pak asi chrni dal. Přijde mi ze celkem často se tam začne mlet když lezim na zádech s jednou nohou nahoru na opěradle sedačky třeba 😀 tak můžeš zkusit, ale věřím ze s tím umístěním placenty je to asi slabší
@Veru.veruse přesně, nechci mít myšlenky, že se neřídím podle plánu 😁. Taky budu asi za exota, ale nechám to jako překvapení 😁. Ven jít nějak musí a věřím, že doktoři budou dělat vše, baby jsme byli v pohodě a pro mě bude nejdůležitější, že malá bude v pořádku a já se s tím ostatním poperu. Myslím, že pak to bude stát za to!… Já už se tak na ni těším! 🎉 Hlavně ať má přepich ta moje holčička 💜.
@Kulich6 myslím,že som ich kupovala v Gatu a teraz sú snáď za 170kc 🤔