Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lil90 taky si za 2.screening zaplatím 1.500
a to jdu na vlastní žádost ještě na kardio ta 1.200, ale to mám na vlastní žádost a doktorka říkala, že to možná nějak uhrajeme na pojišťovnu, tak uvidím
@Lil90
Druhý screening je hrazený, ale musíš mít žádanku od svého gynekologa se speciálním kódem toho hrazeného screeningu.
@Rosiga Joo myslím, že z nás měli asi dobrou srandu 🤣
Neboj, určitě to zvládne když ti bude sedět u hlavy a nebude se dívat tam kde by neměl 😁. Manželi třeba neudělalo ani dobře jak proti světlu natáhli placentu a on se na ni podíval. Ale manžel je taková citlivka v tomhle. Nesnáší pohled na krev, injekce atd. Ale zvládl to. Neomdlel. A chce jít do toho znova.
Hrozí ti CS?
@Rosiga
Já jsem u prvního porodu se studentkou souhlasila, když byla jen jedna, tak ok.
Škoda, že kromě představení už nic nestihla. 😃 😃
@TerkaTA přesně tak. Já teď platila na druhým screeningu 1000,– a byla jsem bez žádanky. Jak mi bylo řečeno, není to povinné. Proto se nedoplácí když má někdo zadanou s tím speciálním kódem 🤷. Nevím komu to dávají a komu ne. Ale samotnou by mě to zajimalo
@Rosiga A to taky muzes rict, ze je na sestinedeli nechces, nebo ne? Ja je jako nechci nikde, proste mi nikdo mezi nohy krom tech co musi, lézt nebude 😁 😁
@Rosiga já teda hned zitra to zkusím poslat na pojišťovnu. Třeba to nějak projde. Uvidím
kdyby člověk rodil každý rok, tak by to věděl co a kam! Díky bohu, ze se o tom tady můžeme popovídat a poradit ![]()
Holky vy co uz jste rodily, mela jste nektera svou vlastni dulu?? Nebo je tu nekdo, kdo ji ma, pripadne ji zvazuje? Ja si ji asi zacnu shanet, kdyz jsem si tak procitala nejake clanky a prispevky. Porodni plan asi taky mit nebudu, na vsem bych byla domluvena s ni a bylo by fajn mit u porodu nekoho, kdo se vyzna a bude se za me v pripade potreby „bit“ ![]()
Ale zase si rikam, kdo si me vezme na krk, protoze muzu klidne zacit rodit na Stedry den (8 dni po terminu) 😏
Holky a kolik látkových plenek budete kupovat? Stačí 10? 🤣 🤷
@TerkaS98 to není tak, že by tam stali a vyloženě ti tam koukali, sami se stydí a stojí opodál..chápu, že tam nikoho nechceš, ani já nechtěla a ve finále? Bylo mi to i u porodu jedno, jen zpětně jsem říkala, že tam bylo asi víc lidi než jen PA, ale fakt v tu chvíli neresis, zda jsou tam 2 nebo 3lidi..a u vizity u me zadní studenti nebyli..taky záleží kdy rodis asi, ja rodila ráno, tak tam byli, odpoledne nebo k večeru asi moc nebudou
edit: a ta holcina, co se asi ucila na PA tam byla opravdu az v uplny zaveru, treba na 10min a kluk jeste pozdeji zas az jen na šití, takžet ne se ucil asi na doktora..
Příspěvek upraven 16.07.23 v 12:32
@Veru.veruse nám by asi stačilo, neměla jsem blinkaci miminko, ale měla jsem jich asi 30ks, někomu to nestačí ale zas ![]()
A k tem studentum - taky bych nebyla uplne nadsena, kdyby mi mezi nohama stali mladi „cumilove“, kor kdyz jsem z mensiho mesta a muzu je pak kdykoliv potkat na ulici
ale zase na druhou stranu by to taky mohlo znamenat, ze PA a doktori budou takovi vic snazivejsi, peclivejsi a proste ten pristup si predstavuju celkove lepsi - preci jen clovek poda trochu jiny vykon, kdyz mu nekdo cizi kouka pres rameno a povazuje jej za autoritu, ale nevim ![]()
@Marilyn222
ty jsi před tím musela mít pupík na zádech ne? 🤭
Já fotky dám večer, až budu mít srovnání 🤗
@Marilyn222 pravda. S tím, že je pak můžete potkat. Já od bolesti rvala „už nikdy víc, už ani hovno“ 🤣 🤣 🤣.. a další den po porodu už to věděli u manžela v práci všichni, jelikož sestřička byla manželka od toho kolegy. My to ani nevěděli. Ona ano 🤣 🤣 🤣
@Veru.veruse : Porodní plán mám sepsaný z prvního porodu. Zajímalo by tě něco konkrétního? ![]()