Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaaroollka Anoo vsechno v poradku 😍 ptala jsem se prave, jestli se to neoznacuje za překotný porod kdyz to je takhle rychle.. a ona rikala, ze to tak v papirech uvedene nema. Ze ji doktor rekl, ze ty prekotne porody jsou rychle a narocne, a ze zeny vetsinou prijedou na prijem na 10cm otevrene, a uz si nahmataji hlavicku. Ona prijela otevrena na 5cm, a kdyz vyplnili vsechny papiry, a udelali vysetreni, mohla jit tlacit. Rikam, porod jak z reklamy😁 tak mne prave potesilo, kdyz slysim i nejaky takovy pribeh, a ne jen same horory, a prave jsem rikala, ze Vam to musim napsat😁 ❤️ jooo a rikala, ze se uz 2dny po porodu zacali bavit, kdy bude druhe😂 🙏🏻
@TerkaS98 To je pravda, že to je fakt hezký slyšet. Já kolem sebe, jako osobně, ještě nic tak dobrého bohužel asi neslyšela 😅 🙁 Čím víc se to blíží, tak si začínám uvědomovat, že první porod asi nemám úplně zpracovaný a začínám se trochu bát.
@Lucy1708 🍀 🍀 🍀 užij si chvíli se svojí holčičkou a dej vědět 😘.
13× 💜 a 18× 💙.
Doufám, že tento týden budu také zabarvovat, viď @frauhofman ![]()
Dobré ráno holky,
jsem trochu zoufalá. Už pár týdnu mě bolí nohy jakoby plosky (šlapky). Myslela jsem si, že je to tím, že teď v létě nosím sandály, které nejsou úplně pohodlné, zkoušela jsme je vyměnit za pohodlné boty, ale pořád to hrozně bolí, hlavně teda paty. Stačí, když ráno vstanu z postele a musím to “rozchodit” nejradši bych na ty nohy vůbec nedošlápávala jaká je to bolest. Četla jsem, že to může být způsobeno změnou váhy nebo těžiště. Joo bříško sice už mám, ale přibrala jsem tak 1-2 kg. Že by to mohlo mít takový vliv? Na kontrolu jdu až 31.7. tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte stejný problém popřípadě jak tomu pomoct?
Chci se hýbat, mám ráda procházky, ale tohle mi je fakt znepříjemňuje. ![]()
@_Nixol
Ahoj já teda nemám vyloženě bolest, že bych nemohla chodit, ale po celém dnu mě často šlapky bolí a pálí. A co mi pomáhá - ledová sprcha od lýtek dolů, nebo z ledničky chlazený gelový obklad na chodidla dát. A úplně nejlepší masáž od přítele
(nebo aspoň sama před spaním)
@Charlie98 joo, po celém dni je to taky takové pálení. Ale ráno je to bolest jak kdybych šlapala po šutrech.
Děkuji, zkusím. Teď jsem v práci a už jsem přemýšlela, že bych si tady postavila kýbel s ledovou vodou a do toho ty nohy namočila. ![]()
@_Nixol občas mám něco podobného ale jen bez bot či ponozek. Ale někdy mi jsou tvrdé i moje ponožky.. 😂 ale měla jsem to i před tehotenstvim.. 🙈
Jinak holky, pravé čekám u doktorky na kontrolu tak doufám že bude vše v pořádku.. minule mi malou ani neukazala.. ![]()
@Frey0369 držím palce, normálně bych ji řekla, že ji chci vidět, že by mě to uklidnilo. Klidně i kdybych měla něco zaplatit. Pak dej vědět ![]()
Dneska se už ozvu.. každopádně malá mě hezky uklidňuje že je v pořádku, protože tu do mě docela čutá
@Frey0369 se připravuje na doktorku 😂.
Holky, já Vám tak závidím, už chci taky o ní vědět 🙏. Já dnes 17+1 🤩.
@Frey0369 Držím palce. Taky jdu dneska na kontrolu vyzbrojená, že mi musí mimi ukázat, i kdybych měla něco připlatit
Od minule je to 6 týdnů a pohyby si pořád nejsem jistá (19+2) ![]()
Tak jsem od sestry a opět jsem dostala zrcátko.. 😭 19+2 a stále ho mám