TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
17.7.23 14:33

Naše váha stávkuje asi jsem jí strhla. :oops: :lol: Jinak mě je 34 a půl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
17.7.23 14:35

@penalda a půl 😂.

Holky, máte některá nebo Váš partner okolo termínu narozeniny? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
17.7.23 14:38

@Kulich6 U nás má partner svátek, ale narozeniny tam mají sestřenice a teta (všechny nám jsou velice blízké) a pak i pár dalších svátků, tak se uzavírají sázky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
17.7.23 14:44

@Kulich6
Já mám termín na Silvestra a narozeniny 21.12., tchyně 23.12.
Prvni dcera se narodila dřív o deset dní, to by vycházelo na ty moje narozeniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
17.7.23 14:48

@TerkaTA tak u Vás se nebude vědět co slavit dřív 😂 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.7.23 14:50
@Veru.veruse píše:
@TerkaTA přesně tak. Já teď platila na druhým screeningu 1000,– a byla jsem bez žádanky. Jak mi bylo řečeno, není to povinné. Proto se nedoplácí když má někdo zadanou s tím speciálním kódem 🤷. Nevím komu to dávají a komu ne. Ale samotnou by mě to zajimalo

Musim se priznat, ze ja jsem zadanku na druhy screening od Dr. dostala a nosim ji uz skoro mesic u tehotensky prukazky. Myslim, ze jsem ji dostala hlavne proto, ze mame v diagnozach rodiny rozstep patra (na kost) a agenezi ledviny, tak to musi byt nejspis nejaky spesl vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.7.23 14:55

@Kulich6 ano 😁 cca týden a půl po narozkach mám termín 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
17.7.23 15:11

Holky, asi se Potrebuju vypovídat :(. Víkend jsme teď strávili u mých rodičů, kde byla i má sestra s 3letym synem. Ten má bohužel celiakii a segra ji velmi přísně dodržuje, hlídá veškeré potraviny a všechny dobroty pro malého sama peče, aby měla proste jistotu.
V sobotu nechala malého u našich rodičů na hlídání a my dvě spolu jsme se jely podívat na kočárky. Byly jsme pryč tak 3 hodiny nakonec a když jsme se vrátily, malý dost plakal a neslo to zastavit. Do vecera tak stále poplakaval a pak se začal hrozne drbat. No, po celém těle mu chudátkovi vyskočila vyrážka… a až poté naši rodice řekli, ze mu dali kousek babovky, ze na ni měl chuť a takový kousek přece nevadí. No co vám budu, segra úplně vytocena, oni samozřejmě vědí, ze to proste nemůže a stejně mu to dali, ze na to měl chuť :(.

A já mám teď úplně panickou hrůzu jim někdy své miminko svěřit :(. Samozřejmě svého vnuka miluji a myslí to všechno dobře (alespoň podle jejich vědomi), ale já se teď bojím jim mé miminko jen půjčit abych u toho nebyla. :zed: Jim fakt člověk nevysvetli, ze to to dítě proste nemůže :nevim:. Úplně jiný příklad, ale když posledně hlídali mého psa s alergii na kuře, tak mu samozřejmě dali odřezky z řízků a pes pak 3 dny zvracel a já je strávila na veterine :pocitac:. A i po tomhle zážitku by mu pokazdy dali ze stolu, protože ten pes přece smutně kouká :zed:. Ja už fakt nevím, jak jim vysvětlit, ze když řekneme NE, opravdu to znamená ne i kvůli zdraví :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.7.23 15:14

@Kulich6 17.2. :jazyk:
30. listopadu má sestra narozeniny

Příspěvek upraven 17.07.23 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.7.23 15:22

@Banila 8o nedivím se ti, že se bojíš taky bych měla strach. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.7.23 15:30

Holky, vy co už jste rodili.. měla jste některá porod ještě před termínem? Někde jsem četla, že když jste rodili předčasné nebo nějakou dobu před termínem že se to bude stávat i při dalším těhotenství. Nevíte co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
17.7.23 15:33

@Blangie Ja mam 0- a manzel A+. Krev mi zatim brali jen jednou, ted nekdy kolem 26tt budou brat pry znovu. Kdyz protilatky budou, hned mi soupnou injekci, a druhou po porodu, tak mi to rikal doktor😁 😘

@Rezi06 Ja mam nahore 4kg🥵 a je mi 24let a 8mesicu😁

@Kulich6 My mame TP 1.12., manzel narozky 21.11. a ja 4.11. Kdyby sel maly ven cisarem v 37tt tak je to 12.11. a to ma narozky moje segra😁 joooo rodinka štírů😂

Jinak holky vsem gratuluju k pozitivnim kontrolam!! ❤️ tesim se, ze jich tenhle tyden bude hodne😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
17.7.23 15:35

Ahoj holky tak píšu i vám sem 😊, tak mám po 1. screeningu. A vše vyšlo perfektně. :srdce: Naši dvojčáci jsou pravděpodobně chlapečci. Riziko preeklampsie do 37. týdne prý naprosto minimální. A rizika 1. trizomie u obou 1:17000 a 2. 3. trizomie 1:20000. Takže já jsem spokojená. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
17.7.23 15:39

@ruzulka ne ne 🤩. Jeee, to jsou krásný zprávy 💙 💙. Tak pokud to stihneš do konce roku, tak umocňuješ chlapečkovou partu 🤭.
Paráda, mám radost!!! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
17.7.23 15:40

@Banila Jejda to je neprijemne, to ti rozumim :roll: ja mam podobny problem, ale na strane manzelovych pribuznych. U nasich se vubec nebojim, moje mamka je nejvic zodpovedny clovek na svete. Ale na strane manzela, jsem z nich obcas na svestku.. s tchyni se nastesti nestykame (silna agresivni alkoholicka) ta mi nesmi pres prah. Ale vidame se s manzela babickou a tatkou. No a proste tatka je takovy velky dite, co by kolikrat nemel mit zodpovednost ani za sebe😁 a babicka ma na spoustu veci jiny nazor nez ja (uz ted mi rika jaky blbosti si tehotne v dnesni dobe vymysleji). Takze se uplne desim chvile, kdy budou chtit maleho na hlidani, a ja jim ho proste nedam, pritom vim ze u nasich bych ho nechala klidne na tyden🤦🏼‍♀️
Jinak holky chtela jsem se zeptat, myslite, ze muzu v porodnici pak nahlasit lidi, ktere chci na navstevu a ktere naopak za nami nesmi pustit? Mam z navstevy tchyne velky strach, ona je schopna obvolat nemocnice, aby se k nam dostala🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí