TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
18.7.23 06:21

@Lucciang nezabije Tě to 😂. Počkej chlapeček Tě nenechá hekat, že Tě bolí kolena 😂. A to je Vaše první dítko? 👶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 06:27

@frauhofman no mě se Dr. Ptala zda máme kočky, tak jsem říkala, že narození furt jsem s kočkama. A nic víc neřekla, pak jsem tam přišla a měla poškrábaný nohy, tak jsem říkala, že jsme si pořídili 2 koťata, že náš veteránek zemřel. A na to mi řekla, dle krve jste toxoplasmózu měla a kdyby ne, tak by jste asi neotěhotněla. Takže v pořádku. Říkala, že pokud to fakt nejsou „prašivý“ kočky, kde mají nateklá oči, že nevidí, vykousaný od rvaček, tak by to neřešila. Že více toxoplasmózy je třeba v zelenině ze záhonku.
Popravdě mě nenapadlo řešit těhotenství a že jsme měli zamluvená koťata. Když se čičiny narodili, tak jsem nevěděla, že jsem těhotná. Ale jsem za ně ráda, protože jsem pak neměla čas přemýšlet co se může stát a tak. Díky nim jsem byla psychicky jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 06:29

@frauhofman dneska držím palce 🤩 a mám připravené fixy na barvičkování 💜 💙 😂 😂.
Těšíme se na zprávy 🍀 🍀 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 06:30

@Džejn10 ahaa, já koukala jen do těhotenských 🤗. Děkuju 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 06:34

@katka-365 😂 😂 no já taky nemám představu co tam budu dělat 😂.
Jinak se bojím, že budu mít termín a všichni mi budou psát jestli už 😂.
A už se všichni ptají zda budeme dělat hned jako párty. Myslím, že budu 6ti neděli, že jsem ráda a hlavně budu se muset trochu s malou zžít. Krom maminky asi nebudu chtít návštěvy. No možná se toho začínám bát, zda to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
18.7.23 06:47

@Kulich6 dopprucuji říkat termín aspoň o 14dni dyl, jinak vážně tyhle otázky budou neustále..nám volala měsíc dopředu tchyně každý večer v 8 co děláme…co bychom asi dělali :roll: hlavně nenápadně jestli nerodim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 06:56

@katka-365 😂 😂 když já jak mám termín 24.12. tak jsem to toho tak nadšená, že jsem to vyslepičila všem 😂 😂. Tak snad budou řešit Vánoce a nebudu na pořadu dne 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
18.7.23 07:10

@Kulich6 no, pak jen zbývá obrnit se a mit pevný nervy 😅 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 07:17

@katka-365 no a nebo to holka musí stihnout na termín a já musím hodně uklizet den před a mýt okna a vytírat a mít sex 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
18.7.23 07:20

Holky kdo trpíte v těhotenství na nějaké neduhy, tak je super tahle knížka 😊 já jí tenkrát dostala v maxovi když jsem kupovala spoustu těhu vitamínů za 1kč to měli nějakou akci mam jí asi 3 roky a jsou tam bolesti hlavy, nadýmání, zácpy, průjmy, chřipky, teploty a další a jaké léky jsou vhodné co je třeba konzultovat. Jaké jiné možnosti jsou (čaje, bylinky a tak) opravdu moc pěkná knížka 😊 teď myslim stojí 199kč 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 07:25

@Zuzca.K děkujeme a jak sis doužila dovolenou? 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
18.7.23 07:31

@Veru.veruse
No právě a někde se sekneme a porodím v autě 😀 a budu na Primě😀Takže raději ten Vsetín…tady na Valašsku je to s dopravou složitější 😀 Uvažovala jsem taky nad Zlínem, ale tam je to podobné 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
18.7.23 07:32

@Kulich6 ani mi nemluv dovča za všechny peníze 😂
Díky té vyrážce, jsem byla u moře 3× jinak jsem nakupovala abych se nenudila 😂 na mimčo tam nic neměli všechno od 1roku výš 😂 a hlavně pro holky… rozbila jsem si hodinky (apple watch to safírové sklo) takže oprava 3600kč a ztratila kosmetickou taštičku takže nemam doma ani řasenku 😂
Ale jinak to bylo s rodinkou moc fajn 😂 mimčo v břiše to taky zvládlo a začala jsem cítit pohyby tak to beru jako pěknou dovču 😂
Ale co se týče počasí, tak vy jste tu měli taky Itálii 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
18.7.23 07:38

@Zuzca.K 😂 😂 začala cítit pohyby 🤩 🤩. Tak to přes to stalo za to! Víš jak, zážitek nemusí být dlouhý, ale intenzivní 😂 😂. Splnila si 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
18.7.23 07:44

@Kulich6 bylo to intenzivnější než jsem čekala 😂 a taky mi hodně vylezl pupík, když jsem se vrátila domu za manželem (ten se mnou nebyl) tak uplně koukal 😂 řikal mi ty jsi stejná ale mimčo už musí mít aspoň kilo ne? 😂 fakt teda narostl že teď už to neschovam ani pod stanem 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí