TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
17.7.23 19:14

@Rosiga dekuju moc! No pravdu mas…..jako podobnosti tam vidim a bohuzel, aby prcek byl stir jako ja……byl by nedopecenej…..tak radsi dopecenej strelec 😊, kozoroh by byl zas prepecenej….nenadelam nic 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
17.7.23 19:16

@Rosiga Já myslela čistě kvůli té toxoplazmě, jestli nejsou tchánovci naštvaní. Já bych si asi ťukala na čelo, kdyby ke mně nějaká těhotná kámoška odmítla jít kvůli tomu, že mám kočku. Zatím se mi to nestalo. My máme kočku 11 let, spí s námi v posteli, takže jsem si říkala, že jestli má toxoplazmózu, tak už jsem jí dávno chytla. Ale radši se na to zítra zeptám, trochu jsi mi nasadila brouka do hlavy 😃.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
17.7.23 19:17

@Lucciang myslela jsem na Tebe, že ses dlouho neozvala 😁. Jupiiiiii, prosím Že, ultra stará nejsi!!! Hlavně, že je malej zdravej!!! 🍀 💙 A zase tím omladnes 🤩. Jsi taková naše VIPka 😘.

Alex 💙. Tak se těšíme na zprávy z 2.screeningu 🍀

Tento týden je fakt krásný 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
17.7.23 19:19

@frauhofman já dle výsledků ji měla, Dr. Říkala, že kdybych byla „nemocná“ neotěhotním. Pokud zvíře není prašivé, tak bych se nebála.
Takže pokud by jste byla některá z Vás nemocná, nečekate svoje miminka 💙 💜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 19:19

@frauhofman jo takhle, to jsem špatně pochopila. Tchánovci na to nic neříkali, ono jim je to vcelku jedno :D :lol: žijeme od sebe cca 15min, takže přijedou o víkendu a pak jedou na zahradu. Tchán i tchýně jsou salamisti a žijou si svůj život, když děti už jsou mimo hnízdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.7.23 19:28

@Kulich6 dekuju moc! No ja poctive docitala a padala vedrem ….Jo Vipka je kulantne receno 😊. Jako me nezbyde nic jinyho nez omladnout…nebo me to zabije. Tim jsem si jista 😊 proste to starnuti je znat….co si budem…tak mam na stary kolena o zabavu postarano 😂 😂 😂. Vsichni budou v duchodu okopavat zahonky a jezdit do lazni a ja budu resit primestsky Tabory 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
17.7.23 19:29

@Kulich6 Takže ji máš jakoby v té latentní formě? Mně právě doktorka ohledně výsledků krve vůbec nevolala, tak předpokládám, že bylo všechno v pohodě, respektive nic, co by se mělo urgentně řešit. Ale kamarádka občas chce pohlídat kočky, což zahrnuje i vyklízení hajzlíků, tak nevím, jestli mám být opatrnější než u vyklízení našeho hajzlíku 🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.7.23 19:32

@klaudi587
Nene, do Ostravy, jsem Ostravacka a vdala jsem se za Vsetinaka 🙂Máme to vždycky takový výlet 😀 V Ostravě mám super doktora a celá klinika je fakt dobrá a jsou peclivi🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
17.7.23 19:54

@TerkaS98 u nás v zimě je vždy I zákaz návštěv kvůli chripkam, takže snad bude i u vás a pustí ti tam jen manžela :palec: ale mela by prostě respektovat to, co chceš ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
17.7.23 20:09

@klaudi587 : Na ječné zrno pomáhá heřmánek. Uvařit heřmánek a dávat obklad na oko, stačí namočený kapesník. Pokud je to v začátku, dává se studený. Ať se ho brzy zbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
17.7.23 20:16

@Rezi06 : Na začátku jsem zhubla 5 kg a přibrala jsem zpět 2 kg. Takže jsem 3 kg pod váhou před těhotenstvím. Stále je mi teda blbě od žaludku. :poblion: Zítra začínám 5. měsíc těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.7.23 20:17

@Lucy1708 a budeš rodit i v Ostravě nebo ve Vsetíně? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.7.23 20:18

@Kulich6 Nn skúsim ti ich nájsť 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.7.23 20:19

@Kulich6 mojej švagrovej sa 31.12.2021 narodila holcicka 😬 a teraz druha svagrova bude rodiť v polovici prosinca a prvá dcéra je 25.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
17.7.23 20:23

@Banila : Uff, to je strašný. :zed: Sama mám celiakii a mrňous doteď nemá zavedený lepek (řeší se alergie, ev. celiakie), takže vše peču, vařím, připravuju. Mrňous je vždycky vybavený svým jídlem a tím, co smí jíst. Udělat mi někdo toto, tak asi slušná nezůstanu a dlouho by mě tam nikdo neviděl. :cert: Ať je mu brzy líp. :hug:
Naštěstí mrňous už od dvou let chápe, že má jiné jídlo a ani nechce ochutnávat od druhých. Zato mně z talíře bere hned. :lol: Tam ví, že máme stejné. Ale když byl malý, tak jsem si hodněkrát vyslechla o hysterické matce a že si jeho alergie vymýšlím… Bohužel, kdo nezažil, nepochopí. A někdo ani chápat nechce… Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí