Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaTA me skoro vubec, ale letela jsem hned, sestricka snad ani nezavřela dveře
je pravda, ze mi ho dali v 6 a za hodinu jsem ze špičky prstu byla na 7cm ![]()
@Blangie jsem Rh negativní a zatím taky jen jeden odběr na protilátky. Injekci jsem dostala v únoru po potratu a další mě čeká preventivně okolo 28. týdne ![]()
Ty jo, jsem teď koukala co poznají při každé návštěvě z té moči a oni zjišťují i tu preeklamsii.
@klaudi587 Na jecne zrno nejsou atb potřeba. Maximalne lokalne atb mast, ale zkus si na to v lekarne koupit ocni kapky se svetlikem. Nebo jsou taky dobrý obklady z hermanku. Do pár dnů by to mělo povolit.
@culinka123 já právě někde četla, že se mají dělat 2 nebo 3 odběry a mě dnes řekl, že uděláme až ve 30tt. Jako nechtěla jsem říkat že jsem si ale načetla na netu…:D
takže mu věřím no, snad to bude v pohodě.
@Kulich6
Ale jestli tě to uklidní, tak jsme měly takovouhle skupinku i tenkrát, bylo nás tam 42 a poblila jsem se jediná. Já myslím, že je to tím, že piju jen vodu nebo neslazenej čaj, žádný sladký pití, minerálky, kofoly atd., nejím ani moc sladký atd., takže to moje tělo prostě ten nápor cukru nezvladlo, ještě na lačno.
@katka-365
Já jsem za hodinu od podání klystyru měla dceru na prsu.
![]()
Vlastně kéž by to tak bylo znovu. ![]()
@TerkaTA to jo, víc takových rychlých porodu, ale ani já si nestezuju ![]()
Holky kolik jste od začátku těhotenství přibraly?
Edit. Žen se na věk a váhu neptá, ale tady mi to přijde trochu jiné
ale komu to neni příjemné, ať samozřejmě neodpovídá ![]()
@Kulich6
pobavila!
Věk nemusíte
já právě 2,5 kg a nevim jestli je to moc nebo málo, tak sonduju
a je mi 25 a 6 měsíců prosim pěkně ![]()
@Rezi06 Já zhubla a teďka jsem od své původní váhy o 1kg nahoru. Na mě to ale jde docela znát, jelikož jsem menší a drobná 😅
@marcela628 Moc děkuju😊 vyzkouším.
@Rezi06 Já jsem na váze před otěhotněním, ale jsem dost při těle, samovolně jsem po 1. trimestru 3kg omylem zhubla a teď jsem to konečně dorovnala. ![]()
@Rezi06 já nejdříve zhubla 3 kg, v červnu na své váze a teď 1 kg navíc, ale myslím, že teď to půjde rychleji nahoru 🥺. Vše se mi začíná nějak zvětšovat 🥺.