Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Frey0369 Drzim palce, a tesim se na dobre zpravy❤️ 🙏🏻
@_Nixol Zlato ja te vubec nechci strasit, ale sestrence se behem tehotenstvi rozjeli ostruhy, a to byla taky tak v pulce tehotenstvi, takze vahu nahore nemela. Spis je to asi pry tim, jak celkove tehotne meni chuzi, jinak se jim prokrvuji nohy apod. Neni to nijak ohrozujici, spis to je otravne a bolestive😩 ja vim, ze se to da v pocatecni fazi rozehnat nejakou injekci/opstrikem. Tak se zkus zeptat obvodaka, pry je to celkem casta vec u tehotnych😩 nekterym se udela hrbolek/vyrustek, sestrenka treba mela ty vnitrni ze spoda chodidla.
Tak drzim palce, at to prejde❤️
No mě doktorka říkala, že vaginálně to vidí lépe, myslím, že to není špatně 🙏 🍀.
Hlavně ať ji vidíš, že je v pořádku!!! 💜
Holky celou moc mě bolelo oko, dneska ráno jsem se vzbudila a mám na oku asi ječné zrno. Nevíte, co na to? Nevím jestli jít k obvodní si jít pro atb, ale já atb fakt nechci. 😩
@TerkaS98 no tak teď jsem si přečetla, co se o tom píše a sedí to úplně přesně.
Moc děkuju, aspoň vím, na čem asi jsem. To abych si s tím zašla rovnou k obvodní než čekat 2 týdny na kontrolu na gyndě. ![]()
Tak fotku sice nemám, ALE malou jsem viděla!!❤️ ❤️ mávala nám a hezky si tam ležela.. placenou mám prý na přední straně ale měla jsem ji predtim prý na zadní tak nevim 😂 kontorlovali jsme pohlaví a už máme na 100% holčičku. Prý tam pindika nemá 😁 a už jsem dostala i zadanku na testy na cukrovku😭 už teď je mi z toho špatně
@Frey0369 💜 💜 💜 jupiii, hlavně, že si ji viděla 🤩.
Holky, ten cukr, je to fakt hnus? 🥺
@_Nixol To me moc mrzi, ale jak pises, urcite lepsi to resit vcas 🙁 a taky bych asi rovnou obvodaka, gynekolog by te k nemu stejne asi poslal, tak necekej, at se s tim zbytecne netrapis 😩 tak moc drzim palce, dej pak vedet❤️
@Frey0369 Jeeee super, mam radost😍 😍 😍 😍!!
@Kulich6 Dá se to. Spíš je otravný to čekání a sezení několik hodin v čekárně mezi těmi odběry ![]()
No mě děsí bych 10-14 hodin na lačno a pak ještě celé ty testy na lačno a nic nejíst.. v 6:50 být v nemocnici.. se zblázním 😭 😂 ale když se nebojím porodu tak se nemůžu bát ani tohohle 😂
@kaaroollka asi blbý dotaz, ale kdyžtak normálně můžu chodit čůrat že jo? Z toho mám teď paniku všude 😂. Chce se mi víc a víc a už jezdím jen tam, kde jsou záchody 😂.
Já se hlásím po kontrole v 19tt
máme na 100 % potrvzenou holčičku, takže konečně taky začnu nakupovat
2. Screening mám 31. 7. ![]()
@Kulich6 Jo, určitě
Jenom zvracet by bylo blbý, to by pak neplatilo
![]()
@Rezi06 🍀 🍀 🍀 krasnyyyy 💜 💜 💜. Tak to už máš za chvíli 🤩.
Dnes je krásný den 🎉
@kaaroollka no prý je to fakt hnusný, tak přemýšlím, té kdyžtak se otočil ke zdi a zacpu nos 😂. Ale pokud můžu na WC, tak to zvládnu, ten je teď pro mě nejhorší představa 😂 😂.