TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
17.7.23 15:42

@ruzulka Jezis to je pecka, moc gratuluju, mam z Tebe/Vas opravdu velkou radost❤️ 😍!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
17.7.23 15:50

@Veru.veruse
Já jsem měla porod deset dní před termínem, nevím, co je pravdy na tom, že další porod bude taky před termínem, ale je fakt, že v naší rodině rodily všechny ženy před termínem (Já jsem se narodila ve 34. týdnu, mamka ve 33. týdnu…), takže že bych přenášela neočekávám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.7.23 16:04

Ahojky, já měla dneska kontrolu, dokonce mi dělala dr. i rychlo utz, vše v pořádku a další kontrolu mám 8.8.. Na 2. screening zatím nejsem objednaná a dr. mi ani nic neříkala, dneska jsem 18+2 tak jsem z toho trošku zmatená :think:. No snad mi teda ten 2.screening udělá ona a nebudu se muset nikam narychlo objednávat.
Jinak jsem zatím nepřibrala, stojím na váze, ale já jsem ráda, mám dost nadváhu, tak se modlím, abych moc neztloustla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.7.23 16:06

Měření pánve

Holky já se chci zeptat, jestli máte v těhotenské průkazce napsané taky hodnoty měření pánve? Mně doktor pánev měřil úplně na začátku těhu a zapisoval si to tam. Prý se to už moc nedělá, co mi říkala jedna PA, tak se chci zeptat, jestli to Vám ji doktor měřil nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
17.7.23 16:08

@klaudi587 Mne panev nemerili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:10

@Rezi06 mám méně než před otěhotněním.. za měsíc jsem zhubla 1.5kg :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:12

@Veru.veruse rodila jsem 14 dní po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:14

@Banila to je na pytel. Chudák malej, chápu rodiče, že to mysleli dobře, ale tohle je nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:17

@TerkaS98 nešlo by napsat jen, komu mají podávat informace, tím pádem by o tobě neměla nic zjistit. Ale jak to teď funguje netuším. Já teda všem v okolí řekla, že je v porodnici nechci, že až budeme doma, tak jsou vítáni, ale dřív určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:19

@ruzulka to je hezký :srdce: :srdce: :srdce: velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.7.23 16:20

A ukončuji spamovani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na kontrole vše ok, -1.5kg za měsíc, takže mám méně než v 10tt :lol:, malá v poradku a kontrolu mám 10.8. Byla jsem moc rychlá, protože 2.screening dělá dr u sebe, ale říkal, že když to mám spojené s kardio, tak je to jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
17.7.23 16:36

Mě je 29 a 3 měsíce a přibrala jsem 7kg dnes jsem 16+5 a připadam si teda obrovská, hlavně mi vyrostlo teď za týden břicho dost 😂
Jinak já mam termín 27.12. a tchýně má 27.12. narozeniny, moje mamka 15.12. Ale je mi uplně jedno kdy to bude 😂 hlavně to ani na mě nezáleží 😂 v pátek mám kontrolu tak snad mi řeknou pohlaví na víc než 60% 😂 třeba se mi ta kolonka v tabulce taky zarůžoví😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
17.7.23 16:38

@klaudi587 mě od začátku píší malá pánev tak jsem se na to ptala doktora a ten mi jí přeměřil a řikal, že je menší, ale zkusil by rodit. Prý bych měla rodit dítě do 4kg, aby byla jistota, že projde bez problémů. Ale v průběhu těhotenství se může pánev zvětšit tak uvidíme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.7.23 17:11

@TerkaTA právě taky s tím raději počítám. První syn 3 týdny dopředu, druhý syn 2 týdny dopředu. Takže počítám že to bude i teď dřív. Chci se právě zeptat na to doktora jak to je, co je na tom pravdy 😁 😁.. poslední me těhotenství a já si přijdu na spadnutí jak před porodem 🤣 ale tu vymodlenou holčičku si ráda vytrpim 😁
A měli jste nějaké důvody k předčasnému porodu? Nebo to prostě přišlo? Já měla mít předčasný CS díky mému srdíčku abych to zvládla ale nakonec to přišlo ještě mnohem dříve 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.7.23 17:19

@klaudi587 Mne panev a obvod bricha meri od zacatku tehu na kazde kontrole, ale kazdy doktor to ma asi jinak :nevim:

@Rosiga Dekuju, no mozna jo, ze by to stacilo. Ja jsem zrovna rikala, ze doufam, ze vsichni pochopi, ze budeme chtit dodrzet sestinedeli, jeste kdyz jsou v prosinci chripky a jine bacily. Treba u nasich presne vim, ze kdyby se jen malinko necitili dobre, nenapadlo by je za mnou jit, ale u ostatnich si tim jista nejsem🙄 nejvic se mi ted libila sestrenka co nas zvala na navstevu, a pak z ni vylezlo ze maji deti sedmou nemoc. Tak ze me vypadlo jestli je normalni kdyz zve tehuli, a prej jsem moc precitlivela😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí