Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 nejsi, zrovna teď bych k nikomu nemocnému nešla.. nejezdím ani ke tchánovi a tchýni, protože mají kočku. Sice je to kočka domácí, ale toxoplazmózu opravdu nechci ![]()
Mě pánev měřili ale nikde jsem nenašla nic zapsané.. každopádně keyz jsem otěhotněla měla jsem 64kg, potom jsem zhubla na 61 a teď se pomalu vracím a mám necelých 64kg. Aktuálně 19+2. Věk 20 let a 18 dní 😂 😂 😂
@Veru.veruse
Mně chtěli v pondělí domlouvat na středu nebo čtvrtek termín na vyvolání protože malá byla koncem panevnim a mám úzkou pánev, tak aby nebyla moc velká. Malá se narodila v sobotu, věděla to prostě, že do pondělí musí ven. ![]()
@Rosiga A co na to říkají? Četla sis, jakým způsobem se toxoplazmóza přenáší? To by ses té kočce musela hrabat v záchodě a pak si neumýt ruce, aby ses nakazila.
Ahoj, děvčata 🙂
Jedeme z druhého screeningu a jsme zdravé 🙂Vypadá to taky na holčičku, ale zase si nechtěla nechat vyfotit obličej, tak jsme museli jít s mužem na procházku a pak ji otočila 😂Prostě ta ženská má svůj názor 😀
Ani se nechtěla nechat změřit a ani se vyfotit, pořád se točila, ukazovala záda ![]()
Ale jsem ráda, že jsem ji zase viděla ![]()
@TerkaS98 Já bych taky raději žádné návštěvy, kromě mojich rodičů a sourozenců. Ale nedokážu si představit, že příteli řeknu, že celé šestinedělí moji rodiče můžou a jeho ne.😅 Ale fakt se obávám nějakých poznámek od tchýně, už tak na to nemám kapacitu, natož po porodu.
@Lucy1708 Můžu se zeptat, kam jezdíš na screeningy, když jsi ze Vsetína? Jezdíš taky do Zlína nebo někam jinam? 😊
@Rosiga přesně, v porodnici jen partner, pak až budeme doma a ne hned všichni najednou.
@frauhofman doktor na hubnutí nic neříkal, ale nemám 50kg ale nadváhu, tak mu to asi nevadí
O přenosu vím, ale oni jsou stejně každý víkend u nás na baráku
@Kulich6 přesně tak… Hlavně moje mamina u nás na Vánoce bude, takže díky bohu bude o chlapy postaráno, pokud nechytnu ten nadstandard a nebude moc být manžel se mnou po celou dobu.
Holky….tak se musim potesit. Mam konecne! Vysledky Panoramy….rizika nizka, potvrzeny predem doktorem avizovany kluk…..tak bude Alex…no jeste ted ten druhy screening..ted ve ctvrtek, ale spadl mi takovy kamen te srdce…..uf!
Protoze….jak jsem hlasila..jsem gerontologicka matka, proste ultrastara na prvni dite….proti me jste tady kazda holcicka 😊
No a @Kulich6 ohledne narozenin….termin dle MS byl na manzelovi narozeniny, ted jsem uprostred mezi narozeninama moji mamky a meho manzela…..hecujou se, kdo toho kluka dostane jako darek …rozhodne jsou spokojeny, ze to bude strelec…..a ja se z nich urcite zastrelim….protoze jeden me vychoval, druhyho jsem si vzala a tretiho si porodim
@Lucciang gratuluju k hezkým výsledkům..btw. u toho střelce zase víš do čeho jdeš a co očekávat
![]()
@Blangie Ja mam 0- a manzel A+, na krvi jsem byla jen jednou.
@Kulich6 Termín mame 2.12 a narozeniny mám 24.11, jsem si k 30ti nám nadělila 😂
@Rezi06 Ja mam nahoře už 5 kg
a sestřička mě za to teda pokárala, že jsem to přibrala skoro za 1 měsíc jen, tak si začínám hlídat jídlo, ale nevím zda je to tím, spíš jsem teď asi víc nalitá, oteklé nohy, prsa dvakrát takové a to břicho mám pocit, že rodím zítra a ne za 4 měsíce 😂 ale raději se budu hlídat ![]()