Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
17+1 večerní bříško. V práci to ještě neví, ale už to moc schovat nejde ani ve volném oblečení
@Gabcatkoo já myslím ze s takovým břichem to uz ví všichni 😂 😂
@mksv dělám v lékárně a mám volne oblečení a ráno sama hledám břicho. Nechápu. Máte to taky tak? ![]()
@penalda mohu poprosit jméno paní na vintedu co děla rolničky? ❤️ taky bych ráda objednala
@Gabcatkoo já přidala fotku která je ráno nalacno 😀 u mě se to tolik nemění, nebo jako mění ale ne nějak ze bych si říkala Tyjo to je teda rozdíl 😀
Já jsem se dneska chtěla vyfotit na procházce, ale jsem tak nehorázně oteklá, že to snad ani není možný 🙈. Hlavně teda obličej. Máte to někdo podobně?
@Džejn10
krásný a máš krásný šaty 🤩. Prozradís od kud je máš? 🤭
@Gabcatkoo 😂 😂 😂 tak myslim, že buď jsou taktní a čekají až jim to řekneš nebo si v pomuvlách, že jsi snědla meloun a nebo si šíleně nafouklá 😂 😂.
Vím, že fotky to trochu upraví, ale mazec 🤩 💚.
@frauhofman jen si dělej fotky, i když nechceš, pak budeš na to ráda koukat 🤩.
Já přemýšlím jestli si nechám udělat takové ty fotky s bříškem, nechci nic přehnaného, stačí mi 3 fotky a tím, že budeme téměř u konce když bude podzim, tak si myslím, že v barvě listí by to bylo krásný. Jen asi partnera k tomu nedonutim 😁. Ale nevím zda když si je neudělám nebude mi pak mrzet, že žádnou nemám. A hlavně v tom podzimu, podzim, který miluju.
@Gabcatkoo tak teď jsem se po ránu zasmála díky. Myslím, že by v práci museli být slepý.
![]()
@Kulich6 Nad tím taky přemýšlím. Přelom září-říjen, to bývá krásny podzim a já podzim miluju. Chceme s partnerem i fotky s mojim psikem, takto pěkně pospolu, ať máme hezkou vzpomínku ❤️
Dobré ráno holky..☺️
Nevím zda se to tady už resilo, ale…
Nesezdane páry vím, že musí jít na matriku a podepsat prohlášení o jméně dítěte. Jak je to u sezdaných? Řeší se taky tohle prosím? Do teď sem myslela, že ne. 😁
@Veru.veruse neřeší, jméno se nahlasi až v porodnici, když přijde dětská dr ![]()
@Kulich6 mam to uplne stejne
rada bych takovyhle fotky mela, ale nevim, jestli by do toho pritel sel. Koupila jsem nam tricka, s tim ze on si obcas vecer s kamosema zahraje na pc hru. Takze tematicky tricka
a byli jsme na prodlouzenym vikendu a tak se teda se mnou vyfotit nechal, ale spis mam obavu, ze to jsou jediny spolecny fotky s mimcem v brichu🤷🏻♀️