TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
15.7.23 15:04

@Lil90 gratuluju 🍀. Krásné zprávy 🤩. ha, další holčička, jsem zvědavá jak skončí ten souboj 💜 💙 😂.
Zvládneš to kdyžtak sama, neboj a nebo to bude tak, že přijedete do porodnice a chlap už neodejte 🤗. Člověk má představy a kolikrát se během chvíle změní 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
15.7.23 15:04

My jsme u tchanovcu a tchyně se me včera ptala jak se citim, tak říkám ze tak všelijak, ze občas ještě nějaké nevolnosti ale ze me skoro pořad teochu bolí břicho a ona hned “Bolí? Ale to by nemělo! To si nepamatuju!” 🫣 🫣 tak říkám ze když se to tam má roztáhnout všechno tak to asi musí bolet. Když jsem potratila minule tak me obrovsky schyzovala s tím ze určitě něco není dobře po revizi, když mám bolesti, a domlouvala mi vysetreni u známých. Takže teď se děsím už cokoliv říct ze to zas hrozne vyhroti a já nemám energii to poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.7.23 15:05

@Kajiii434 já tady tohle řešila u prvního syna. Tehdy mi to přišlo jako rozumné dát příjmení malému po příteli/teď ex.. rozešli jsme. Našla jsem si přítele, teď už manžela a máme spolu syna. Všichni máme příjmení stejně až na prvního syna. Momentálně řešíme změnu příjmení, jelikož malý se teď v 9letech začal podepisovat naším příjmením a své škrtat a říká, že se chce jmenovat jako my. Mrzí ho to a mě taky že on jediný se jmenuje jinak. Bývalý souhlas k tomu dát nechce, i presto, že malého 7let neviděl, nezajímá se o něj, neplatí výživné🤷.. stát se může vždycky cokoliv a raději sem si říkala že v příštím životě Mimi až po svatbě nebo se bude jmenovat před svatbou po mě. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
15.7.23 15:08

@mksv jsem ráda, že to nemám takhle jen já. Proto jsem ráda strašně za Vás holky, protože třeba o té bolesti, bolí to téměř každou z Vás a vím, že to je normální.
Moje máma by mě nejradši připoutala na lůžku 😂. Myslím to dobře, má strach, ale povzdychnu si, prostě spontálně a hned mě chytá, drží za ruku a nevím co ještě 😂. Takže pokud by jste některá chtěla vyplašit i když dýchate moje máma je k dispozici 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.7.23 15:10

@Kulich6 na druhou stranu buď za to moc ráda. Já bohužel tohle nemám 🤷 a občas mi to i chybí, že by rodiče měli strach ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
15.7.23 15:17

@Veru.veruse jsem za to ráda, mám nejúžasnější rodiče pod sluncem! A když vidím jak se strašně těší na malou, kolikrát mě to dojme.
Nakupuje, vybírá, všem se chlubí, vše by mi pomáhala zařizovat, obětovala by pro mě vše.
Bohužel tchán se vnoučete nedočkal, strašně se roky těšil, jaky bude děda, jak se těší, že už půjde do důchodu, ještě když umíral při poslední „návštěvě“ to zmiňoval ať už se nám to povede.. 2 roky téměř na den od jeho úmrtí jsem otěhotněla, proto vím, že Maruška se narodí zdravá a vždy budu říkat, že děda nám ji seslal… To už říkám teď :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.7.23 15:43

Tak takhle vypada moje bricho v 17tt. Zatim nic moc, ale jsou dny, kdy vypadam jak v patem nebo sestem mesici. Hodne to u me kolisa, dneska mam pocit, ze jsem se jen vic najedla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
15.7.23 15:52

Já ve čtvrtek ráno před snídani 😀 toho času půlka 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
15.7.23 16:08

Vnukly jste mi myšlenku vyfotit se ráno s večer 🤩. Jsem sama zvědavá. V pondělí fotím 😁.
Už máte krásný bříška :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
15.7.23 18:10

@Lil90 ty jsi už byla na druhem screeningu v 19+0? Já jsem teď 20+0 a na druhy jdu až 31.7 :( závidím ti, hned bych tam mazala aby nám řekli, že je vše ok a potvrdili pohlaví 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.7.23 18:23

Holky teď mi tak došlo.. jdu na screening 22+3.. jdete tqky někdo takhle “pozde”😳

Jinak, zle sny mám často, dřív to bylo hlavně ze se malé narodilo a neměla jsem ani plinku a nic.. pak že mě protel podvádí kvůli tomu ze jsem těhotná a ještě té holce zaplatil a tak.. teď už je to ale klidnejsi.. 😊

Věci má v plánu prat a žehlit cca v říjnu až listopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
15.7.23 18:26

@Frey0369 já jdu 22+1 přesně, na internetu mají 18-22 týden, ja myslím, že do začátku 23 je to ok 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
15.7.23 18:28

Jinak holky co říkáte na tento monitor dechu? Pokud to chápu správně tak je na baterky a je možné jej tedy vzít s sebou na procházku nebo kamkoliv :) do postýlky máme ten nanny, ale furt přemýšlím nad nějakým na ty procházky, nebo když proste v postýlce nebude, abych měla jistotu, že je vše ok.
 https://www.mamaplace.cz/…uza-hero-md/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
15.7.23 21:58

Ja 15+6 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.7.23 22:03

Holky k tem snum. Taky se mi zdaji hrozny blbosti. Treba ze jsem mlatila obrovskeho cernocha, ktery klecel nahy na vsech 4 policejnim obuskem :oops: :lol: A pak strasne zivy sen, ze jsem si sla rano fotit kytky, odestrela jsem zaluzie a tam se na me usmivalo v kocarku moje miminko, ja ho tam zapomnela celou noc!!! On byl chudak cely zvlhly jak na nej padala ta ranni rosa :oops: jsem pak mela chvilku depku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí