Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:
ahojky mamky,tak má za sebou další šílenou noc né tak jak tu předešlou ale taky byla krutá,tak mi řekněte jsem blázen nebo co?jinaak u nás po bouřce ani vidu ani slechu celou noc nám jel větrák abysme nepadli
![]()
Jitu..vítám tě zpět
Ivet…to je super že máte takový vyblbnutí kousek od baráku,my tady nic nemáme krom lesa kde je plno klíštat a když chceme nějaký vyžití tak jet autem a ještě si pěkně připlatit
Zuzlíno…tak to je fakn že už máš vše po kupějinak stou mateřskou to máme stejný
Kolis ja musim taky autem, jedna cesta asi cca 22km ale za to to stoji
plno zvirat,atrakci, koupani a tak zadarmo ![]()
Ivet23 píše:koliska píše:Kolis ja musim taky autem, jedna cesta asi cca 22km ale za to to stoji
ahojky mamky,tak má za sebou další šílenou noc né tak jak tu předešlou ale taky byla krutá,tak mi řekněte jsem blázen nebo co?jinaak u nás po bouřce ani vidu ani slechu celou noc nám jel větrák abysme nepadli
![]()
Jitu..vítám tě zpět
Ivet…to je super že máte takový vyblbnutí kousek od baráku,my tady nic nemáme krom lesa kde je plno klíštat a když chceme nějaký vyžití tak jet autem a ještě si pěkně připlatit
Zuzlíno…tak to je fakn že už máš vše po kupějinak stou mateřskou to máme stejný
plno zvirat,atrakci, koupani a tak zadarmo
no kdyby to bylo taky zadarmo nebo za rozumnou cenu tak si taky popojedu to mi nedělá problém ![]()
Jani on ten streptokok vychází pozitivně dost často, tak si z toho nedělej těžkou hlavu. Dají ti antibiotika, aby se to nepřeneslo při porodu na miminko.
krmar píše:
Jani on ten streptokok vychází pozitivně dost často, tak si z toho nedělej těžkou hlavu. Dají ti antibiotika, aby se to nepřeneslo při porodu na miminko.
Ja byla ted taky na streptokoj. v utery jdu pro vysledky tak sem zvedava.
berusenka66 píše:úžasné fotečky..moc vám to tam slušíHolky tak jsem přidala ty fotky do alba tak koho nemám na Fb tak se můžete juknout
Ivet23 píše:
http://www.svkaterina.cz/index.htm
super jen to mám trochu z ruky ![]()
Mě taky dělala stěr, výsledky budu mít příští pondělí v poradně. U Filípka jsem ho neměla, tak uvidíme teď. Příště už bude točit i monitor, už se to fakt blíží.
Kolisko, ale vždyť ti to přeci pan doktor vysvětlil, že jsi hypochondr, tak jsi přece žádný bolesti mít nemohla ne? On tomu musí rozumět, když má na to diplom. ![]()
krmar píše:
Mě taky dělala stěr, výsledky budu mít příští pondělí v poradně. U Filípka jsem ho neměla, tak uvidíme teď. Příště už bude točit i monitor, už se to fakt blíží.Kolisko, ale vždyť ti to přeci pan doktor vysvětlil, že jsi hypochondr, tak jsi přece žádný bolesti mít nemohla ne? On tomu musí rozumět, když má na to diplom.
no manžel se mě ptal jesli ten diplom má v oboru ganekologie a porodnictí
no uvidíme jak to bude dále probíhat
jinak já ani nevěděla že se nějaký stěr dělá předtím jak jsem byla těhotná tak mi to nedělali nebo mi o tom neříkali ![]()
Na ten solus jsem se taky dostala a co se mi podařilo vypátrat že musíš dlužit nejmíń měsíc, aby tě tam šouply. 5 dnů je fakt málo…
Ja u prvniho tehotenstvi taky nemela ster na streptokoka. sama doktorka ted rikala, ze toho v porodnici chteji az moc
ja si jdu pro vysledky v utery a rovnou se pujdu hlasit do nemocnice ![]()
Krmar, super
Celé dny jsem se válela na zahradě a s malou 8mi letou sestřenkou jsme hrály na blce a pěkně jsem se chytla
prostě relax.
Ale teď už zase doma makám ![]()
Koli, no prosím tě, něco jsem dočetla a pochopila jsem, že jsi měla minulou noc pěkně ošlkivou a dr. ti řekl, že děloha je bez stahů
To jsem z toho blázen
Kolisko tak to je možné. Třeba má jiný obor. No něčím to být ale asi musí že? Možná to nejsou poslíčci a je to tím, jak se povolují vyzy v přípravě na porod. ALe přece by ti to nějak vysvětlit měl a ne z Tebe dělat hypochondra, asi musíš vědět nejlíp, co cítíš. A ještě, když máš ty bolesti opravdu dost velké.
On ten stěr je rychle hotový, tak sis možná ani nevšimla. U dcery nevím, ale u syna určitě už stěry dělali - je stejně starý s tím naším.
jupí, u nás prší, příjemně se ochladilo, přes poledne snad dospím noc.
já ani nevím, jestli mi u prvního dělali stěr na streptokoka, každopádně mi žádný antibiotika u porodu nedávali ![]()