Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanch89 ale pohoda. Jednak se snad kazdy kocarek da cely odstrojit a cyprat a jednak kdyz pujde do tuheho, tak nasadis plastenku a bude ![]()
Holky, chci se zeptat, zda se budete nechavat nekde fotit s briskem? Pokud jo, spise potrebuju typ na fotografa
@Blanch89 ja pujdu urcite zase, ale urcite jinam
V Ostrave vim, ze je sklarcikova.cz a kamaradce udelala hezke fotky.
@Blanch89 já ne, už mam 14 kg nahore…nemuzu se na sebe ani podívat…puvodne jsem chtela fotky kolem 35. tt, ale to jsem si mysela, že za cele tehu priberu max 15 kg, a ne ze ve 26. tt…takže na konci tehu budu hroch…
@laurela budes toho litovat
V tehotenstvi se na nejake kilo nehraje a po porodu to pujde hezky damo dolu, uvidis ![]()
@laurela souhlasim s @hartiepa vzdyt si byla hubenour jak si otehotnela, u tebe to nepujde tak poznat. Jo kdybych ja mela mit 15kg nahore, tak se zastrelim
ale taky jsem zacinala na 71, to bych byla teprve hrosice. Miminku chutna tak jen ho nech, ![]()
Devcata, ja zacinala na 81kg a ted mam 93kg, takze kdo je hroch?
. No u me to je hodne, ze ja drzela dietu posledni 2roky i kdyz jsrm neco nabrala, tak co jsrm otehotnela, tak zadne jogurty bile, tvarohy… A pecivo…to jim hodne a u mne to udelalo hodne… Ja ho vubec predtim nejedla…no uz ted planuju, jak budu drzet dietu… Nebo spis, zadny sladky a pecivo skoro vubec, beztak skoro nic nadymaveho pri kojeni nemuzu…
@lenula29 jsme hroší parta
mi to povidej, ja pribiram i se vzduchu
u kojeni zadne cerstve pecivo, bublinky, lusteniny… asi pojdu, miluju zeli, fazole ![]()
@lenula29 @Blanch89 damy, hrosice jsem tady ja. Dnes po kontrole 7 kg nahore a jsem pres 100 ![]()
Jinak Gabinka hlavickou dolu, ma kilo a vsechno v poradku. Nechala jsem si vytisknout i obrazek, at nejaky jeste mam. Takze mam portret obliceje a ramen ![]()
Jo a abych vam dodala trosku nadeje na tu vahu, tak s Lukaskem jsem pribrala 10 kg. Posledni tyden v porodnici uz me ani nikdo nevazil, takze mozna i vic. A kdyz jsem se 14 dni po porodu konecne dostala k vazeni, tak jsem mela nahore snad jen kilo, dve. Tak z toho nedelejte takovou tragedii
Tehotne, ktere zacinaji s 50 kg a cpou se 9 mesicu k prasknuti, priberou 30 kg - tem neco zustat muze, ale 10 kg jde dolu jenom porodem. Mleko se dela z tuku, takze tela stihlounkych si proste delaji zasoby, aby pak bylo z ceho brat ![]()
@hartiepa a kolikaty jsi tyden? Ja jsem 28+1 a mala se furt toci.. Mna pres kilo a foto mi dr. Nedal, bo mela pres tvar pupecnik…
@hartiepa já ma ted 14 kg, tak počítám, že do konce to bude tech 20 kg…kolik necham v porodnici? 6-7 kg? to je asi max, že? i tak se ten zbytek bude dávat těžko dolů ![]()