Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky já byla dnes na koupáku na Olešné a paráda…horka celke zvladam, doma mame nastestí klimu tak se to dá..ale nohy mi teda natékají řádně.
@laurela tak to ti závidím. Muj je do noci v práci, tak není s kým jít. Takže jsem ráda, že funím doma. ![]()
@Blanch89 no mojeho chlapa bych na koupák nedostala v žádnem případě…já jsem byla s holkama z emimina ![]()
@laurela kdy se chystas na velky utz? Uz se ho nemuzu dockat az v patek dostanu termin. Fotit ses uz byla? Ja se chystam za 2tydny, tak bude třeba zajit na kosmetiku a k holici
at nepraskne cocka
@Blanch89 Jo trosku jsem se opalila, ale byla jsem hlavně ve stínu, jinak s tím velkým utz nevím, dr nic nerikala. A další kontrolu mám v 31.tt a akorát vím ze mi bude brát krev.
@laurela takze ko uz po trech tydnech…zajima me zda uz mi to mudr taky zkrati
@Blanch89 zatím chodím co 4 týdny. Kontrolu mám příští pátek tak uvidime, a kam se jdeš fotit?
@laurela kamarádka mi zařídila známého fotografa, takže i malinko ušetřím
sice těhule nefotí, ale mi stačí pár hezkých fotek na památku
Tak ja uz asi mam zasebou ko tu velkou
, fotit, nevim, mam kamarada fotografa, tak uvidime
.
@lenula29 a dobre vsechno? Fotecku ti dali…? Ja doufam, ze dostanu, protoze mam posledni z 20.tt ![]()
Ne nic nedali, to byla jen ko v rizikovy poradne…se snazim vymamit s dr. Uz od 28tt ale furt cosi… Ze uz je moc velke… A v 30tt taky… Takze si mam pockat na porod… Jinak na ko vse o. k mala ma 1800g a roste jak ma
. Mozna ma vetsi brisko…
.
Ahojky, jak se mate? Co vase miminka v brisku.
Ja bych vam chtela predstavit moji Elisku, narodila se 17.7… trochu jsme si pospisily na svet
@Blanch89 jeee ahoj… A malá se rozhodla sama nebo z jiných důvodů? Je krásná princezna… Jste obě v pořádku? Jaké měla miry? Moc gratuluju!!!
![]()