TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1467
16.5.14 09:08

@laurela ja bych rekla ze i 10kg max. Vcera jsem se byla podivat na fifkach a byla tam pani, ktera ma termin za 3tydny a jeji mimi ted vazi 1, 8kg. Malinke brisko. Pritom s manzelem docela vysoci lide :lol: tak sestra ji rikala, ze to aspon vyprcne v pohode :mrgreen: jinak mimi ji roste v poradku, takze ji rekli, ze proste bude mit male miminko. Vcera porodila kamaradka pritele a mimi melo 4.3kg 8o
Opravdu neni treba resit vahu, kazde miminko si zada sve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
16.5.14 13:25

@laurela rika se, ze jenom pri porodu prijdes o 10 kg - dite, plodova voda, placenta, krev a v neposledni rade se zacina zavinovat deloha, takze z ni zustane par gramu. Fakt se toho tolik neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
28.5.14 20:02

Ahoj holky, jak se dari? Doufam, ze vsechny jste v poradku tak jako vase miminka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
28.5.14 20:08

Ahojky, tak mam po ko a dr. Se nezdalo, ze mala roste mopalu, v 28tt mela pres kilo a tp 17.8 dle mereni, dle pms je to 6.8 a ted ve 30tt mela 1167g a tp 19.8, ze roste pomalejsi, meril mi i prutoky pupecnikem, a prej jsou trochu slabsi, ale v norme…tak me radsi posle do poruby at to premeri…do rizikove poradny, jsou tam jen ctvrek a pondeli, myslite, ze me vemou zitra odpoledne, kdyz si zavolam rano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 20:18

@Blanch89 ahojky vše ok, já po poslední kontrole TP uz 14.8. malá je buřt po mamince :-) ale jinak vše ok, chodim do vítek na predporodni kurz, dnes byl na poradu dne porod(video) co ty? jak se más? vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 20:19

@lenula29 učite si tam rano zavolej, treba te vemou…a co to znamená kdyby se ti ten pomalejsi prutok potvrdil??? a kolik by teda melo mimi važit ve 30. tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
28.5.14 20:25

@laurela no melo by to byt 1300g prej dle netu :-). Znamena to, ze mimi neprospiva a nema dostatecnou vyzivu, prave to kontroluji merenim…a prave mimi zaostava pred 2tydnama o 11dni a ted uz o 13dni dle dr. Ultrazvuku, ale v porube maji lepsi ultrazvuk… Ale je tontaky o tom jak to zmerindr. A kvalita pristroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 20:32

@lenula29 no dobre a když Ti to v Porube potvrdí, že ten prutok je slabší (což doufám, že se nestane) a tak jak se postupuje dál? informovala Te o tom Dr? No ale dufám, že to bude vše ok… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
28.5.14 20:35

@laurela jak to ze burt :P? Snad nenarazis na sve kila, kolik mas nahore? No me mudr na posledni kontrole lehce odbyla, tak nevim kolik mala meri ci vazi.snad to za 2tydny napravi.
@lenula29 to me mrzi, ale kdyz budes pod kontrolou, tak bude vse v poradku… budu drzet palce.
Jinak na malou se uz moc zacinam tesit, jaka bude, jak bude vypadat… nemuzu se ji dockat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 20:38

@Blanch89 no já mam 16 kg už…to je 5 kg za 4 týdny :mrgreen:
jak si na tom s výbavou??? já se ted rozjela, myslím, že už mi chybí jen pár drobností a mam to komplet vse…nechala jsem v Sambaby majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
28.5.14 20:44

@laurela vubec neres kilca. Dneska mi obchodak v praci rekl, ze vypadam, jak jeho zena ve tretim mesici a ze nabrala neco pres 30kg… takze si na tom vlastne dobre :mrgreen:
Uz mam v kosi posledni varku vypranych bilych veci, takze obleceni nachystano, pomalu uz nakupuji veci do porodnice a jeste mi chybi preb. podlozka a asi drobnosti. Jinak taky mam zhruba vse, nechci vse zhanet na posledni chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 20:56

@Blanch89 ty už jsi zas v práci??? ja myslela že mas nemocenskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
28.5.14 21:03

@laurela byla jsem s listkem na penize a kdyz uz jsem tam byla, ztvrdla jsem tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
28.5.14 21:05

@laurela to nevim, jak se postupuje, rekla mi sestra, ze daslsi ko, at si zavolam po premereni… Jestli si me tam nenechaji… Coz me taky potesila… Nevim, mozna budou chtit vic ko jestli se jim neco nebude zdat a pak vyvolaji porod jestl nebde mmi uz nabirat… Si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.5.14 21:15

@lenula29 tak snad Te zitra do te poruby hned vemou, at se to vse proverí a ty muzes byt uz v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová