Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanch89 taky jsem se do prvniho kocarku zamilovala. Zkusenosti holt prichazeji az casem
Kdybych cekala prvni dite, tak se placnu pres kapsu, koupim rovnou trojkombinaci za 20 tisic celou novou a beztak bych jeste usetrila. Jenomze ani me se nechtelo davat vic nez 12-15 tisic.
A jak jste na tom s barvami? Ja mam cerveny, stejne jako na syna. Nektere veci se nemeni ![]()
@hartiepa no mozna me odsoudite ale ja mam vybrany kremovy s bilou kozenkou
pres to nejel vlak
No peg perego, trojkolku ma sestra od manzela, a to jsme se zhodli s manzelem, ze radsi 4kolku…lip se s tim jezdi… Jinak jsem v tom kocarku nevidela nejak rozdil, ale to se fakt pozna az clovek s tim jezdi… Jinak mam prave vybrany ten abc desing viper, je myslim kvalitnejsi…je to nemec, ale taky neni drahy az tak, ale korba ma 76×38 ale my obri nejsme, tak si myslim, ze se snad vlezem, me se prave ani ty drazsi kocarky moc nelibili…joko desing, a je fakt, ze alespon trochu se mi libit musi, ze
.
No mam s toho hlavu jak demizon, nevim co vybrat… Rozhoduju se mezi tim riko nano a abc desding viper 4s. Jinak barevne cerny s bilou, to je moje
.
@lenula29 kamaradka zadny obr neni a mala uz vubec ne.
a proste hold uz se s fusakem do korby nevešly
vyber kocarku je veda. Proste vyber takovy který vyhovuje vašim pozadavkum nejvice. Ja brala v uvahu jeste teren, protoze nase vesnice je momentalne rozkopana a s nekterymi typy kocarku tady maminky bojuji, protoze to kolecka nedavaji. Ja pořád tvrdim, ze kocarek je citova zalezitost ![]()
@laurela možná ne kazdemu sedne styl, ale nikdy bych nerekla ze se mi bude libit klasika
@Blanch89 tak klasika neni spatna, ale nejak jsem ji neprisla na chut, a ani jsem nemela moznost vyzkouset
. Nikdo v okoli ho nema…
@lenula29 jee, to si me blbe pochopila. Ja o tech tvych kocarcich nic nevim. Ja jen davam priklady, proc ja jsem zvolila svuj a ze se mas ridit vasimi potrebami ![]()
@Blanch89 ne, ja se jen tak ptam, jestli nekdo neco nevi a neporadi…
@Blanch89 krasny ![]()
Ja nikoho neodsuzuju. Prvni kocarek byva hlavne na paradu. Vsak to znam ![]()
@hartiepa az me obstříkne na podzim auto uz budu mluvit jinak ![]()
@Blanch89 to možná jo, ale ta koženka nebo co to je, to pujde zas dobře otřít ne??
![]()
@laurela to bile je kozenka-ta otrit pujde, zbytek latka
doufam, ze budu mit cistotne miminko a v desti nikam
to mam vyhlidky ![]()