Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanch89 já jedu zitra do prace s listkem, taky tam vzdycky probendím celý den…1.6. je detský bazarek na cerne louce, nechystas se?
@laurela ja uz na nem byla nekdy v breznu a uprimne? Uz zadne veci nechci
myslim, ze momentalne je to dostacujici a uvidi se po porodu
jedine, co si moc chci koupit je nositko, ale to me ceka 2700kc
Takze doufam, ze nektety z prarodicu nam prispeje ![]()
O ty chces ulovit na bazarku?
@Blanch89 nositko už mam
natestí mam po kom dědit..já se tam pujdu jen tak mrknout, nic konkretního nepotrebuju, minule jsem tam ukořistla super deku s mickey mousem…
@laurela jaké máš nositko? kamarádka mi chtěla ušít šátek, ale chlap se boji, že mu vypadne tak chce klasické nositko.
@Blanch89 já mam značku womar…zdá se mi celkem fajn, ale nevím, zatím v tom nemam co nosit
já moc zastánce šátku nejsem…
@laurela ja si myslim, ze je treba mit dobry satek a hlavne to umet. Me s brachou pry babi ani jinak nenosila. Mati to nikdy neumela, zklouzavali jsme z nej a zada znicene ani jeden nemame ci jine problemy. Ale asi na nej moc bunky nemam.
Za chili uz bude ![]()
Ted jsem se zacala ucit sit na stroji, tak jsem zvedava, jak mi to půjde. Kamaradka mi pro malou usila od mantinelu, zavinovacky po oblecky, tak jsem se hecla, ze se to musim taky naucit ![]()
@laurela tak po mereni mname 1244g, je sice mensi vsechny prutoky dobre, jen jeden se mu zdal zuzeny…tak si me pozval znovu na premereni, jestli roste za 14dni… Takze 12.6znovu… Jen ja hlava derava, zapomela potvrdit propustku… A poruba je z ruky… A je konec mesice, tak nevim co s tim, 12.6 jedu znova, ale to bude pozde, ne?
@lenula29 tak to je dobre, že te zbytecne nevystrasili…vse bude okááá
na co propustku, chodís jeste do práce?
@Blanch89 tak to jsi dobrá, že se učís šít, koupila sis stroj? já jsem na to leva ( nebo schnilá??
) vsecko dedím nebo kupuju ![]()
@laurela mamka má starší typ. ono vypadá, že tady machruju, ale může to zůstat taky jen u dobré snahy
já za to dedení jsem moc vděčná, nedokážu si představit vše kupovat. včera jsem si tak pro zajímavost počítala kolik budu potřebovat plenek na měsíc a omylo mě. cca 200ks. ať zijou akce a zkusím i latkovat, ale uvidím co na to má pohodlnost ![]()
@laurela jo chodim, nastup na ppm mam 25.6 6tt pred terminem, ten mam 6.8, ale budu jeste 2tydny pak jdu na tech 7dni na dovcu
. V praci sedim, takze si rikam, ze to je v poho:-) ted jsrm si nasla nejake prednasky v so jdem s manzelrm na prednasku o porodu, na 18.6 mam naplanovane, manipulace s novorozencem a na 25 kojeni
. Je to ve frydku… Takze v pohode
. Jsem zvedava, co si zapamatuju do porodu
. Jinak, budu doufst, ze za 14dni bude mala porostla, a uz nebudu muset nikam chodit, v brise ji citim dost ted:-) porad se prevaluje
. Jinak, co jmena devcata, ja mam neco, ale porad se mi to nezda ono…
'
Jinak devcata, ja jsem vyucena krejcova, alke nedelam to, dnes se to ani nevyplati, ty latky jsou drahe..jen kdyz mas neco doma - latku, siju jen drobnosti, strih si udelat neumim, furt jsme jen kreslili do sesditu a v zivote jsem nic neudelala na latku, takze si netroufam znicit latku. Tak jeste polstare as tak, to jo, ale az budu na ppm, tak asi neco vytahnu, a neco posiju, mam u mamky nejake latky, tak na to mrknu, co s toho pujde udelat a na netu je taky nejaky navod
.
Ja jelikoz, mam nohy jak konve, jsem si dala vyrivku na nohy s vlaznou vodou, v praci bez klimi nic moc… Uz jen 3dny
.
@lenula29 co mimi a ten prutok-dobrý? Ja si rikam ze mi k zivotu staci tak 20 st. ![]()