Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312
My byli včera a jsme snad jediní, kdo nemá hezkou fotku 😁 Malá měla přes obličej ručičku a za žádnou cenu jí nechtěla dát z obličeje. Nakonec si jí dala na čelo, smotala se úplně do klubíčka a my měli prd.
Tak snad se vám poštěstí! ✊
@Markéta12345 píše:
@TER2312
My byli včera a jsme snad jediní, kdo nemá hezkou fotku 😁 Malá měla přes obličej ručičku a za žádnou cenu jí nechtěla dát z obličeje. Nakonec si jí dala na čelo, smotala se úplně do klubíčka a my měli prd.
Tak snad se vám poštěstí! ✊
Děkuji, nám se právě malá poslední 2 ultrazvuky taky schovává a zakrývá si obličej a když se trochu otočí, tak se mračí.🙂,tak jsem zvědavá dnes. ![]()
Taky se v těch zákonech vůbec nevyznám a marodím taky od června, tak to budeme mít asi stejné. Tak uvidíme…
Já na ten 3D ani jít nechtěla, vždycky se to moje mimčo tak schovává, že jsem usoudila, že to nemá cenu.
@TER2312 snad se vám mimčo schovávat nebude! Jsou to krásné fotečky, když se podaří.
Ahoj holky mám dotaz, jsem teď od konce září na nemocenské, kdy chodí peníze? Já nikdy nemarodila tak nevím jestli to nemám honit, zdá se mi to nějak pozdě ![]()
@Alllca doufám,ze se ukáže, díky
no taky se v těch zákonech nevyznám a překvapilo mě, že naskakuje ta dovča na mateřský ještě, že tu ty diskuze jsou. ![]()
@Nemo78 no záleží, jestli ty poslali včas lístek na peníze. Mě ho teď neposlali až 16.11.tak mi nemocenská přijde později. Sestřička mi řekla že si musím zavolat kolem 30.a připomenout si lístek na peníze. Jednou už jsem volala i na úřad, že mi to nepřišlo, tak mi pak poslali 2 najednou.
@Markéta12345 po materske by jsi mela nastoupit hned na rodicak a zaroven kdyz nastoupis na ten rodicak tak si zaroven vyberes dovolenou takze by ti mela v ten jeden mesic prijit zaroven rodicak i proplacena dovolena z prace ja jsem takto nastoupila v srpnu na rodicak a v praci mi prave dali zaroven dovcu mela jsem dovolenou na 2 mesice tak to byl prijemny bonus ![]()
@TER2312 děkuji. Tak počkám do konce týdne a v pondělí jí kdyžtak cinknu.
@TER2312 taky musím vždycky volal sestřičce a připomenout jí to. Ale nevadí.
Většinou ty peníze kolem 10.-15. přijdou.
Jinak mě známá rikala, že to ještě naskočí, ale že si o to proplacení musím sama zažádat, jinak mi ji neproplatí.
@Alllca píše:
@TER2312 taky musím vždycky volal sestřičce a připomenout jí to. Ale nevadí.
Většinou ty peníze kolem 10.-15. přijdou.
Jinak mě známá rikala, že to ještě naskočí, ale že si o to proplacení musím sama zažádat, jinak mi ji neproplatí.
@Alllca aha to jsem nevěděla, ale už jsem koukala že jsou na to tiskopisy na internetu
Holky tak 3D nám nevyšlo malá měla před obličejem pupečník a ruce a prostě se neukázala. Natočila nám ji aspoň ve 2D na památku. Ale hlavně, ze je v pořádku.
Příspěvek upraven 19.11.20 v 19:45
@TER2312 to mě mrzí, moc sem ti přála aby se mimčo ukázalo a nebylo jak to moje
… hlavně že je vše v pořádku!! ![]()
Jinak pošleš mi prosím kde jsi našla ty tiskopisy?