Poradna duly
Jana Čurdová
@papousekkakadu gratuluji ke kontrole, nic si z toho nedělej, mně se tam malá taky pořád točí, už byla hlavičkou dole a zas se dvakrát přetočila hlavičkou nahoru, já jsem ted 33+6. A prý se může točit až do 37tt. Papír o tom jménu jsem si stáhla na internetu. Je tam i seznam porodnic, který tenhle papír přijímají.
Ahoj všem,
tak já jsem na MD už od 1.1.,ale připraveno nemám ještě nic. Oblečení na mrnouse máme snad všechno, jen ještě vyprat a vyzehlit. Postýlku si přivezeme za 12 dní od svagra, kočárek ještě řešíme. Včera jsme byli s přítelem na matrice kvůli jménu dítěte, aby měl malý příjmení po tatínkovi. Na křestním jméně jsme se taky ještě neshodli… Pomalu si říkám, že porodim a přítel bude všechno oblitavat sám, zatímco budu v porodnici ![]()
@Pavla.kd píše:
@Lucicek1988 my si u syna házeli korunou ještě v den porodu
@papousekkakadu ahoj, tak ja jsem dnes 34+6 a od 29.tydne mam mrnouse hlavou nahoru
nejak ne a ne se otocit. Zatim to nechavam na prirode, v pondeli mam prvni kontrolu v porodnici takze uvidime, co vse se tam dozvim ![]()
Jinak ja prohlaseni o jmenu ditete mam na strankach porodnice
jmeno mame vybrane od zacatku, s manzelem jsme se shodli
tasku mam taky sbalenou, gynekolozka me nechce nechat prenaset, spis se priklani k porodu driv nez pozdeji
tak uvidime jak to vsechno bude
Děkuju,
vzor jsem si našla…
Moje malá se otočila o těch 360 o Vánocích, jinak tam pořád sedí jako žába na prameni a ne a ne se hnout. No nechám se překvapit jak to nakonec bude ![]()
My se s manželem shodli na holčičce taky hned, to kluk nám dělal problémy. Naštěstí to malá vyřešila za nás ![]()
Císaře určitě naplánují na dřívější termín, aby mimčo nestihlo sestoupit do porodních cest. Popravdě kdyby nakonec byl místo přirozeného porodu, asi se zlobit ani nebudu ![]()
Já se na tašku vrhnu snad dnes večer. Včera jsem sestavila přebalovák, s postýlkou radši ale počkám na manžela, už je dost těžká. Ten je bohužel už 2. týden v karanténě na penzionu kvůli kolegovi, tak aby mě a prďuchu neohrozil…
@papousekkakadu no my se nemohli rozhodnout oba mezi dvěma jmény… Jinak já tašku už celkem zabalenou mám…ještě přihodím boty a nějaký drobnosti.
A zítra chci chystat postýlku a už můžu být v klidu 😀 dneska jsem si volala k dětské doktorce, tak to už mám také vyřešeno.
@papousekkakadu píše:
Děkuju,
vzor jsem si našla…
Moje malá se otočila o těch 360 o Vánocích, jinak tam pořád sedí jako žába na prameni a ne a ne se hnout. No nechám se překvapit jak to nakonec bude
My se s manželem shodli na holčičce taky hned, to kluk nám dělal problémy. Naštěstí to malá vyřešila za nás
Císaře určitě naplánují na dřívější termín, aby mimčo nestihlo sestoupit do porodních cest. Popravdě kdyby nakonec byl místo přirozeného porodu, asi se zlobit ani nebudu
Já se na tašku vrhnu snad dnes večer. Včera jsem sestavila přebalovák, s postýlkou radši ale počkám na manžela, už je dost těžká. Ten je bohužel už 2. týden v karanténě na penzionu kvůli kolegovi, tak aby mě a prďuchu neohrozil…
Nektere deti se toci, jednou tak a jednou tak, ale ten muj prtous nema ani snahu
ja teda na cisare nechci, mam z toho desnou hruzu ale zas na prirozeny kp porod si netroufam
jinak mam vse opravdu pripravene, ale jelikoz manzel je pres tyden v zahranici tak v tom vidim velke pozitivum, ze bychom meli presny termin cisare a mohli bychom vse naplanovat ![]()
Ja jsem s taškou do porodnice ještě vůbec nezacala, ani nemám všechny potřebné věci… Doklady mám pohromadě a koupila jsem poporodní vložky a kalhotky, ale jinak nemám nic. Ještě potrebuju podprsenku na kojení, noční košili ald… A to už je malý od minulého týdne pěkně sestouply a tlačí na celý spodek. No, alespoň si žaludek už trochu odpočine, na ten už nožičkama nedosahne ![]()
Moji favoriti jsou Matěj a Amálka (kdyby se doktoři sekli), ale příteli si zrovna tahle jména úplně nelíbí. Ale zatím nepřišel s ničím lepším, tak uvidíme, jestli ještě něco vymyslíme ![]()
@marti.sucha píše:
"jelikoz manzel je pres tyden v zahranici tak v tom vidim velke pozitivum, ze bychom meli presny termin cisare a mohli bychom vse naplanovat"
Přesně tak. Můj manžel je sice v ČR, ale teď to má domu cca 2,5 hod jízdy. Když jsou suché a průjezdné silnice. Takže vědět termín by byl pěknej bonus. Já mám termín 19.2. a kdyby to náhodou dali o ten týden dřív, tak 12.02.2021 je krásnej palindrom (tzn. stejný z obou stran). To už ale vymýšlim blbosti, ale napadlo mě to ![]()
@Lucicek1988 Matěj i Amálka jsou krásná jména ![]()
Holky, to je ted nejaky modni vystrelek ten KP?? My ho mame totiz taky
Na konci prosince mi na kontrole rekl, ze se malej zase otocil hlavou nahoru, ze pockame do dalsi kontroly a kdyztak naplanujeme cisar. Kontrolu mam dnes odpoledne, tak uz z toho mam nervy ![]()
@Xanti
pěkně blbá nová móda koukám
!!!
Tak držim palce a dej po kontrole vědět!
@Xanti v tom případě jsem taky in a jedem s módou…ale já věřím, že se ještě přetočí ve správnou chvíli jak má…má na to ještě 6 týdnů 😁
@Lucicek1988 píše:
Moji favoriti jsou Matěj a Amálka (kdyby se doktoři sekli), ale příteli si zrovna tahle jména úplně nelíbí. Ale zatím nepřišel s ničím lepším, tak uvidíme, jestli ještě něco vymyslíme
To jsou krásný jména. My možná taky budeme mít Amálku a chci ji taky jen já. 😁 Přítel řeší, jak bychom jí říkali až bude větší.🙂