TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
12.1.21 09:46

@papousekkakadu gratuluji ke kontrole, nic si z toho nedělej, mně se tam malá taky pořád točí, už byla hlavičkou dole a zas se dvakrát přetočila hlavičkou nahoru, já jsem ted 33+6. A prý se může točit až do 37tt. Papír o tom jménu jsem si stáhla na internetu. Je tam i seznam porodnic, který tenhle papír přijímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.1.21 09:47

TP 14.02.

Ahoj všem,
tak já jsem na MD už od 1.1.,ale připraveno nemám ještě nic. Oblečení na mrnouse máme snad všechno, jen ještě vyprat a vyzehlit. Postýlku si přivezeme za 12 dní od svagra, kočárek ještě řešíme. Včera jsme byli s přítelem na matrice kvůli jménu dítěte, aby měl malý příjmení po tatínkovi. Na křestním jméně jsme se taky ještě neshodli… Pomalu si říkám, že porodim a přítel bude všechno oblitavat sám, zatímco budu v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.1.21 09:54

@Lucicek1988 my si u syna házeli korunou ještě v den porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.21 10:02
@Pavla.kd píše:
@Lucicek1988 my si u syna házeli korunou ještě v den porodu
:lol: :lol: :palec:
a čí strana mince nakonec padla - tvá, nebo manželova :D?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
12.1.21 10:11

@papousekkakadu ahoj, tak ja jsem dnes 34+6 a od 29.tydne mam mrnouse hlavou nahoru :roll: nejak ne a ne se otocit. Zatim to nechavam na prirode, v pondeli mam prvni kontrolu v porodnici takze uvidime, co vse se tam dozvim :potlesk:
Jinak ja prohlaseni o jmenu ditete mam na strankach porodnice :palec: jmeno mame vybrane od zacatku, s manzelem jsme se shodli :palec: tasku mam taky sbalenou, gynekolozka me nechce nechat prenaset, spis se priklani k porodu driv nez pozdeji :palec: tak uvidime jak to vsechno bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.21 10:21

Děkuju,
vzor jsem si našla…
Moje malá se otočila o těch 360 o Vánocích, jinak tam pořád sedí jako žába na prameni a ne a ne se hnout. No nechám se překvapit jak to nakonec bude :)
My se s manželem shodli na holčičce taky hned, to kluk nám dělal problémy. Naštěstí to malá vyřešila za nás :)
Císaře určitě naplánují na dřívější termín, aby mimčo nestihlo sestoupit do porodních cest. Popravdě kdyby nakonec byl místo přirozeného porodu, asi se zlobit ani nebudu :lol:
Já se na tašku vrhnu snad dnes večer. Včera jsem sestavila přebalovák, s postýlkou radši ale počkám na manžela, už je dost těžká. Ten je bohužel už 2. týden v karanténě na penzionu kvůli kolegovi, tak aby mě a prďuchu neohrozil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.1.21 10:35

@papousekkakadu no my se nemohli rozhodnout oba mezi dvěma jmény… Jinak já tašku už celkem zabalenou mám…ještě přihodím boty a nějaký drobnosti.
A zítra chci chystat postýlku a už můžu být v klidu 😀 dneska jsem si volala k dětské doktorce, tak to už mám také vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
12.1.21 10:37
@papousekkakadu píše:
Děkuju,
vzor jsem si našla…
Moje malá se otočila o těch 360 o Vánocích, jinak tam pořád sedí jako žába na prameni a ne a ne se hnout. No nechám se překvapit jak to nakonec bude :)
My se s manželem shodli na holčičce taky hned, to kluk nám dělal problémy. Naštěstí to malá vyřešila za nás :)
Císaře určitě naplánují na dřívější termín, aby mimčo nestihlo sestoupit do porodních cest. Popravdě kdyby nakonec byl místo přirozeného porodu, asi se zlobit ani nebudu :lol:
Já se na tašku vrhnu snad dnes večer. Včera jsem sestavila přebalovák, s postýlkou radši ale počkám na manžela, už je dost těžká. Ten je bohužel už 2. týden v karanténě na penzionu kvůli kolegovi, tak aby mě a prďuchu neohrozil…

Nektere deti se toci, jednou tak a jednou tak, ale ten muj prtous nema ani snahu :roll: ja teda na cisare nechci, mam z toho desnou hruzu ale zas na prirozeny kp porod si netroufam :roll: jinak mam vse opravdu pripravene, ale jelikoz manzel je pres tyden v zahranici tak v tom vidim velke pozitivum, ze bychom meli presny termin cisare a mohli bychom vse naplanovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.1.21 10:41

Ja jsem s taškou do porodnice ještě vůbec nezacala, ani nemám všechny potřebné věci… Doklady mám pohromadě a koupila jsem poporodní vložky a kalhotky, ale jinak nemám nic. Ještě potrebuju podprsenku na kojení, noční košili ald… A to už je malý od minulého týdne pěkně sestouply a tlačí na celý spodek. No, alespoň si žaludek už trochu odpočine, na ten už nožičkama nedosahne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.1.21 10:43

Moji favoriti jsou Matěj a Amálka (kdyby se doktoři sekli), ale příteli si zrovna tahle jména úplně nelíbí. Ale zatím nepřišel s ničím lepším, tak uvidíme, jestli ještě něco vymyslíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.21 11:04
@marti.sucha píše:
"jelikoz manzel je pres tyden v zahranici tak v tom vidim velke pozitivum, ze bychom meli presny termin cisare a mohli bychom vse naplanovat 8) "

Přesně tak. Můj manžel je sice v ČR, ale teď to má domu cca 2,5 hod jízdy. Když jsou suché a průjezdné silnice. Takže vědět termín by byl pěknej bonus. Já mám termín 19.2. a kdyby to náhodou dali o ten týden dřív, tak 12.02.2021 je krásnej palindrom (tzn. stejný z obou stran). To už ale vymýšlim blbosti, ale napadlo mě to :lol:

@Lucicek1988 Matěj i Amálka jsou krásná jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.1.21 11:12

37+0

Holky, to je ted nejaky modni vystrelek ten KP?? My ho mame totiz taky :D Na konci prosince mi na kontrole rekl, ze se malej zase otocil hlavou nahoru, ze pockame do dalsi kontroly a kdyztak naplanujeme cisar. Kontrolu mam dnes odpoledne, tak uz z toho mam nervy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
12.1.21 11:32

@Xanti
pěkně blbá nová móda koukám :D!!!
Tak držim palce a dej po kontrole vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.1.21 14:50

@Xanti v tom případě jsem taky in a jedem s módou…ale já věřím, že se ještě přetočí ve správnou chvíli jak má…má na to ještě 6 týdnů 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.1.21 17:05
@Lucicek1988 píše:
Moji favoriti jsou Matěj a Amálka (kdyby se doktoři sekli), ale příteli si zrovna tahle jména úplně nelíbí. Ale zatím nepřišel s ničím lepším, tak uvidíme, jestli ještě něco vymyslíme :nevim:

To jsou krásný jména. My možná taky budeme mít Amálku a chci ji taky jen já. 😁 Přítel řeší, jak bychom jí říkali až bude větší.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí