Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky my stale KP, takze pristi stredu nastupuju do nemocnice a ve ctvrtek cisar ![]()
@Xanti píše:
Tak holky my stale KP, takze pristi stredu nastupuju do nemocnice a ve ctvrtek cisar
Uz takhle brzy?
ve ktere porodnici rodis?
@Xanti není to brzy? Každopádně přeji všechno nej ať je všechno v pořádku!
@marti.sucha Strakonice. Ve ctvrtek budu 38+2, takze standartni doba
Maly mel dnes 3150g, takze je pry peknoucky a neni na co cekat… Ale bojim se hrozne
![]()
@Xanti píše:
@marti.sucha Strakonice. Ve ctvrtek budu 38+2, takze standartni dobaMaly mel dnes 3150g, takze je pry peknoucky a neni na co cekat… Ale bojim se hrozne
![]()
Tyjo tak budu drzet palce, to uz ma krasnou vahu
ja mam od 29.tydne mrnouse taky Kp, ted v pondeli budu mit kontrolu a snazim se na sobe nejak poznat, jestli se nepretocil ale proste to nepoznam
jako pohyby citim porad hlavne do panve a do spodku, do zeber necitim vubec nic
tak jsem zvedava jak si tam mlady pan vubec lezi
@Xanti píše:
Tak holky my stale KP, takze pristi stredu nastupuju do nemocnice a ve ctvrtek cisar
Tybrďo, to je fofr! Koukám ale, že máš termín hned na začátku února. Budu moc držet palce ať je vše OK - což určitě bude
![]()
@Xanti budu držet palce, už jste se domlouvali jaky budeš mít cs? Jestli budeš uspána celá a nebo jen na spodní část?
@marti.sucha
Ja to poznala hlavne podle skytavky, vzdycky mi hopsal zaludek
Ale jinak taky nepoznam kde co ma…
@Pavla.kd
Predbezne jsme se o tom bavili a ja se priklanim spis k celkovy narkoze. U castecny by to pro me bylo na palici, kdybych slysela jak me rezou, kuchaj, jak mi to tam cvachta a tak
Jsem poseroutka
A aspon to nejhorsi na jipce zaspim…
@Xanti mně včera z mých zdrav. duvodu taky doporučili cs, tak jsem si o tom četla a jsem taky posera na ten částečnej. Hlavně si pamatuji jak mi v lokálce operovali ruku, no a tak si to teď nedokážu představit cca půl hodiny s mimcem… I když byla ruka umrtvena, tak bylo cítit jak to tam tahají a tak, no nic příjemného. I když bych strašně ráda viděla malou hned, ale…i ta příprava na ten polo cs.
@Xanti píše:
@marti.sucha
Ja to poznala hlavne podle skytavky, vzdycky mi hopsal zaludekAle jinak taky nepoznam kde co ma…@Pavla.kd
Predbezne jsme se o tom bavili a ja se priklanim spis k celkovy narkoze. U castecny by to pro me bylo na palici, kdybych slysela jak me rezou, kuchaj, jak mi to tam cvachta a takJsem poseroutka
A aspon to nejhorsi na jipce zaspim…
Tak to je vtipny jak je to u kazdeho jinak, ja citim skytavku od toho 30.tydne, co je kp a vzdy podbrisek
no asi se vazne budu muset nechat prekvapit… ale ja jsem hrozne netrpelivy clovek a chci vsechno hned ![]()
Jinak pokud by se mi mrnous vazne neotocil, coz doufam, ze si jeste rozmysli, tak bych urcite chtela jen spinalni. O celkove jsem ani ve vterine neuvazovala ![]()
@marti.sucha Ja jsem asi strasnej posera
Bavila jsem se o tom s kamaradkou, co dela porodni asistentku U Apolinare a ta mi rekla, ze na spinal nesmim jit na sal s pocitem strachu, ze to je spatne, ze tomu musim verit. A strach z nej bohuzel mam ![]()
Ja kdyz rodila první dítě, tak jsem musela na akutního císaře, kvuli nahlym komplikacim. Bohužel jsem si kvůli lékům, které jsem brala, nemohla vybrat, zda půjdu na spinální anestezii. Šla jsem automaticky na celkovou a vím, že mě to moc trápilo. Hlavně to, že jsem se pak probudila na JIP a nebyl tam krom sestricek a jinejch pacientek ani můj chlap. Miminko mi samozrejme odvezli na dětské odd, neviděla jsem ho a nevěděla jsem, jak je na tom zdravotně, jestli vubec samo dycha, nebo je zaintubovane…nevěděla jsem vlastne ani, jestli je to kluk, nebo holka. Na telefonování jsem ještě neměla silu, sestry mi nemohly dat žádné informace, protože je z odd pro nedonošená miminka neměly. Bylo to hrozné.
Myslím, že plánovaný císař je určitě jiný na psychiku maminky a celé rodiny.
Lze si všechno naplánovat a i ta celková anestezie pak nemusí být tak šílená, ale já bych znovu, když bych si mohla vybrat, šla do té spinální. Alespoň bych věděla, jak na tom moje miminko je. A s takovým pocitem se na JIP odjíždí mnohem lépe ![]()
@Xanti píše:
@marti.sucha Ja jsem asi strasnej poseraBavila jsem se o tom s kamaradkou, co dela porodni asistentku U Apolinare a ta mi rekla, ze na spinal nesmim jit na sal s pocitem strachu, ze to je spatne, ze tomu musim verit. A strach z nej bohuzel mam
Hlavne si to zarid podle sebe
kazda jsme jina. Pokud se na to necitis, urcite jdi na celkovou
moc vam drzim palce ![]()