TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
1.2.21 21:26

@Lucicek1988 Ahoj :mavam:. Já už mám břicho tak velké a napnuté, že mám pocit, že mi musí snad kazdym dnem prasknout :D. K tomu ještě šílené bolesti zad a brnění končetin. Jinak termin mám příští úterý, tak snad už tu prcek bude do 14 dnů s námi.
Jsem taky zvědavá kdo tady přidá první příspěvek o porodu. :) Docela to uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.2.21 05:32

No mně to bříško taky vyskočilo až teď pořádně za cca posledních 14 dní. Ještě o vánocích mi málo kdo věřil, že budu za dva měsíce rodit. Já mám termín za 3 týdny, tak mám ještě čas. I když ve čtvrtek mě to pomalu začalo chytat, ale nakonec se jim to podařilo zastavit. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
2.2.21 10:56

Ja mám termín 14.02, ale nezlobila bych se, kdyby to bylo dřív. Dr. už před 12 dny říkala, že je mimčo děsně natlaceny v porodních cestách, že mu na ultrazvuku už ani hlavičku nezměri :nevim: tak mě vystrasila, že budu rodit dřív a zatím pořád nic :zed: no jo, dokud se mu u mě v bříšku líbí, taky dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
2.2.21 11:15

Ahoj. S tím břichem je to přesný. Taky mám termín za 3 týdny a břicho teda našponovaný jak buben. @Lucicek1988 máš teda krásny termín na Valentýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.2.21 12:30

37+4

Ahoj holky, přesně, to břicho teď neuvěřitelně roste a dohání všechno na poslední chvíli se mi zdá :D… Jak už je ale prďucha sestoupená dole, tak mě aspoň konečně přestala pálit žáha, hurá. Od víkendu mám křeče (tlaky) v podbřišku trvající skoro celej den, termín mám ale až za 2.5 týdne. Za chvíli teda ještě jedu do kanceláře předat vše nástupkyni a dodělat poslední věci, snad to půjde rychle.
Dneska ráno mi psala kamarádka, že jí ráno při zalévání čaje prasknul hrneček, který ode mě dostala před asi 20 lety a že jak tam ten čaj všude tekl po kuchyňský lince a zemi, tak mi předpovídá, že mi brzy praskne plod.voda a bude to před termínem. Uvidíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.21 15:40

@Lucicek1988 jeeee já mám termin taky 14.02, a taky je malá natlacena hodně dole, prý to mám hezky připravené. 4ty den už mi odchází hlenova zátka, tak snad už brzy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 15:46

@Blueberry07 @Lucicek1988
Je ja mam taky 14.2.
Mala nacpana pekne dole, uz pres tyden otevrena na 2 prsty, bolesti v krizi a podbrisku jak u silne MS tak jsem taky zvedava kdy se dama rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.21 15:53

@kleopatra09.05 jsme na tom stejně, snad už to bude brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:26

@Blueberry07 taly uz se tesim.
Nase mala teda ceka nejspis na tatinka, ktery je pracovne mimo CZ
Ale cim vic se to blizi, tim se vic tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
2.2.21 17:11

U nás to tak hezky vyslo s tím 14.2. Přesně před rokem na Valentýna jsem příteli řekla, že jsem těhotná. To pak sice nedopadlo dobře, ale přesně rok na to máme termín. No není to zajímavé? :srdce: :dance: :srdce:
Ale uvidíme, kdy se prckovi zachce na svět, to už nechám na něm :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.21 19:28

@Blueberry07 prosím tě, jak poznáš, že ti odchází hlenová zátka? Nemůže to být,,jen" výtok? Mě doktorka říkala, že vlivem hormonů v těhu může být výtok zvýšený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.21 16:10

@Martduza je to hlen s tmavou krví, prý je to zátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 12:42

Tak co holky, ktera z vas uz ma miminko? ❤️

• načítám...