Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 @nnikuskaa velika gratulace holky ❤️
My si pekne pockame na tatku na toho Valentyna 😁
Ahoj holky, dekuji moc za podporu. Nakonec se to rozjelo a nas Martínek prisel na svět o pul jedenácté večer, 2 hodiny po prijezdu do porodnice
. Rodila jsem nakonec bez klystyru, oxytocinu i nastrihu, protoze to slo vsechno hrozně rychle. Má přes 4 kg, takze závěr byl docela makačka
, ale zatim je zlatý. Krásně se prisál uz na sále a ted pořád spinká.
Preju vám vsem pohodové a hlavně rychlé porody, at uz jsou ty vase miminka tady s vámi
a těm, co to už mají za sebou moc gratuluju ![]()
@Haleyy moc gratuluji!!! Hlavně, ať je miminko zdravé a má se pěkně k světu, hezký papká a roste do krásy. Jste oba veliké šikulky!! ![]()
@Haleyy Krásná zpráva, gratulace převeliká
!!! Až jsem při čtení měla husinu a normálně mi i vlítla slza do oka ![]()
@Haleyy píše:
Ahoj holky, dekuji moc za podporu. Nakonec se to rozjelo a nas Martínek prisel na svět o pul jedenácté večer, 2 hodiny po prijezdu do porodnice. Rodila jsem nakonec bez klystyru, oxytocinu i nastrihu, protoze to slo vsechno hrozně rychle. Má přes 4 kg, takze závěr byl docela makačka
, ale zatim je zlatý. Krásně se prisál uz na sále a ted pořád spinká.
Preju vám vsem pohodové a hlavně rychlé porody, at uz jsou ty vase miminka tady s vámia těm, co to už mají za sebou moc gratuluju
Tak to je krásný porod
moc gratuluji a ať vám dělá Martínek jenom samou radost ![]()
@Blueberry07 a kdy máš (měl být?) ofiko termín, že vyvolávačka?
Z jiného soudku 😁… Až když se malá nakonec otočila hlavou dolu, objednala jsem si Aniball, že jako potrénuju a pak vše půjde jako po másle… Pár dní jsem na něj jenom koukala a včera (v 38+5) jsem se teda odhodlala. Herdek, jestli s ním některá trénujete, vám se daří zavést dovnitř??!! Zkoušela jsem skoro vyfouklej, pak přifouklej aby byl pevnější a prostě ne. Prázdnej se kroutil, pak to dost bolelo. No zkusim to ještě dneska znova, flintu do žita nehážu, ale když ani něco tak malýho nejde dovnitř, jak pak má něco velikosti melounu vylizt ven? To sebedůvěře teda moc nepřidá 😁… A asi fakt neni na škodu začít trénovat v tom 36tt, kdy břicho ještě tolik nepřekáží a člověk dostane do ruky ten správnej grif. Já se u toho skoro nehnu a funim jak parní válec 😂 😂 😂
@papousekkakadu Termín mám v neděli, ale jako diabetik na inzulinu nemůžu přenášet, takže pokud se do neděle nerozrodim tak v pondělí vyvolávačka
Holky, dnes jsem byla na vyšetření a dělali mi po 3tí hamiltona, prý po něm můžu špinit, ale ze me jde krev jako při měsíckach..i takova bolest, je to ok?
@Blueberry07 zkušenosti nemám, ale pokud to je jak píšeš, tak bych raději zavolala do porodnice a nebo rovnou jela