TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1866
18.2.21 18:05

@papousekkakadu Taky jsem si říkala, že většina má termín v první půlce února. Jsem celkem zvědavá, kolik bude teď v porodnici maminek, aby nás tam nemuseli cpát na pokoje po čtyřech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.2.21 18:15

@papousekkakadu ono to muze prijit uplne necekane :)
Cely den muzes byt uplne happy a vsechno doma vysurovat a mit sily za dva a pak najednou vecer… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
18.2.21 18:36

Holky strašně moc děkuji… tady se včera narodili 4 mimca a dneska 3… Áda je 43 mimco v pořadí, takže děti bude letos asi dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.2.21 18:58

@Narysa kamarádka má termín porodu přesně týden po mě. Rodíme ve stejné porodnici a děláme si srandu, že budeme i spolu na pokoji.
@Martduza vůbec by mi nevadilo, kdyby to přišlo dneska v noci. No uvidíme :D
@Pavla.kd takže za 2 dny tolik, co jindy za týden cca. Pěkný :)

Chudáci porodníci a PA budou tímhle tempem za chvíli padat únavou. Ať se podívám kolem sebe napravo/nalevo, všude je nějaká těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.2.21 20:10

@Martduza @Pavla.kd velká gratulace holky!! :kytka:
@Pavla.kd mala je nádherná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
18.2.21 20:20

@papousekkakadu covid dělá divy 😁 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
18.2.21 20:20

@Haleyy děkuji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
18.2.21 22:57

I já gratuluji všem novopecenym maminkam :potlesk: a zároveň vám trochu závidím, že už to máte za sebou.
Ja dnes byla na kontrole. Pokud do úterý neporodím, tak mám taky nástup na vyvolání. A to mě doktorka už před měsícem strasila, že do termínu určitě nevydržím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
19.2.21 18:40

Holky, zachytily jste to, že od pondělka mají být povinné respirátory? Já aktuálně sotva „ufuním“ chirurgickou roušku, nedokážu si představit mít na obličeji něco takového, už teď mám do půl hodiny mžitky před očima. Takže jsem fakt nervózní, jak to tam ten příští týden bude v porodnici vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
19.2.21 18:50

@Narysa u nas to vubec nehrotili. Max kdyz jsem treba sla za sestrama na novorozenecke nebo prisla vizita, tak jsem si nandala rousku. Takze myslim, ze tech par chvil se to da vydrzet :palec: samozrejme zalezi na personalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
19.2.21 19:04

@marti.sucha Totéž mi říkala doktorka, když jsem se jí ptala minulé pondělí při kontrole. Že určitě trvale nasazenou roušku ne. No, u nás aktuálně žádná lékárna respirátory nemá, takže v neděli nastupuji na příjem a holt mě případně budou muset vybavit. Ostatně když jsem se ptala ohledně roušek, tak doktorka říkala, že to není problém, že kdyžtak poskytnou, hádám, že respirátor taky nějaký asi najdou ;-) Jen mě dost sejří tyhle změny na poslední chvíli, jako ostatně od samého začátku téhle nemoci. V jednu chvíli politici ujišťují, že tohle určitě nebude a do pár hodin, max dnů to uzákoní. A nezájem, jak se na to mají lidi připravit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.2.21 19:56

@Narysa u nás dělali testy na covid, a roušku mít nemusíme. Pouze na společné chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
19.2.21 20:09

@Pavla.kd To doktorka říkala, že mě to při příjmu čeká… tak se už děsně těším ;-P Mám tam být v neděli na šestou, ale zatím ani nevím, co všechno mě ten den čeká, raději jsem se moc nevyptávala ;-) Hádám, že to bude jako posledně, akorát tehdy tam se mnou manžel byl a pak ještě nějakou dobu na pokoji, tentokrát mě tam jen vysadí a pojede domů s malou. Musím říct, že to na mě už začíná nějak doléhat… už aby to bylo za mnou… Minule jsem to i před odjezdem kapku ořvala, teď se budu muset kvůli malé tvářit, že je všechno v pohodě… Tak snad to všechno dopadne dobře a pak nás brzo pustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.2.21 20:40

@Narysa myslim, ze budes mit rousku opravdu jen na tom prijmu a na sale ti ji dovoli sundat. Tak to bylo i u nas, proste az se sepsala anamneza a natocil prvni monitor. Jen pritel musel mit rousku po celou dobu. Ted nosime rousky ve spolecnych prostorech, na chodbe nebo pri vizite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
19.2.21 22:40

@Martduza Mě nejvíc vyděsilo, když jsem četla, že v některých porodnicích musely mít maminky roušky i na pokojích a dokonce v nich spát. Uf uf teda. No, vypadá to, že v té naší to až takhle hrotit naštěstí nebudou, navíc testujou při příjmu, tak snad pak už nebudou člověka zbytečně týrat, bohatě mi bude stačit rozkuchané břicho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí