Poradna duly
Jana Čurdová
@marti.sucha taky moc gratuluju ❤️!!! Byl to asi fičák a nervy, hlavně že vše dobře dopadlo! Holky, vy co už máte mimča venku, fakt Vám v dobrém začínám závidět 😁!!! Všem krásné pondělí ![]()
@papousekkakadu a jak je tobě? Už se ti to taky krátí, máš termín myslím příští týden, ne?
@Pavla.kd termín mám teď v pátek. Kromě toho, že si připadám jako strašně neohrabaný slonbidlo je mi fajn. Je sranda sledovat manžela. Celou dobu to měl tak nějak „na háku“, jako že my ženy to bereme úplně samozřejmě, snad se na porod i těšíme a vše zvládneme levou zadní. Už ale začíná nervóznět, včera jsem si při válení u TV a změny polohy trochu zasténala a hned celej bledej vylítnul „už??!! Startuju auto??!“ 😁… když jsem mu řekla, že to „UŽ“ na mě rozhodně pozná a že při prvních bolestech určitě nepojedeme, že si pár hodin z I.doby porodní odbudu doma a nejdřív si půjdu oholit nohy, tak zezelenal, chudák malej
. Kdy máš termín ty vlastně? Jak se daří tobě?
@kleopatra09.05 píše:
@Blueberry07 gratuluji ❤️
Ja doufam, ze my vykoukneme na svet presne zitra. Uz od zacatku rikam, ze pujde 14.2 presne na termin.
No kazdopadne uvidime co dnes. Jsem nejaka jina. Spodek boli, zada boli, tlaci uz i nad pupikem a mam strasne energie.
A jak jsi dopadla včera ty? Vyšlo to? Myslela jsem na tebe…
@papousekkakadu já až příští středu…jinak s tím chlapem je to stejný…taky se hned ptá jedem? 🤣 Dneska mám poradnu, tak jsem zvědavá co mi tam řeknou, odpoledne budu chytřejší..
@papousekkakadu my nic, stale 2v1. Ted jdu na KO tak jsem zvedava, poprosim asi o Hamiltona a uvidim co dal s nama.
@Pavla.kd @kleopatra09.05 ať vám kontroly dobře dopadnou!
Já byla v pátek, tzn. 12.02.2021. Při monitoru jsem řekla sestře, jak by to bylo hezký datum k porodu (palindrom, tzn, stejný zepředu i zezadu). Sestra koukla na graf a říká „vy jen tak rodit nebudete, dneska určitě ne. Dyť tady nemáte ani jednu jedinou vlnu (kontrakci)“. Tak jsem zvědavá na další, tenhle pátek, v den mýho termínu. Třeba už na kontrolu ani nedojde, sestry se ale už radši ptát ani nebudu ![]()
Holky, já měla termín už 14.2. a pořád nic
a to Dr už před měsícem strasila, že to může být každou chvíli, že už je malý strašně sestouply. No, sestouply je, tlačí mě při každém kroku, ale ven se mu prostě nechce. A to už jsem zkoušela všechno, celý barák se leskne, vanu jsem si dávala, dokonce vínko i sex a pořád nic. Už vážně nevím, jak tohi našeho prdolku přesvědčit, že už ho chceme vidět ![]()
@Lucicek1988 já si myslím, že pokud se mu nechce, tak nepomůže ani kdyby ses stavěla na hlavu 🤣 🤣 🤣
Holky já mám zítra nástup do porodnice a ve čtvrtek vyvolávacku…musím se přiznat, že jsem docela nervózní… ![]()
@Pavla.kd Držím palce, ať vše proběhne hladce
Já mám nástup v neděli, tak už začínám být taky nervózní, ale zase se těším, že se konečně zbavím břicha… teda aspoň té větší části ![]()
Holky, držim vám na vyvolávání palce!!! Třeba to do té doby ale přijde půjde samo… Já už se teda taky snažim popohánět, byt nablejskanej jako nikdy, sklenka červeného, horká vana. Včera už jsem myslela, že se to pomalu začíná rozjíždět a nic..
@papousekkakadu Díky moc
U mě to tedy není nástup na vyvolání, ale na plánovaného císaře (poloha KP), který mě čeká v pondělí. Takže já spíš doufám, že se do té doby nic nerozjede, aby z toho nebyl akutní CS. A jako na potvoru mi od pondělní kontroly připadá ten spodek a břicho takové neklidné, jako že tam pořád něco pobolívá, popíchává, tak jsem z toho lehce nervózní. Ale zase se utěšuju, že v tomhle týdnu je to normální (38+3 tt), tak snad do toho pondělka vydržím 2 v 1 ![]()
Jinak tobě naopak držím palečky, ať už se to u tebe úspěšně rozjede a hlavně za hladký průběh porodu a zdravé mimi ![]()