Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj tak jak valcite?
Umoudrili se vam zlaticka a otocili se?
drzim vsem palce ![]()
Ahoj Marti,
já jdu na UTZ až pozítří, ale žádná změna, pořád hlavičkou nahoru. Z močáku si dělá trampolínu, až mi občas bolestí pomalu vyhrknou slzy.
K tomu mě v pondělí chytil moudrák, takže si to teď vyloženě „užívám“ ![]()
@Xanti píše:
Tak holky my stale KP, takze pristi stredu nastupuju do nemocnice a ve ctvrtek cisar
Xanti,
dnes teda nastupuješ a zítra den D? Držim všechny palce
!!!
@papousekkakadu píše:
Ahoj Marti,
já jdu na UTZ až pozítří, ale žádná změna, pořád hlavičkou nahoru. Z močáku si dělá trampolínu, až mi občas bolestí pomalu vyhrknou slzy.
K tomu mě v pondělí chytil moudrák, takže si to teď vyloženě „užívám“
Jeee tak to si uzivas
ja byla v pondeli poprve v porodnici, byla jsem 35+5 a mrnous taky neotoceny. Hlavicku ma natlacenou pod zebry vpravo, ze brecim bolesti. V pondeli jdu znovu a pokud nebude otoceny, tak uz mi naplanuji cs
ale vahove uz ma 2,6 kg a prospiva ![]()
@marti.sucha se jim koukám vůbec nechce otáčet, se bojim, že nás CS opravdu nemine. Já jdu v pátek, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Tvůj prďous už má krásnou váhu, super
. Moje malá by dneska měla mít cca 2.2 kg, takže s ní asi ven chvátat nebudou, s prďolou malou. Už si pomalu dávám dohromady otázky na ně - jestli třeba provádí osídlování bakteriema hned po sekci (kvůli imunitě) atd…
A co vy ostatní holky, jak se máte?
@papousekkakadu já byla na kontrole včera 34+6 a malá měla 2,5kg… Jinak taky stávkuje s polohou… A ještě na nás na ulz vyplazovala jazyk 😁
@Pavla.kd
… dokud k tomu vyplázlýmu jazyku nezvedá i prostředníček, tak cajk ![]()
@papousekkakadu a když ti řeknu, že na jedné fotce to tak vypadá??? I když je to blbost, ale fakt vypadá 🤣 🤣 🤣 🤣
Ahoj,
Ja byla dnes na kontrole. Nas prdola je prý už tak hlavičkou natkaceny dole, že mu ji doktorka ani nemohla změřit
že prý už je tam tak natlaceny, že už asi bude chtít brzo ven
pomalu abych začala chystat tašku do porodnice ![]()
Váhový odhad je 2.7 kg, tajze to bude prcek.
Jinak mi dneska dělali ster na streptokoka a příští týden mám první monitor
@Pavla.kd
Takhle malá a už takhle vyhraněný názory a nebojí se je ukázat…
Herdek, nebudete to s ní mít vůbec jednoduchý 😁!!!
@Lucicek1988
2.7 je odhad porodní váhy? Jestli jo, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Naše malá by měla mít cca 2.8kg ve 40tt, ale jestli půjdu na ten císař o týden/dva dřív, tak bude fakt malinká. Tak jsem na začátek pořídila i pár balíků plen vel. XS radši… Hlavičku jsem ještě před pár dny cítila těsně pod žebry, teď už je kousek nad pupikem, takže taky pomalu sestupuje dolu už. No jsem zvědavá, co mi řeknou zítra v porodnici.
@Lucicek1988 gratuluji ke kontrole! Já už kufr do porodnice chystám několik dní, já bych to za jeden den nezvládla, vždycky si na něco vzpomenu, tak to tam dodávám. ![]()
@papousekkakadu taky jsme si říkali, že to bude pěkný číslo…😁 😁
My také budeme mít menší miminko
to je náhoda. Odhad mi zatím neříkali, ale je cca o týden menší, než by mělo byt, ale prý nám dynamicky roste, což je důležité
včera byl odhad v 34+3tt 2190g. Pohlaví nevíme
těšíme se na překvapení
@papousekkakadu píše:
@Lucicek1988
2.7 je odhad porodní váhy? Jestli jo, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Naše malá by měla mít cca 2.8kg ve 40tt, ale jestli půjdu na ten císař o týden/dva dřív, tak bude fakt malinká. Tak jsem na začátek pořídila i pár balíků plen vel. XS radši… Hlavičku jsem ještě před pár dny cítila těsně pod žebry, teď už je kousek nad pupikem, takže taky pomalu sestupuje dolu už. No jsem zvědavá, co mi řeknou zítra v porodnici.
Z mensiho miminka si urcite nedelej hlavu
dulezite je, ze bude v poradku
nam taky dr rikala, ze budeme mit spis mensi miminko nez vetsi a ted se mi dle odhadu (2,6kg v 35+5) zda uplne v normalu ![]()