TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
5.2.23 09:44

@JuicyLucy ..chápu tě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
5.2.23 09:47

@Eliska1402 ..tak to je velmi smutná zkušenost..přeji, aby vše bylo v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
5.2.23 09:51

Holky. Psychika je potvora..zvlášť když člověk zažije něco nepříjemného Už jsem starší kus a mám za sebou dost SP s bývalým manželem(s tím mám dva kluky) i nynějším partnerem.
Ještě byla zjištěna leidenská mutace - zvýšené riziko trombóz- které i prý může způsobit SP.
Od půlky těhotenství bych si měla píchat injekce na ředění krve…
Na kontroly chodím každých 14 dní..dr si mě hlídá..aspoň tak…

Na kontrolu jdu ve středu…skoro 12 TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.2.23 10:09

@jezinka prejeme hodne stesti…ono je nekdy jedno jak stare jsme…pokazit se to muze stejne tak ve 20ti jako ve 40ti 🤷‍♀️
Musime verit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.2.23 10:10
@jezinka píše:
Holky. Psychika je potvora..zvlášť když člověk zažije něco nepříjemného Už jsem starší kus a mám za sebou dost SP s bývalým manželem(s tím mám dva kluky) i nynějším partnerem.
Ještě byla zjištěna leidenská mutace - zvýšené riziko trombóz- které i prý může způsobit SP.
Od půlky těhotenství bych si měla píchat injekce na ředění krve…
Na kontroly chodím každých 14 dní..dr si mě hlídá..aspoň tak…Na kontrolu jdu ve středu…skoro 12 TT

Ahojky taky mam mutaci ale hned tu druhou protrombin F2. Oni ti nedaly injekce ihned? Picham si hned od zjisteni //. sp jsem si tez zazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.23 12:04

Holky, ja volala na gyndu 20.12. a sestřička me objednala az na 23.1., coz jsem byla 9+6…to bylo šílený, neskutečně dlouhý…do te doby pouze // a vynechání jedne MS :roll: :D ale zase byl mrňous na ultrazvuku krásně videt, zadny flíček :D
A na prvni screen jdu 22.2., to budu 13+1 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.2.23 12:44

@Veru.1616 tak to máš můj obdiv, že jsi to vydržela a měla tu trpělivost. Já bych si nervozitou ukousala asi všechny nehty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
5.2.23 13:51

Tak ja si před naši snídani dnes pořídila první těhotenské kalhoty a legíny. Kalhoty budu asi vracet - materiál mi úplně nevyhovuje ale legíny dobrý :palec:. Už se pomalu začínáme i bavit o miminku :dance:. Zítra kontrola, tak doufám, ze bude vše v pořádku :srdce: pocitově cítím, ze se tam něco děje, tak snad je intuice dobra.
Dnes jsem koukala také na prsa - nosím skoro pořad sportovní podprsenku. Doktorka, kam chodím na každoroční kontrolu skrz bulky říkala, ze při otěhotnění je to dobře aby pan hezky držely tvar a nejela každá jinam :lol: se docela zvětšila a to mám 30 DD 80 D - E. Tak jsem z toho měla radost :mrgreen:, ze se mimi asi daří dobře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.23 13:56
@Martipe píše:
@Veru.1616 tak to máš můj obdiv, že jsi to vydržela a měla tu trpělivost. Já bych si nervozitou ukousala asi všechny nehty :lol: :lol:

No bylo to pak uz na palici :zed: hlavne, temer zadne priznaky, takze ma hlava se rozjela na plne obrátky, jestli je vse v poradku, jestli tam vubec nekdo je, pak aby tam nebyly dvojcata :D
Minuly tyden jsem byla na krvi, vsechny vysledky jsou v poradku, tak aspon dalsi posun, no a a 3 tydny do screenu uz utece 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.23 13:59
@helis0 píše:
Tak ja si před naši snídani dnes pořídila první těhotenské kalhoty a legíny. Kalhoty budu asi vracet - materiál mi úplně nevyhovuje ale legíny dobrý :palec:. Už se pomalu začínáme i bavit o miminku :dance:. Zítra kontrola, tak doufám, ze bude vše v pořádku :srdce: pocitově cítím, ze se tam něco děje, tak snad je intuice dobra.
Dnes jsem koukala také na prsa - nosím skoro pořad sportovní podprsenku. Doktorka, kam chodím na každoroční kontrolu skrz bulky říkala, ze při otěhotnění je to dobře aby pan hezky držely tvar a nejela každá jinam :lol: se docela zvětšila a to mám 30 DD 80 D - E. Tak jsem z toho měla radost :mrgreen:, ze se mimi asi daří dobře :dance:

No tak tohle bych jedla tri dny 😂
Take uz mam tehotenske kalhoty, ale objedname asi az na počtvrté…sedi akorat, ale vidim to tak na 2 mesice noseni a pak budu potřebovat nove :D leginy uz v práci nosim take 😊
Podprsenku budu muset take koupit jiz vetsi 🤦‍♀️ 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
5.2.23 14:03

@Veru.1616 to jim tolik nebo ty tak málo? :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.23 15:04
@helis0 píše:
@Veru.1616 to jim tolik nebo ty tak málo? :mrgreen: :dance:

Mě to přijde veliká porce 😀 ale je pravda, že ja jsem hned přecpaná, takže jím menší porce, za to mi pak brzy vyhládne 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.2.23 15:15

@Veru.1616 @helis0 mě s z toho navaluje, jen to vidím, fakt mám žaludek šíleně na vodě :D být v normálním stavu, klidně bych to celé s chutí snědla…

Jinak holky, jsem v 10t a těhotenství na mě zatím vidět nijak není, jen lehce větší prsa, ale to spíš pozná jen manžel, takže těhotenské oblečení zatím nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.23 15:27
@JuicyLucy píše:
@Veru.1616 @helis0 mě s z toho navaluje, jen to vidím, fakt mám žaludek šíleně na vodě :D být v normálním stavu, klidně bych to celé s chutí snědla…Jinak holky, jsem v 10t a těhotenství na mě zatím vidět nijak není, jen lehce větší prsa, ale to spíš pozná jen manžel, takže těhotenské oblečení zatím nekupuji.

Asi bych to také normalně snědla, ale ted mi to prijde fakt mega porce :D
Ja budu v utery zacinat 12tt a teda mam bricho jak v 6 mesici, hlavne večer 🤦‍♀️ 😂 ale trápí mě nafouknutí no 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.2.23 15:27

@helis0 :D teda já sníst takhle kořeněné jidli, tak týden nevylezu z koupelny. Závidím. Ja nemůžu vůbec pepř a sul jen málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí