TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
6.2.23 06:43
@helis0 píše:
@Ellie96 jj je to normální viz fotka. Dnes jdu také v 14:40, tak na Tebe budu myslet ale určitě je to vsechno ok :palec:

Jooo přesně jak to popisují tak to mám, včera taková menší kocovina :D ale je to lepší 🙏 doufám, že to už dorazí :D je skvělý pocit zase fungovat po 4 týdnech :D
Jeee tak budu na Vás mysler, tak dejte vědět jak dopadla kontrola :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
6.2.23 07:29

@Ellie96 tady si tykáme všichni ;), děkuji. Dam vědět :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
6.2.23 08:16

@LenyD Ono je tedy pravda, že ráno a dopoledne se mi občas trochu navaluje, ale nic co bych nedokázala překonat a odpoledne a večer už se jen cpu. :D Doufám, že už to zvracení nepřijde. Ale ať neprovokuju ostatní, já už asi tři roky trpím na histaminovou intoleranci a nějak se mi to nedaří podchytit, takže mi je pravidelně jeden až dva dny z týdne zle a nejsem schopná v podstatě nic sníst jak mi je šoufl a k tomu mám nepěkné bolesti hlavy a kloubů. Naštěstí jsou tyhle stavy od otěhotnění pryč, tak doufám, že jsem si všechny ty nevolnosti vybrala jako netěhotná a teď mi bude naopak chvíli dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.2.23 08:20

@helis0 přišlo mi to blbé 😁 ale dobře :kytka: můžu se tě zeptat, odběry krve už máš za sebou? Já nakonec sem objednala až na středu brzo ráno aby se to prý všechno stihli yze odběru je hodně a sestřička mi prý bude říkat plno důležitých věcí tak sem se vyděsila :) kolik těch zkumavek krve bude potřeba, já nezvládám odběry, sice mám vystudovanou zdravotní školu ale po prvním porodu sem začala být nějaká jiná :) a už mi odběry nedělají dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.2.23 08:51

@LenyD …to já měla SP mnohem víc a nikdy to nikdo nějak moc neřešil :think:..ředění krve prý až v druhé půlce těhotenství, kam jsem nikdy nedošla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.2.23 08:56

Na všechny co jsou dnes na kontrolu budu myslet. :srdce:..já jdu ve středu a i na krev..
UTz mi dělá každou návštěvu. Měla bych být asi 10+6…ale po těch SP…se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
6.2.23 09:24

@Ellie96 my jsme ještě asi malý 7+6tt dle poslední kontroly - dle ms jámě měly být 9+2. Dnes jdu na kontrolu - doteď jsem byla v pohodě a najednou se mi začíná stahovat žaludek :roll: aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.2.23 09:25
@jezinka píše:
@LenyD …to já měla SP mnohem víc a nikdy to nikdo nějak moc neřešil :think:..ředění krve prý až v druhé půlce těhotenství, kam jsem nikdy nedošla…

To je prave ono..ja to mela hned na zacatku 5 a 6/7 tyden. Presne jak pises bez injekci se nedohrabes kam potrebujes. A nebude lepsi Jezi zkusit jineho doktora? Ja byla na dvou hematolkach…prvni me poslala uplne nekam ze to musim brat jak to je a ze mi preji hodne stestu ( to me uplne semlelo) druha hematolka mi chtela ihned pomoct ( ac nakonec mi rekla ten zebricek SP pri 3 a vice jinak je to ochrana pro ni a nenapise mi to ) nastesti jmuj novy gynekolog souhlasil se mnou kdyz jsem mu vysvetlila jasny nesouhlas ze nebudu cekat protoze psychika je hodne krehka tak to vzal na sebe a injekce mi ihned predepsal. Je pravda ze bez jeho podpory a opory bych si ani " neuprdla"..pokud ale mas vice jak 3 tak vim ze hematologie kam chodim by ti ihned predepsala clexan uz od zacatku tehu. :roll:
Ja jsem byla prave na hematolce pri zjisteni // udelaly mi krev za pul h jsem mela vysledky ze vse je v poradku a budou me takto kontrolovat co 3 mesice. Nastesti gyndar rekl ze je jedno jestli je krev ok, ze ma zkusenosti s tim ze se to hlida krev je ok a i pres dobre vysledky krve to skoncilo. V okoli mam jeste holcinu co mela taky krev ok ale byla bez injekci a skoncilo to sp. A pak podruhe nasazen ihned clexan i pres dobre vysledky krve a donosila. Psala jsem i jednomu primarovi, je nekde z prahy ci co nejaky vyhlaseny lekar :lol:. Popsala jsem mu mou situaci a rikal ze clexan( nizkomolekularni heparin) je okamzite na miste :think:. Nechci te tim vydesit ale zkus se poohlidnout po jinem gynekologovi

Příspěvek upraven 06.02.23 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
6.2.23 09:26

@jezinka to mas termín porodu na hraně se srpnem, vid? Závidím Ti, jak jsi už daleko :roll:. SP mě moc mrzí, ja měla jeden a nedokážu si představit, ze by jich bylo více. Kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.2.23 09:52

@LenyD …uvidím ve středu. Děkuji za vysvětlení. Kam chodíš na hematologii.
Mně na hematologii řekli, že leiden nemám vliv na SP a dr říká že ředit až od půlky těhotenství…tak nevím… :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.2.23 09:54

@helis0 ..u mě člověk nikdy neví. :oops:…podle tabulek jo…ale realita bývá většinou jinak :nevim:..uvidím ve středu po kontrole
v dubnu mi bude 43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.2.23 09:55

@LenyD muj krizový týden je 8..tedy pokud nezačnu krvácet dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.2.23 10:11

Ahoj holky, jsem dnes 10+1 a měla jsem jit dnes na krev k prvnímu screeningu, ale kvůli covidu mi to posunuli na pátek. Ale stále mi není dobře a zítra jdu ještě k prakticky na poslech průdušek. Do kdy se musí ta krev udělat? 1. Screening mám naplánovaný až na 24.2. Stačí, když mi tu krev vezmou do té doby? Kdybych musela být ještě v izolaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.2.23 10:57

@Zamazenta na soukromé klinice mi dělali odběr ke screeningu i až v den screeningu. Jen jsem měla kompletní výsledek až druhý den mailem a ne hned po vyšetření osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.2.23 11:29
@jezinka píše:
@LenyD …uvidím ve středu. Děkuji za vysvětlení. Kam chodíš na hematologii.
Mně na hematologii řekli, že leiden nemám vliv na SP a dr říká že ředit až od půlky těhotenství…tak nevím… :oops: :think:

Napisu ti soukromou zpravu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky