TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
7.2.23 16:41

@LenyD parodontax i clorsadyl nezabrali až listerin práve 🙏🏻 A možný jeste takovy gél na ďasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.2.23 17:13

@LenyD ..pracuji.....dělám dentální hygienu a zubního technika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.23 17:13
@Mária2023 píše:
@LenyD parodontax i clorsadyl nezabrali až listerin práve 🙏🏻 A možný jeste takovy gél na ďasná

Tak to me mrzi, ze Vam to nezabralo. Jeste je corsodyl gel a nebo herbadent to je taky gel. Tak hlavne at jste brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.2.23 17:36

@LenyD dakujem dnes už prvýkrát môžem otvoriť sánku takže už to bude fajn dúfam a dúfam že som si už so zubami pre toto tehotenstvo už “svoje odbila” :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.2.23 17:43

@jezinka já to vidím a ježej se mi chlupy :D

Dneska jsem měla mojí první hygienu. Od malá mám strach že zubařu. Když jsem byla malá zubařka mi projela vrtačkou celej jazyk. A od tý doby blok na zubaře. Teď mám super doktorku.

Že spravit zuby nemůže, ale jestli zvládnu hygienu :D no holky přišla jsem do křesla a hygienistka na mě, vy jste nějaká bílá. A já říkám, že těhotná a ještě se mi rozjela panicka ataka ve velký mire. Po hodině mi řekla, že jsme to zvládla líp než jiný lidí, že to nečekala 🤣 já taky ne.

Když jsem vyšla z ordinace hladím břicho a říkám " Bello vidíš maminka to zvládla a ty taky " :lol:
Všechny možný doktory zvládnu ale zubař a dentalka je pro mě smrt, ale děkuju za Vás hodný, co tohle akceptujete. Moje zubařka jak ví, že jsem panokar tak je tak strašné milá.
Ségra má zubaře a dentálního hygienika a to jde pokaždý s brekem, a to je docela gestapák moje ségra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.2.23 19:56
@LenyD píše:
Ja to prave nechapu. Nekdo si odrodi 3 deti a do 9 mesice skacou jezdi a ja nevim co jeste :lol:. Me bylo receno ze ty otresy co jsou a ruzne trhnuti a skubnuti tak do 12tydne je to riziko. Od 12tydne pak mas riziko padu. Mam to stejne ja si vyjela na vyjizdku jednou za tyden…jednou za 14 dni podle toho jak se mi chtelo jak jsem stihala a jak to slo- nejhorsi byl ten podzim -zima, po praci prijedes ke konim, pohladis ho a je tma :D a muzes jet domu. Jako ja predtim z toho byla hodne ve stresu co a jak to budu delat a ted si rikam kdyz vse bude u me ok tak co, proste nejak se to zalata, obcas pujde pod nekym ven komu verim a jinak kruhovka a prochazky na voditku a nazdar. Jako nekdy je protivny kdyz se s nim nepracuje nebo nejde ven na vyjizdku, ale ja se uz nepotento.mam nastesti znamou co trenuje takze nejak to proste zkusim. Ze obcas bud si sedne na nej ona a nebo kamoska a bude mit pod trenerkou vycvik. Jinak vubec nevim jak jinak to udelat :nevim:

Já jako nutně nepotřebuji, aby byly ježděné, i když vím, že když ta dušná bude chodit pod sedlo, bude na tom lépe. V poslední době se jí dost ulevilo a láká mě to ještě vylepšit. Ale uvidíme. Zatím jsem stejně chodící mrtvola, veškeré úkony mi trvají dvakrát déle, kvůli polovičním dávkám vody a sena, co nosím a musím si dělat častější pauzy, takže kdo ví, jestli to vůbec někdy budu zvládat „energeticky“ :D mi chodí pomáhat dva dorostenci, ale ti nejezdí, ale naštěstí je berou občas aspoň na lonž a na procházku, tak aspoň něco. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.2.23 20:29

@VerunkaXP91 ..v poho..já jsem také neošetřitelný pacient :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.23 21:52

@jezinka tak pak hnedka napiš jak dopadla kontrola :pankac: myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
8.2.23 06:56

@Ellie96 dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.2.23 10:00

Tak prvni navsteva na gyn. Doktor videl pouze gestacni vacek a zloutkovy vacek. Myslela jsem ze jdu spravne na 8tt ale bud je neco spatne nebo byla ovulace pozdeji? Srdicko nikde. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 10:03

@Lente ahojky, nechci ti davat planou nadeji. Me se to stalo taky…anembriola. zloutkovy i gestacni vacek ale bez struktur plodu a srdecni akce 🙈 byla sem tam 7+4 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.2.23 10:54

@Lente pokud jsi opravdu 8tt tak by musela být ovulace zpožděná minimálně o 14 dní spíš 3 týdny aby nebyla vidět srdecni akce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.2.23 11:50
@Mária2023 píše:
@LenyD dakujem dnes už prvýkrát môžem otvoriť sánku takže už to bude fajn dúfam a dúfam že som si už so zubami pre toto tehotenstvo už “svoje odbila” :lol:

Ne nadarmo se rika zuby zhouba huby :D. Taky jsem si zazila svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
8.2.23 12:40

11+0…zatím vše v pořádku…prý jsem divoška..neb původně tam měla být dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.2.23 12:41

@Klarisska90 a postup pak? Nechaval Vam doktor nejaky cas jeste jestli se neco vyvine na dalsi kontrolu nebo hned rekl ze ukoncime?
Jdu na kontrolu za dva tydny jestli se ukaze srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí