TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
8.2.23 12:47

@Lente ja se omlouvam ze jsem ti to rekla tak na rovinu ale kdyby tam neco bylo tak se to ukaze v 6-7 tydnu…Moje doktorka mi davala taky nadeje a pozvala si me za tyden ale nic se nezmenilo. 2 tydny jsou podle me hrozne muceni…ja sla pak co nejdriv na revizi…je to nejucinejsi reseni nez pak cekat kdo vi jak dlouho nez to po lecich vyjde samo…ja se to dozvedela v pondeli a v patek uz sem sla na operaci. Neni to nic strasneho skrz bolest, jen psychika hodne pracuje :,( asi 7 tydnu jsem cekala pak na normalni menstruaci a dalsi jsem uz nedostala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 12:50

@Lente jinak jeste poznamecka. Doktor zmeri stari tehotenstvi i podle gestacniho vacku, takze pokud ti rekl ze je to 8 tyden tak to cca plus minus par dnu tak bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.2.23 12:57

@Klarisska90 ne to mi nerekl. Jen ze neni duvod se plasit a delat nejake zavery. Ze se podiva za dva tydny protoze kdo vi kdy byla ovulace a jake mam cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 13:11

@Lente me merila prave tehotenstvi z prumeru toho gestacniho vacku a z hodnoty hcg. Odpovidalo to tomu 8 tydnu ale mimco bohuzel ne. Ok, tak snad budes mit stesti a vse dobre dopadne ale pocinani doktora se mi zda divne. Kdyz si tehotna tak jde podle hladiny hcg poznat v kolikatem si tydnu 🙈 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.23 13:14

@Lente asi bych ještě neviděla to nejhorší.. s prvním synem jsem šla na první kontrolu v 9+1 dle MS a doktorka mi řekla ze vypadá asi o 10 dni mladší, což pak sedělo cele tehotenstvi a za celou dobu jsem neměla jediný problém :) takže pokud nevis kdy byla ovulace tak je možné ze ji mas třeba ke konci cyklu a když bys byla třeba na začátku sedmého tydne tak je nález zcela v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.2.23 13:26

@Klarisska90 to mi vubec nemeril. Jen vim ze na monitoru bylo 6mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 13:33

@Nikol2307 pokud to bude v pohode tak jen dobre, bylo by to super a snad mas pravdu…uvidis jak se vyjadri jine holcinky…muj pribeh je bohuzel se spatnym koncem ale stejne si myslim ze podle hcg se da zjistit jak je tehotenstvi „stare“ a jestli to tomu odpovida. To ti nebrali krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.23 13:39

Ještě by se možná trochu dalo odpichnout od toho kdy si zjistila pozitivní test a jak byla čárka silná, ale to je asi hodně orientacni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.2.23 13:42

@Nikol2307 Krev mi nebral.
23.1. Byl prvni duch a pak silila kazdy druhy den az na dalnici 28.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.23 13:52

@Lente hele já měla ducha 26.1., možná by tam byl už 25.1., a dneska bych měla být 5+5, takže si myslím ze je možné ze budes třeba klidne teprve v tom sedmém tydnu 🙂 ale samozřejmě s jistotou se to dozvíš až na tom dalším ultrazvuku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 13:52

@Lente kdyz si holky najdete tabulku hcg a odpovidajici tyden tehotenstvi tak by vam to melo sedet…pozitivni test muze byt i kdyz je tehotenstvi zamlkle. Nez si to telo uvedomi taky chvilku trva. Ja mela tehu priznaky jeste nejaky den po kyretazi…takto to soudit fakt nelze. Ja bych si nechala odebrat krev a tim zjistis jakemu tydnu to odpovida. Pokud 8memu tak je to spatne pokud treba 5-6tydnu tak je porad jeste cas neco videt 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.2.23 13:54

@Lente Tak to bych tomu ještě šanci dala určitě :) já měla ducha 28.12. a 2.1. hezkou čárku :) na kontrolu jsem šla 12.1. a byl tam gestacni a žloutkový váček :) pak jsem šla na kontrolu 16.1. a tam už bylo i :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.23 13:54

@Nikol2307 tak to je podle me strasne brzo a tve tehu je mladinke. To ma jeste cas :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.2.23 13:57

@Lente

Zdravím Vás, to je zvlastni jste jen o par dni mene nez ja ja jsem 8+1 a dalnici jsem mela uz 11.1.23.( den po vynechani).

Snad Vam to dobre dopadne, jestli mate nepravidelne cykly sance je.:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.23 13:58

@Klarisska90 já na utz nebyla, teda byla ale to je zas jiná kapitola.. jen říkám ze jsme zjistili duchy podobne a já jsem teprve v šestém tydnu takže je možné ze slečna je teprve na začátku sedmého 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí