TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2004
7.2.23 08:14

@Mária2023 dle ms 9+2, dle plodu minuly týden 5,5mm (o 10dni méně, nez by mělo být) a včera 4,6mm a již bez srdíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
7.2.23 08:45

@LenyD Jo jo, je to skoro zázrak. Tak si můžeme napsat ve čtvrtek (já jdu v 15 hod). Ale co jsem se tak celkově naučila, tak pozitivní mysl a o ničem nepochybovat, prostě si nic nepřivolávat. Je fakt, že s tím capartem doma věřím, že to bude utíkat rychleji než minule a co nevidět nás bude plus jeden. Když si vzpomenu na minulé těhotenství - tak ten začátek, než se vůbec zadařilo, poté první kontrola - malý gestační váček, mezi tím výsledky s Gennetu - zvýšené NK (natural killers) buňky, které můžou útočit na plod - dá se řešit, ale před otěhotněním a když zvládne první trimestr, tak už je dost silný na to, aby zvládnul vše :-) Ale ani na chvíli jsem nepochybovala, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.2.23 09:07

@helis0 ani neviem čo na to odpovedať. Slová teraz nepomôžu :cry: Je mi to ľúto. Buď silná a nestrácaj nádej 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
7.2.23 09:07

Tak já hlásím taky asi konec. Oproti minulému týdnu žádná změna, srdíčko není vidět. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.23 09:16
@helis0 píše:
@LenyD už před rokem jsme si nechali dělat genetické testy každého zvlášť a následně genetickou kompatibilitu a vše bylo ok. Doktor nyní říkal, když jsem se ho ptala, ze kdybychom sli na revizi, což bych normálně nepreferovala ale kvůli tomu abychom věděli, co se stalo. Tak řekl, ze to moc nedoporučujeme, k čemu mi bude, ze budu vědět, ze měl například 3 chromozomy. Ze nad 35 by naopak byl překvapen, kdyby to šlo hladce. Ze u ivf se odebere 20 vajíček, 10 je ok a z toho pouze 3 se uchyti. Hold na tohle jsem stará a to je docela šok 8o, to jsem opravdu nečekala

A to jsi byla pres ivf nebo to slo ted prirozenou cestou, ci nechal ti zavadet nejake hormony atd? Ivf mela ma kamaradka te je 32 a taky mi rikala ze ji odebraly x vajicek pak ji volaly ze 12 se jich podarilo sparovat a vse ok mezitim pak volaji ze 4 umrely takze ma ted na 8 pokusu a stejnak na prvni pokus do ni daly to nejslabsi. Dokud tam neudelala rozruch co to je protozr se za to plati ne zrovna male penize. Pak si ji vzal primo primar te kliniky a najednou na druhy pokus uz to slo. Rikala ze je znechucena jaky tohle je byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.23 09:32
@Mária2023 píše:

Ahojky. chudaku maa teda pekne komplikace ja delam u zubniho lekare. Rtg ze ti nechteji udelat je dobre protoze to je uz docela vetsi davka zareni jeste kdyz jsi na zacatku. Antibiotika je taky lepsi bez nich byt. Cisteni kanalku jsem si zazila u dvou zubu a je to teda luxusni bolest. Stejnak za 2 roky sly pak oba zuby pryc ( stara mudr to spatne zaplnila). Jak dlouho ses po vycisteni te xtrakci rany ohledne sedmicky? pokud dyl jak 4 dny
tak Zkus si koupit ustni vodu paradontax nebo corsodyl a tim vyplachovat. Kupuje se jen v lekarne ma v sobe obsazenou latku chlorhexidin ktera ucinkuje na bakterie. Bohuzel na kanalky ti to nepomuze, nevim jaky u tebe je s kanalkama postup zda zub je otevreny a nebo jestli chodis na vymenu desinfekcnich vlozek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
7.2.23 09:35

@LenyD měli jsme přirozené. Za rok se podařilo 2×, tak snad po třetí vyjde a bude již vše v pořádku ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.2.23 09:37

@ruzulka @helis0. Holky mě je to strašně moc líto. Vůbec si nedokážu představit čím si teď procházíte. :,( Ale věřím že všechno se obrátí a brzo budete zase maminky čekatelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
7.2.23 09:56

@Martipe Děkuji moc. Založila jsem skupinu, kde se nám přihodilo stejne, tak se můžeme aspoň podpořit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.23 11:28

@vagnerova.victorie jsem na tom podobně doma mam 6 leťaka těhotenství bylo uplne super ted od druhého týdne jak po opici hrozne zle únava no hruza ale pry bude lip tak snad ano 😂 🤭do září daleko no :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.2.23 13:10

@Ellie96 ..já jdu také zítra..pocity úúúúúplně stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.2.23 13:14

@LenyD ..taky dělám na zubním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.2.23 14:20

@LenyD už mi ho v sobotu pred dvomi týždňami vytrhli a stále to bolelo atd ale dnes poprvykrat som sa vyspala po vyplachoch listerin profesional

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.23 14:36
@Mária2023 píše:
@LenyD už mi ho v sobotu pred dvomi týždňami vytrhli a stále to bolelo atd ale dnes poprvykrat som sa vyspala po vyplachoch listerin profesional

Na listerin se vykasly je to na bazi alkoholu a muze ti to jeste vic rozdrazdit zadna ucinna latka tam neni. Skoc si do te lekarny paradontax nebo corsodyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.23 14:37
@jezinka píše:
@LenyD ..taky dělám na zubním

A sla jsi na neschopenku a nebo i pres tehu pracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí