Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikamuka hlavne ze neco jis…on si z toho prcek vzdycky neco vezme
🤪 a treba se ti to za tyden zmeni jak me
🤪
@VerunkaXP91 mazes spanky nebo krcni pater? A koupim to v lekarne i bez predpisu? 🙂
@Klarisska90 mazu celé tělo. Objednáš to jen na internetu ![]()
Já od nich měla i vlozkovou kůru a ta mi upravila ovu a vše, mus uznat že místo léků používám věci už jen od nich 🤣 bolesti žaludku, zad a hlavy tak za hoďku je po všem ![]()
@VerunkaXP91 tak super, dekuji
a v tehotenstvi to neni skodlive?
@jezinka ja prave i presto ze jsem mela dobre vysledky krve tak hematologie to zamitla ze injekce by byly az po 3 SP a ze se tim proste chrani a gyndar mi rekl to stejne ale ze neni na co cekat tudiz mi to nasadi a nebudeme na nic cekat ![]()
@ruzulka v klidu mam tak sileny hlad ze jim co hodinu a do toho mam nechutenstvi takze je to zahul neco do sebe natlacit. V noci se budim co 3 hodiny na jidlo ![]()
@LenyD Tak super, jsem ráda, že v tom nejsem sama.
Jen já teda nemám to nechutenství, takže pořád jen jím. Teď jsem snědla jogurt a už přemýšlím, že zase půjdu navštívit ledničku. ![]()
Docela závidím těm co jim „nic není“.
Mě všechno smrdí, do kuchyně už to mám jak bojovou výpravu na jeden nádech. Hladové je mi mega blbě, najedene o fous lépe. Jsem neskutečně unavená bez 1-2 spánků přes den vůbec nezvládám. Obejít se psama nejkratší procházku a přežít s batoletem než si ji večer bude moct převzít tatínek začíná být nadlidsky úkol. A predstava ze to tak může být ještě třeba 6 týdnů nebo i dele.
(6+1)
Kdo vymyslel těhotenské nevolnosti a k čemu to jako má být dobré…
![]()
@ruzulka píše:
@LenyD Tak super, jsem ráda, že v tom nejsem sama.Jen já teda nemám to nechutenství, takže pořád jen jím. Teď jsem snědla jogurt a už přemýšlím, že zase půjdu navštívit ledničku.
Co bych za to dala
byt v klidu a radeji vyzirat lednicku, nez ty umiracky co mam u jidla to je hruza. Nekdy to jen lehce pokousu a zapijim rychle vodou a nebo jim i s kolickem na nose
nehlede ze zvladnu do sebe nasoukar jen par veci. Takze sranda ![]()
@Elsia píše:
Docela závidím těm co jim „nic není“.
Mě všechno smrdí, do kuchyně už to mám jak bojovou výpravu na jeden nádech. Hladové je mi mega blbě, najedene o fous lépe. Jsem neskutečně unavená bez 1-2 spánků přes den vůbec nezvládám. Obejít se psama nejkratší procházku a přežít s batoletem než si ji večer bude moct převzít tatínek začíná být nadlidsky úkol. A predstava ze to tak může být ještě třeba 6 týdnů nebo i dele.(6+1)
Kdo vymyslel těhotenské nevolnosti a k čemu to jako má být dobré…![]()
Tak to vitej. Druhe mimi nemam, misto psa mam kone ale ten se venci sam takze uff. Ale je to sileny siiiiileny. Kdyz vidim nebo citim maso tak rvu na manzela at okamzite otevira okna a bezim pryc. Jenom se masa dotknout nebo videt je pro me neco naprosto nepredstavitelneho. A sranda je ze snim ryzi od vietnamcu se zeleninou kousek to je dobry za hodinu jdu jist znovu a uz jenmi z ni na
a chutna mi uplne jinak nez poprve. Kdyz se nenajim do 5 minut te doby co zacnu mit hlad tak je mi az uplne brutalne zle. Ted jsem se najedla potravim na 5-10 minut a vim ze musim jit rychle spat. jinak uz nevim co bych do sebe tlacila. Pres noc jsem na bananech a rohlikach co si rozmelnim s vodou. No nechutnyyy
![]()
Příspěvek upraven 05.02.23 v 21:36
@Klarisska90 píše:
@LenyD to budes mit poradne hladovyho vetrelce 🤣
Tak ted jsi me rozesmala
diky
![]()
@JuicyLucy píše:
@Veru.1616 @helis0 mě s z toho navaluje, jen to vidím, fakt mám žaludek šíleně na voděbýt v normálním stavu, klidně bych to celé s chutí snědla…Jinak holky, jsem v 10t a těhotenství na mě zatím vidět nijak není, jen lehce větší prsa, ale to spíš pozná jen manžel, takže těhotenské oblečení zatím nekupuji.
Ještě před 3 dny bych z toho
já jsem teď 8+4 a začínám se cítit lépe, přestala sem zvracet
teda navaluje se mi pořád během dne ale rozdycham to není zapíju a včera sem konečně u snědla dost jídla
tak nevím jestli je to normální, že se mi už teďka ulevuje od příznaků, nebo je něco špatně
ale zítra jdu na gyndu na krev tak sem si požádala i o kontrolní UZ pro můj klid
Jinak já si myslím, že na mě trhu bude vidět zase až tak po 4 měsíci ![]()
@Ellie96 jj je to normální viz fotka. Dnes jdu také v 14:40, tak na Tebe budu myslet ale určitě je to vsechno ok ![]()