Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Nedozvíš, protože to nebude jeden velký problém, ale hromada malicherností co se nakupila.
Pokud je konec, tak nemá cenu ten „hnůj“ už přehazovat.
Chce to en trochu času a ono to přejde ![]()
Jo u nás to taky řamplo, když dětem bylo 7 a 4
@LukeR1 píše: Více
Myslím si to samé. Taky na mě působí jako dobrý chlap. Problém je v tom, že je až moc dobrý a moc hodný.
@bigl píše: Více
Mel jsem tak nejak pocit, a i tu z diskuzi, ze vy zeny presne toto potrebujete ne?
@LukeR1 píše: Více
Hele i ty ses musel probrat. Nevime jaký je skutečně ve vztahu a jak ho tato rána změnila.
@Pidulka1991 píše: Více
Být hodný navenek umí být mnoho lidí. Doma se teprve ukáže, jací opravdu jsme. Téměř všichni víme, jak bychom se měli chovat, ale málokdo se tím řídí. Čím více se liší slova od činů, tím větší umění manipulace nebo neschopnosti máme.
To se musíš zeptat své zmeny, co ona potřebuje. Každý potřebuje trochu něco jiného.
Můj chlap je taky dobrý a hodný, myslim si, že ani o něm by @LukeR1 neřekl, že je to zlý člověk, pač tu od něj pár přispěvků četl. Nicméně jsme si i tak prošli velkou krizí.
@bigl píše: Více
Děkuju za příspěvek, i když mě nepotěšil… Zase si říkám, že za to přece nemůže, že mě nemiluje, že to těžko nějak vůlí ovlivní. Taky kvůli tomu mohl prostě jednoduše odejít jako spousta jiných. Věděl, že o dítě by nepřišel, že bych mu problémy nedělala a že bych mu maximálně vyšla vstříc. Když už jsem se ve slabé chvilce chtěla rozcházet já, tak on nechtěl. Bereme to podobně oba, že když už spolu dítě máme, víc záleží na něm než na nějakém našem pocitu štěstí. Říkám si, že to takhle možná má spoustu letitých manželství, že tam už ta láska není. Problém je, že tohle je pro mě ve vztahu ta nejdůležitější věc, cítit nějaký cit a zájem z druhé strany. ![]()
@Anonymní píše: Více
no, u těch letitých manželstvích třeba není láska jako na začátku, ale je tam vzájemný respekt k tomu druhému, mají se rádi, chovají se k sobě slušně, radují se společně a společně prožívají těžké chvíle…máte to tak?