Trable nemilované manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3310
6.2.25 08:36
@bigl píše: Více

S tímto životním moudrem plně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.2.25 08:38
@Andelskej_Satan píše: Více

Tvůj případ je něco jiného. Malým dětem se rodina nerozbíjí. A ten, kdo plodil třeba 3 roky zpět z lásky dítě, nemůže tvrdit, že se v tom vztahu léta trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.2.25 08:42
@Anonymní píše: Více

Provozní únava…

Ty si myslíš, že za ty roky přesně víš co on myslí - on si myslí, že ty si myslíš :roll:
Vzájemné spory, oba víte jak druhému ublížit, víte, že ten druhý to ví… takže se už ani nepotřebujete hádat, stačí narážka.

A oba ve vašem vztahu většinu věcí považujete za samozřejmé, myslíte si, že to najdete u každého.

Vlastně je to jen hodně nedorozumění na jedné hromadě, ale vystoupit z toho nebude vůbec jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
6.2.25 09:09

Jo ale jak ji to rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
6.2.25 09:25

to si úplně nemyslím, kolikrát si dotyční myslí, že to „slepí“ dítkem…ten vztah nebyl ok už před tím posledním dítkem a problémy následně pokračovaly a eskalovaly…tam ty problémy opravdu mohou být roky…na druhou stranu problémy trvající 2 roky či rok jsou málo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
6.2.25 09:35
@Keyllah píše: Více

Ona stči i taková ta naivita, že s druhým to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
6.2.25 09:54
@Pidulka1991 píše: Více

jj, ale ony ty problémy sami nezmizí a bohužel spíš s dalším dítkem a povinnostmi kolem něj, se zhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.2.25 09:57

Rok nebo dva je pro mě málo na to, rozbít malým dětem rodinu. Kříže trvající rok až dva se podle mě ještě dá řešit. Pokud to do té doby dlouhodobě fungovalo.
Krize trvající 8 let, už se podle mě vyřešit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
6.2.25 10:00

nesouhlasím, ono půjde o to, co se tam ten rok či dva děje…rok či dva je málo na domácí násilí? na gamblerství či alkoholismus? asi ne, že? takže za mě prostě paušalizovat úplně nejde a myslím, že jen ten, komu se děje nějaké příkoří má právo posoudit, zda je rok, dva tři v tomto žití pro něj konečné, či ještě snesitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.2.25 10:00
@Andelskej_Satan píše: Více

Nijak. Ona se rozhodla. Ty ji nic neříkej. Dělej věci tak, aby sis v tom co nejdřív našel tu svoji cestu. Udělat si materiální zázemí, nastavit si to tak, abys mohl být co nejvíce s dětmi.
Ji neřeš. Ona už se rozhodla. I za tebe. Tak ji dej to, co chce, ale s plnou zodpovědností. I finanční. Ona nemůže žít sama a zároveň z tebe sosat peníze. To není samostatnost. Dej ji to okusit plnými doušky. Ať ví, co to je, být samostatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.2.25 10:01

O domácím násilí a alkoholismu se tu ale nebavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
6.2.25 10:03

Nezmizí, taky záleží co se dělo. Byla jsem taky takhle naivní. Ještě po narozeni druhého jsem to pár let dusila, pak to řamplo. My jsme si vztah zachránili, protože jsme chtěli oba. Na druhou stranu naprosto chápu, když už pak někdo rezignuje úplně a zpravit nic nechce.
Nevěřím, že manželka andelskyho satana byla ticho, nikdy nic neřekla a nesnažila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
6.2.25 10:03

Ale on není schopnej říct, co se dělo. Proč se od nemj žena odpoutala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
6.2.25 10:05

ale hážeš tu rokama, kdy jeden či dva nejsou dostačující…ty víš, co se tam dělo? máš pocit, že „jen“ rok ponižování je málo?
Jde o to, že jakákoli paušalizace, když netušíš, co se tam dělo, nebo to slyšíš jen z jedné strany, není úplně fér vůči těm, co v tom musí žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
6.2.25 10:08
@Pidulka1991 píše: Více

to je bohužel časté vnímání druhé strany…nic neříkala, vše bylo zalité sluncem, žádné problémy jsme neměli…tak jistě.
My taky měli krizovku, ne že ne, během prvního roku prvního dítka - nové bydlení, nespavé dítě, rodičák a tím míň financí…a taky jsem měla pocit, že to říkám dost nahlas a jasně a on ten pocit neměl, než to prasklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí