Trable nemilované manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2269
5.2.25 12:49
@Andelskej_Satan píše: Více

Na druhou stranu, je třeba říkat důrazně partnerovi (obého pohlaví), že se má ke mně chovat slušně, s respektem, oslovovat mě jménem a neztrapňovat nás oba flirtováním?
Na to snad přijde i průměrně inteligentní šimpanz :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
5.2.25 12:52
@princess.consuela píše: Více

Ano, jenze muze se to stat, ale pokud pisatelka mu to i rekla presne co rekl a jak ji to zranilo, tak by mel s tim prestat… a ne jen ze se vypsala anonymne tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
5.2.25 12:55

Proč se rozpadl vztah tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
5.2.25 12:57

Jasně, ale pak postrádá základy slušného vychování, nebo ještě hůř. City a pocity partnerky jsou mu u zadku.
Nedělejme z těch chlapů netaktní a natvrdlá hovádka. Nejsou to děti, aby je musela partnerka jako matka edukovat, co dělají blbě. Za chvíli bychom se mohli začít bavit i o tom, že je třeba Pepovi důrazně říct, že nám fakt vadí, že dělal orál sousedce na naší pračce, že jo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
5.2.25 13:07

A ti já jsem teda velmi skeptická k nějaké edukaci chování dospělého člověka. Když to má nějaký efekt, tak většinou jen dočasný. Možná tak jeden ze sta se chytne za nos natrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
5.2.25 13:19

No a to je presne to, uplne normalne tu diskutujeme a zenete to do extremu…to s tim oralem sousedky. To byla poznamka uplne mimo misu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 13:20

Takhle to má spousta ženských v manželství. Prvotní zamilovanost pomine a začne běžný všední život. Pokud tam nejsou vyložené patologie, jako domácí násilí, alkoholizmus, drogy, sprosté chování a nadávání, tak to kvůli dětem skousnou. Buď si časem zvyknou nebo až děti dospějí, jdou od sebe. Pak jsou takové, které pořád hledají „lásku“ a ty se pak rozvádějí nebo mají milence. Po čase zjistí, že to je s ním stejné nebo možná ještě horší než s manželem a zůstávají samy. Ty vidíš mladého kolouška, který na tebe vrhá zamilované pohledy, takže pomalu ztrácíš soudnost.

• Citovat
  • Upravit
6394
5.2.25 13:22
@Pidulka1991 píše: Více

Uz jsem to tu psal…nechci to resit znovu promin, dost to boli a neprestava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
5.2.25 13:40

Ale nebyla. Pokud je průměrně inteligentnímu chlapovi třeba důrazně říct (jak jsi psal), že manželce vadí jeho flirtování se sousedkou a fakt, že jde vždy o tři kroky před ní, nejspíš mu nedojde ani tohle.
Nechci být urejpaná, ale začínám chápat, že se ti rozpadá i druhé manželství. Pokud potřebuješ manuál i na naprosto běžné věci, abys partnera neponižoval, něco je špatně.

Opravdu je třeba dospělého muže, stran slušného chování, instruovat jako děcko ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
5.2.25 13:42

Pokud se začnu chovat ke svému muži tak, jak se muži dvou anonymních žen chovají k nim, jsem:

• nevychovany buran
  • nemám ho ráda a chci mu ublizovat

Opravdu je potřeba, aby mi to muz nebo kdokoli z okolí řekl? Já bych to třeba věděla, že jsem hnusná a proč.
Svým dětem tim kazdopadne dávám jasny signál- deti, takhle se k sobě chovají partneři, ucte se a ve svých vztazích opakujte.
 Fuj.

• Citovat
  • Upravit
13976
5.2.25 13:49

Opravdu jsi si jistý? Nebo zme tobě žena nikdy nic neřekla? Promiň, ale nikde jsem nečetla, proč se s tebou rozešla, akorát, zme si udělal pár hloupostí, pod tím si můžu představi cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
5.2.25 14:11
@smile_xxx píše: Více

Lol…většinou jsou kluci z rodin, kde táta na mámu kašle naopak na mámu těžce upnutý a snaží se ji v životě pomáhat protože jim v dospělosti dojde jak to ta žena měla těžké.
Takže tohle fakt není poučka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
5.2.25 14:16

Nemam druhe manzelstvi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
5.2.25 14:19

Hledat to nebudu, ale psals, že se ti rozpadl podruhé zásadní vztah, tak jsem předpokládala, že jste byli sezdaní. Pokud ne, nic moc to na kontextu nemění.
V každém případě normálního muže netřeba instruovat v tom, jak se chovat k partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 14:24
@Anonymní píše: Více

Je mi jasné, že zamilovanost časem pomine. S mým prvním manželem jsme byli 8 let a rozuměli jsme si, něco tam i po zamilovanosti zůstalo. Byl to obyčejný všední život, který mi vůbec nevadí, naopak. Jenomže… cítila jsem se s ním dobře, na rozdíl od současného manželství. Pak se ale jeho nasávání začalo hodně zvrtávat a už to nešlo… Bylo toho víc, třeba v sexu to nefungovalo vůbec, zatajil mi dost důležitou věc, která na to měla zásadní vliv (něco jako Brzobohatý). Proto jsem psala, že pokud to s manželem nevyjde, už s nikým být nechci. Jednak proto, že už nevěřím, že by to dlouhodobě mohlo fungovat, jednak bych to nechtěla kvůli synovi. A jo, je možný, že ztrácím soudnost, že vidím realitu teď zkresleně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky