Trable nemilované manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
5.2.25 10:32
@Keyllah píše: Více

Není to ok. Vlastní zkušenost z dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:36

To chapes spatne. Nerikam ze to je v poradku, absolutne ne. Pisatelka se jen snazi vztah drzet kvuli detem, pokud si mysli a vnima, ze deti se citi spokojene tak jak jsou. Za me je neskutecne silna ucinit takovou obet, jako by byla neskutecne silna odejit…jenze co ty deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:39
@Janli píše: Více

Vidim to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7025
5.2.25 10:42
@Andelskej_Satan píše: Více

Já taky, ale ne v případě, že jeden z partnerů je tím druhým systematicky ponižován a psychicky deptán. Tam už to ty děti může poškodit mnohem více.
Mám děti a úplnou rodinu považuju za nejvyšší hodnotu, co jim člověk může předat, nebo jednu z těch „nej“. Chci, aby byly zdravé a šťastné, aby dokázaly navázat hluboké životní vztahy, aby zažívaly lásku, bylo s nimi jednáno s úctou a respektem.
Když budou žít v prostředí, kde nemilovaná matka trpí (není oslovována jménem, otec ji ponižuje, zesměšňuje doma i ve společnosti, flirtuje před ní s jinými, ona podrží kvůli klidu atd. atd.).. Fakt je možné, aby z nich vyrostli psychicky stabilní a zdraví jedinci? Já si myslím, že z nich budou stejně poškozené duše, jakými jsou jejich matky.

Příspěvek upraven 05.02.25 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14017
5.2.25 10:43

Četla jsem jen úvodní přispěvek, co zkusit manželskou poradnu? Šel by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:45
@Lojzísek píše: Více

Jasne ale to je uz na te zene, co s tim bude delat. Neni spravne to nechat byt, neskutecne tezka situace pro vsechny.

Nekdy si rikam, ze by tu byl fajn nejakej psycholog v diskuzich na emimi, ktery by tu ty situace pomohl pochopit a poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41591
5.2.25 10:49

a? já žila ve vztahu, kde se to „drželo kvůli dětem“ a byl to děs…fakt chceš vidět svoji maminku jak mlčí, hubne, pláče v noci do polštáře…Takže ne, vychovávat děti ve vztahu, kde má jeden navrch, zhazuje a zraňuje toho druhého fakt není pro děti lepší…jaký vzorec si asi odnesou do dalšího vztahu? a až se matka zhroutí, taky ok? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:50
@Lojzísek píše: Více

A hlavney pokud se to nedeje pred detmi, aby ty vzorce ponizovani pochytili od otce,.tak zas je to snesitelnejsi, nez jim zborit rodinu..
Ano pisatelka si zaslouzi hodneho muze…ale nikdo nevidi dal nez za ten rozchod…
Je to jednoduchy rict, nechovas se ke mne pekne, beru deti a jdu. Jenze co pak…jak to vezmou hlavne ty deti, pokud se to deptani nedelo pred nimi, pochopi to, ze maminka to musela udelat? Pochopi, ze se na ni nemaji zlobit, ze rozbila rodinu? Nemyslim v tom malem veku, ale pozdeji, az se budou zajimat, ptat atd…Pokud se otec k detem choval hezky, nezacnou se odtahovat prave od te maminky, ktera jim vlastne otce vzala a nejspis ho za cas nahradi jinym?
Idealni by byla nejlepsi v tomto pripade poradna…asi posledni zachrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7025
5.2.25 10:50

Ano, obě ženy skutečně patří do péče terapeuta. Už jenom proto, aby se postavily samy za sebe (a svoje děti). Nutně to rozvod znamenat nemusí, ale tohle je toxicita a patologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41591
5.2.25 10:51
@Steve718 píše: Více

souhlas, mě se hrozně ulevilo, když to skončilo…maminka začala zase jíst, smát se, uvolnila se, nelekala se…škoda, že se neodhodlala dřív, ale tehdy jí obě rodiny rozvod vyčítaly, že ho vyhodila, že se přece měla postarat, udržet rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41591
5.2.25 10:54

díku je 8let, opravdu si myslíš, že to dítě nevnímá, že otec maminku neosloví? že ji nikdy nevezme za ruku? že ji shazuje před ostatními? protáčí panenky? :think: v tom se asi neshodneme, za mě to 8leté dítko to vnímá a je tedy otázkou, zda takto může být spokojené a jestli si tento vzorec jako muž neodnese do svého vztahu a manželství :think:
Navíc, opravdu si myslíš, že se takové chování dá vydržet dalších třeba 10 let? že to zakladatelku psychicky pomalu nezničí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41591
5.2.25 10:56

zakladatelka to řeší a žije v tom cca 7let, situace a chování dotyčného se zhoršuje, ona pláče po nocích a dítko roste a vnímá…kolik dalších let to má dle tebe zakladatelka vydržet, aby to bylo ok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:56

Rozumim Ti…ale z pisatelky na kterou jsem reagoval(ne zakladatelky) mam prave pocit, ze ten vztah chce drzet ona sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6793
5.2.25 10:57

Jasne, ale ja nereagoval na zakladatelku ale jinou anonym pisatelku v diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.2.25 11:02

To jsi napsal dobře. To je ten důvod, proč zůstávají.
Co by jim pak zbylo, prázdnota a nechuť a strach jít do dalšího vztahu., kdyby děti odešly k otci a matka by byla ta špatná.
Zla situace, leč bohužel v dnešní době častá.
Viděl jsem rozhovor s elitním policistou a přesně o tom mluvil. Jak muži toto ženám dělají. Platí i opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí