Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V této době bych svatbu pro 80 lidí vůbec neplánovala. Rozvolnění plánují někdy v průběhu letních prázdnin ( což se může tisíckrát změnit a Bůh ví, jak rozvolnění budou vypadat
). Takže bych udělala svatbu v počtu lidí, kde vás opatření nějak výrazně nezasáhnou. Věřím, že i vaše okolí to pochopí, když někdo nebude pozvaný, když je opatřením daný strop v počtu lidí na svatbách, to vám nikdo nemůže vůbec vyčítat. Nebo další varianta - počkat. ![]()
@Pavlik Morozov… Pavliku, Pavliku. Když tě to téma nezajímá, tak ho nekomentuj, prosím. To nemáš nic lepšího na práci než se hrabat v holčičích tématech na emiminu? Jsem učitelka a jsou chvíle, kdy si prostě potřebuju od vážných věcí oddechnout a poklábosit s holkama o holčičích blbinách. Navíc ještě když tě to téma ve finále ani nezajímá. 🤭 🤔
@FayLehane A já ti fandím! My už odkládali dvakrát, tohle je třetí termín a už nás to taky nebaví. Jednou se prostě chceme vzít, a tak to uděláme. Proč čekat. ❤️️ Ale někomu to odložení na neurčito třeba nevadí, ten ať si to odsune na kdy chce. Mně už to ale vadí a příteli taky. ![]()
Chápu tě. My původní termín 6.6.2020 nakonec přeloženo na červenec 2020 a krásně nám to vyšlo bez omezeni. Ještě, že jsem neposlouchala rady to přeložit na 2021. To udělala kamarádka. Začátek května a svatba přes 100 lidí. Mám obavy, že to neklapne. Na další svatbu jsme zváni v září. Jsem zvědavá, jak vše dopadne.
@Heidi1992 píše:
@Pavlik Morozov… Pavliku, Pavliku. Když tě to téma nezajímá, tak ho nekomentuj, prosím. To nemáš nic lepšího na práci než se hrabat v holčičích tématech na emiminu? Jsem učitelka a jsou chvíle, kdy si prostě potřebuju od vážných věcí oddechnout a poklábosit s holkama o holčičích blbinách. Navíc ještě když tě to téma ve finále ani nezajímá. 🤭 🤔
Mila Heidi, me zajima proc to nejde uskutecnit treba za dva roky nebo az bude klid. Proc to delat na silu ted?
@Pavlik Morozov treba proto, ze bych chtela, aby me videl deda ve svatebnich satech, aby se mnou ty vdavky oslavil. Je mu pres 80, neni na tom zdravotne nejlip a co ja vim, co bude o rok. Nechapu, proc ma porad nekdo potrebu si nechavat neco vysvetlovat. Proste je to pro me dulezite a chci to tak ![]()
@Pavlik Morozov, cítím to úplně stejně jako @FayLehane. My už se takhle bereme od července 2020 a už nás to nebaví. Tohle je třetí termín, oba se chceme po svatbě někam posunout, je to pro nás zásadní bod - chceme začít řešit hypotéku a založit rodinu. A pro mě je důležité, aby se dítě narodilo do manželství. Např. nechci mít jiné příjmení než moje dítě. Opravdu jdu do kolen pokaždé, když se mi někdo snaží vysvětlit, že svatba není důležitá a že dítě se může narodit i před svatbou, protože to takhle dneska dělá spousta lidí. Fajn, ale mě nezajímá, jak to cítí ostatní. Ať se neberou, ať mají děti kdy chtějí. Já jen nevím, proč bych měla být jako oni, když já to cítím jinak. ![]()
@FayLehane píše:
@Pavlik Morozov treba proto, ze bych chtela, aby me videl deda ve svatebnich satech, aby se mnou ty vdavky oslavil. Je mu pres 80, neni na tom zdravotne nejlip a co ja vim, co bude o rok. Nechapu, proc ma porad nekdo potrebu si nechavat neco vysvetlovat. Proste je to pro me dulezite a chci to tak
Kdyby tady zurila valka, tak resis to ze nemuzes mit svatbu? Je nejaka situace a tak je treba se tomu prizpusobit. Svatba je v tomhle vedlejsi.
Btw chudak deda. Vubec ti nedochazi, ze svatba je pro nej v dobe covidu risk. Jeste na tom neni zdravotne dobre. Jajanci. Ja chci svatbu a vsichni se z toho poserte.
Příspěvek upraven 13.01.21 v 14:44
@Heidi1992 píše:
@Pavlik Morozov, cítím to úplně stejně jako @FayLehane. My už se takhle bereme od července 2020 a už nás to nebaví. Tohle je třetí termín, oba se chceme po svatbě někam posunout, je to pro nás zásadní bod - chceme začít řešit hypotéku a založit rodinu. A pro mě je důležité, aby se dítě narodilo do manželství. Např. nechci mít jiné příjmení než moje dítě. Opravdu jdu do kolen pokaždé, když se mi někdo snaží vysvětlit, že svatba není důležitá a že dítě se může narodit i před svatbou, protože to takhle dneska dělá spousta lidí. Fajn, ale mě nezajímá, jak to cítí ostatní. Ať se neberou, ať mají děti kdy chtějí. Já jen nevím, proč bych měla být jako oni, když já to cítím jinak.
Zajimave. Kdyby tady prochazela valecna fronta, tak heidi bude resit svatbu.
@Pavlik Morozov Víš co, Pavle? Válka nezuří. Wow. Snad jsem ti teď nepřivodila infarkt. Život se nezastavil, jde dál. Já se kvůli koroně která tu s náma už bude napořád nezastavím, abych ve svých 30 za dva roky zjistila, že už je třeba pozdě na to moct mít děti. Pořád jsem s dětmi na něco čekala - až dostuduju, až budu mít stálou práci, až si něco vydělám. A teď abych tak čekala na to, až mi to tady schválí nějakej chytrák na emiminu. Myslím to vážně, vykašli se na nás a jdi prudit jinam. Já jsem si tady chtěla odpočinout při pokecu a ne se s někým rozčilovat. ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Kdyby tady zurila valka, tak resis to ze nemuzes mit svatbu? Je nejaka situace a tak je treba se tomu prizpusobit. Svatba je v tomhle vedlejsi.Btw chudak deda. Vubec ti nedochazi, ze svatba je pro nej v dobe covidu risk. Jeste na tom neni zdravotne dobre. Jajanci. Ja chci svatbu a vsichni se z toho poserte.
Příspěvek upraven 13.01.21 v 14:44
Děda bude tou dobou třeba už očkovaný.
Hele, valka ale nezuri. A je to rozhodnuti kazdeho cloveka. Podle toho, co rikal, se radeji ohrozi, nez ze rok nevidel vnucku jinak jez pres telefon. Ohrozuji Tebe? Ne. Nikoho ze svatebcanu dorazit nenutim. ![]()
@Heidi1992 klid, za dva roky pozdě na dítě mít nebudeš, leda bys měla od narození snížený počet vajíček nebo nějakou zásadní anamnézu, jako chápu, že na emiminu je každá v 27 vyschlá stařena, ale zase to netřeba tak hrotit, pokud ti již netáhne na 40. Ale jinak souhlasím, netřeba odsouvat, musíme se přizpůsobit, přeci jenom řešíme tady svatbu za situace, která je těžce nestandardní…taky jsem si takhle svojí svatbu nepředstavovala a vdávám se přesně za měsíc
A zase, kdo se bude moci pochlubit dvěma svatbami či „pandemickou“ svatbou? ![]()
@Danuska89 A v kolika letech jsi měla své první dítě ty? Dani, já tomu rozumím, ale na druhou stranu, tuhle radu slýchám zásadně od lidí, kteří už dítě mají (a většinou ho měli taky mnohem dřív než ve 30). Problémy právě mám, řeším to s gynekoložkou, ta mi doporučuje dobrat prášky, které mi nasadila na polypy v děloze, a ihned otěhotnět, aby se nestihly případně vytvořit znova. A protože mi je z těch prášků (pravděpodobně z nich) zle, chci je vysadit okamžitě po svatbě. Protože otěhotnět před svatbou prostě nechci.
A taky mě nic neláká na tom být matkou poprvé ve 40… Nechci, aby mi na maturiťáku mého dítěte bylo skoro 60.
Chci si děti ještě stihnout užít. A vstávat v noci ke kojení v oněch 40 už taky není nic moc. Dítě si zaslouží mladou mámu. ![]()
@Danuska89 Jinak na svatbu držím palce a fandím vám, naprosto jsem na vaší straně! Užijte si svůj den. ![]()