Trable se svatbou 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
13.1.21 21:54

@FayLehane Jj, taky pak chceme mít raut a prase a když počasí dovolí, budem v party stanech. Tak jsem zvědavá, jaké nám vyjde počasí. Který den v červnu to máte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.1.21 06:27

@Heidi1992 19.6. Tlacila jsem to co nejvic ke konci cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
14.1.21 09:48
@Pavlik Morozov píše:
Jaci dodavatele? To mate raut na zamku pro pul mesta? Proc nutne v poradi svatba a pak dite? Okoli by se spatne koukalo na to, kdyby to bylo v obracenem gardu?

Tak třeba kadeřnice, vizážistka, fotograf, kameraman, floristka, dodavatel jídla, místo svatebního obřadu a hostiny,… Přijde vám to málo, co je potřeba zkordinovat? Měli jsme hostinu pro 50 lidí (fakt ne půlku vesnice) a byl dost problém sehnat místo v normální restauraci a to jsme to řešili 3/4 roku dopředu.

A ano. Nejdřív dítě a pak svatba. To co řekne okolí je mi úplně jedno, cítím to tak já i manžel, že chceme, aby se dítě narodilo do kompletní rodiny. Navíc jako nevěsta s dítětem si svatbu vážně neuziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
14.1.21 09:54
@Heidi1992 píše:
@FayLehane Jj, taky pak chceme mít raut a prase a když počasí dovolí, budem v party stanech. Tak jsem zvědavá, jaké nám vyjde počasí. Který den v červnu to máte? :D

Nechci strašit nebo tak, ale nedá mne to se nepodelit o naši zkušenost. Svatba 11.7. venku, v případě špatného počasí v party stanech. Celou dobu jsem měla strach, že bude strašně vedro a všichni se usmažime. A jak to dopadlo? Tyden před už bylo jasné, že bude pršet a zima jak v p***li. Manžel pořád tvrdil, že to bude ok a nechtěl nic nikam přesouvat. Nakonec jsem ve středu před svatbou sehnala místo v restauraci a po dost velké hádce a problémech nakonec svolil i manžel, te se to přesune. Nakonec všichni včetně něho byli rádi. Celou noc předtím i den pršelo a teploty myslím cca 17 stupňů. Byla by to fakt katastrofa, kdyby to bylo jen v těch party stanech. Takže jen doporučuji mít i plán B :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.1.21 11:41

@Nicole 1234 my mame prostor vevnitr a i moznost vyuzit prostor venku. Mame pronajate cele rekreacni zarizeni. Takze nespoleham na stany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
14.1.21 11:52
@Pavlik Morozov píše:
Jaci dodavatele? To mate raut na zamku pro pul mesta? Proc nutne v poradi svatba a pak dite? Okoli by se spatne koukalo na to, kdyby to bylo v obracenem gardu?

Pavlíku, co je ti po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
14.1.21 12:14
@FayLehane píše:
@Nicole 1234 my mame prostor vevnitr a i moznost vyuzit prostor venku. Mame pronajate cele rekreacni zarizeni. Takze nespoleham na stany.

Tak to potom jo. Tak držím palce, at to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.1.21 12:26

My ji budeme mít v květnu a dohoda je taková, že všechno nebo nic. Buď bude normálně obřad+oslava, ale jen za předpokladu, že nám to PES dovolí v počtu, jaký jsme si vybrali. Nebo jen obřad v pár lidech a finito.

Obě verze beru jako v pohodě. Ta oslava kolem toho by se stejně dělala primárně kvůli našim rodinám. Odkládat to nebudeme. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6827
14.1.21 13:08
@Nicole 1234 píše:
Tak třeba kadeřnice, vizážistka, fotograf, kameraman, floristka, dodavatel jídla, místo svatebního obřadu a hostiny,… Přijde vám to málo, co je potřeba zkordinovat? Měli jsme hostinu pro 50 lidí (fakt ne půlku vesnice) a byl dost problém sehnat místo v normální restauraci a to jsme to řešili 3/4 roku dopředu.A ano. Nejdřív dítě a pak svatba. To co řekne okolí je mi úplně jedno, cítím to tak já i manžel, že chceme, aby se dítě narodilo do kompletní rodiny. Navíc jako nevěsta s dítětem si svatbu vážně neuziju.

Rikam zamecky raut komtesy a lokaje. Na co potrebujes floristu, fotografa, kameramana, vizazistu a plno dementu okolo. Vyfotit tech par fotek snad muze kdokoliv a koupit kytky take. Vyhozene penize oknem. Chudaci rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
14.1.21 13:51
@Pavlik Morozov píše:
Rikam zamecky raut komtesy a lokaje. Na co potrebujes floristu, fotografa, kameramana, vizazistu a plno dementu okolo. Vyfotit tech par fotek snad muze kdokoliv a koupit kytky take. Vyhozene penize oknem. Chudaci rodice.

To je snad každýho věc! :lol:
My jsme teda toto všechno měli, a dokonce si to platili sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.1.21 13:56
@Parninas
@Parninas píše:
My ji budeme mít v květnu a dohoda je taková, že všechno nebo nic. Buď bude normálně obřad+oslava, ale jen za předpokladu, že nám to PES dovolí v počtu, jaký jsme si vybrali. Nebo jen obřad v pár lidech a finito.Obě verze beru jako v pohodě. Ta oslava kolem toho by se stejně dělala primárně kvůli našim rodinám. Odkládat to nebudeme. :nevim:

Tohle se snazim presadit doma. Nechce se mi lidem, co prvne zvu, mesic pred svatbou psat - sorry, nevejdete se nam do poctu. To radeji skrtnu vsechny a ponecham to v rodinnem kruhu. My teda oslavu chceme delat hlavne abychom si to uzili s kamarady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
14.1.21 14:27
@Angry_birds píše:
To je snad každýho věc! :lol:
My jsme teda toto všechno měli, a dokonce si to platili sami.

Kdyz vam to neprijde jako splachnuti penez do zachodu, tak si mejte treba dvorni sasky a sluzebnictvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
14.1.21 14:36
@Pavlik Morozov píše:
Kdyz vam to neprijde jako splachnuti penez do zachodu, tak si mejte treba dvorni sasky a sluzebnictvo.

Dobře, zamyslím se nad tímto “nápadem”. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.1.21 16:12
@FayLehane píše:
@ParninasTohle se snazim presadit doma. Nechce se mi lidem, co prvne zvu, mesic pred svatbou psat - sorry, nevejdete se nam do poctu. To radeji skrtnu vsechny a ponecham to v rodinnem kruhu. My teda oslavu chceme delat hlavne abychom si to uzili s kamarady.

Jojo, nechci nás stavět do pozice, kdy bychom měli vybírat kdo je důležítější rodina/kamarád. Takže pokud ten počet co chceme neprojde, tak všichni dostanou výslužku ale party nebude. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
14.1.21 16:14
@Pavlik Morozov píše:

Lol v jakém století žiješ? My, stejně jako valná většina lidí v mém okolí, si platíme svatbu komplet sami. Doufáme, že se třeba část vrátí na darech, to lhát nebudu. Ale abych v mém věku otravovala rodiče se zacvakáním veselky, tak to bych se fakt musela hanbou propadnout. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný