Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jestli chceš něco nabrat, budeš muset papat holka…
Co jako čekáš za rady? Ze začátku se necpi, to tě odradí ale postupně ať se ti žaludek pěkně roztáhne. Poté bych se zaměřila na nějaké cviky a rozhodně si kvůli tomu nemusíš platit fitko. Kdo říká že se máš udřít, stačí i 10 minut denně.
Nebylo to tady už? Nechápu v čem je problém. Zakladatelko mas hezkou postavu a buď rada, ze nejsi obézní. Mě se tedy mnohem víc líbí štíhlé ženy než ty oplacene. Udělej si přednost z toho jaká jsi a výhrady okolí neřeš, je to spis závist, ze oni musí nosit velkej zadek. Zebra jsou mi vidět taky, to je snad normální ne, neumím si představit na sobě tolik tuku aby zakryl zebra.
Já když jsem se chtěla „naučit“ snídat, tak jsem začala tím co mi nejvíc chutná a neřešila jsem jestli je to vhodná snídaně. Takže to byla třeba sušenka ke kafi, postupně jsem po probuzení měla chuť něco sníst a vyměňovala jsem nezdravé za zdravé. Nevím jestli ti to jako rada pomůže. Ale musíš si na to jídlo udělat čas. Prostě je dvanáct, tak jdu obědvat. Ostatní počká. Ke svačině mám oblíbený třeba jogurt nebo kefír a ovoce. To ti zabere tak deset minut to sníst. Hlavně ti jídlo dodá energii, takže pak nebudeš tak uhoněná
Jinak fotky zkreslují, ale nepřijdeš mi nějak extrémně vyhublá.
Z mého pohledu vidíš problém tam kde není. Nic ke „stydění se“ nevidím. Jsi štíhlá, ale ne nijak extrémně. Tvůj problém je v hlavě nikoliv v tom jak vypadáš.
Příspěvek upraven 25.02.24 v 15:07
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se svěřila s mým letitým problémem. Vždy se mi mama posmivala za mou postavu. Ona má širší pánev, váží 60kg. A teměř vždy do me někdo rypal ať se najim. V práci, ve škole.. Pak ze po detech mi kila zůstanou, že po třicítce začnu pribirat. Po dětech mi nezůstalo kromě strii nic, a věk mám 31 let. Kila nahoře žádná. Co mě ale trápí. Jak vypadám v plavkách. Prsa žádná-to už jsem si zvykla. Ale vadi mi lezouci žebra. Co se s tím dá udělat? Cvičení jsem zkoušela, dokonce jsem si zaplatila i trenéra ve fitku. Vzdala jsem to. Bylo to dva roky zpátky. Přijdu uhonena z prace, dotoho škola, zvířata, barak.. a už nemám sílu na to jít ještě do fitka. Asi to cvičením doma nějak nezpravim že? Na fotkách jsem našponovana (mam zvedle ruce) protože mi tu realitu mobil nebere.
Co třeba zařadit do jídelníčku? Co naopak vynechat?
mas lepší postavu nez 90% zen. neres to! jsi stihla a postava je fajn. co by za tohle jiné daly. jestli tě mama shazovala, tak je pěkná k…a
@Anonymní píše:
Dobrý den. Ráda bych se svěřila s mým letitým problémem. Vždy se mi mama posmivala za mou postavu. Ona má širší pánev, váží 60kg. A teměř vždy do me někdo rypal ať se najim. V práci, ve škole.. Pak ze po detech mi kila zůstanou, že po třicítce začnu pribirat. Po dětech mi nezůstalo kromě strii nic, a věk mám 31 let. Kila nahoře žádná. Co mě ale trápí. Jak vypadám v plavkách. Prsa žádná-to už jsem si zvykla. Ale vadi mi lezouci žebra. Co se s tím dá udělat? Cvičení jsem zkoušela, dokonce jsem si zaplatila i trenéra ve fitku. Vzdala jsem to. Bylo to dva roky zpátky. Přijdu uhonena z prace, dotoho škola, zvířata, barak.. a už nemám sílu na to jít ještě do fitka. Asi to cvičením doma nějak nezpravim že? Na fotkách jsem našponovana (mam zvedle ruce) protože mi tu realitu mobil nebere.
@Anonymní píše:trápí tě postava ale dáš si cvoček do pupku každej den sněz porci rýže mozná porci a půl ještě k tomu všemu co jíš normálně
@JFK.180 píše:
trápí tě postava ale dáš si cvoček do pupku každej den sněz porci rýže mozná porci a půl ještě k tomu všemu co jíš normálněje to naprosto jednoduché ryže je plná sacharidů ale to je jen na přibrání a ne na nárust svalstva uvidíš za měsíc
Piercing už mám tak 15 let.
Rýži mám ráda. Ale každý den ji asi nedokážu jist ![]()
Máš úplně normální postavu, žebra lezou skoro každému, kdo zvedne ruce. Obratle taky, když se člověk předkloni. Mám podobnou postavu (kromě těch prsou teda) a neřekla bych, že jsem nějaký extrém.
@Trojlístek píše:
Myslím, že většina uzivatelek zde, nemá zdaleka takovou postavu a klidně by ji bralo…Spíš zapracovat na sebepřijetí a odstranit troxicke kecy tvé matky z tvého života.
Zkus si pořídit Kalorické tabulky, je to aplikace. A dej si denní prijem alespoň 2700 kcal. Nebo si zaplatit online kouče při tvém shonu.
Ale osobně bych se naučila mít se ráda taková, jaká jsi ![]()
Já jsem zhubla 26 kg a taky jsem se trápila, že už je to moc a nelíbí se mi, jak jsem hubena, ale nakonec se umím pochválit a naučila jsem se mít se tak ráda ![]()
@Glee123 píše:
Zkus si pořídit Kalorické tabulky, je to aplikace. A dej si denní prijem alespoň 2700 kcal. Nebo si zaplatit online kouče při tvém shonu.Ale osobně bych se naučila mít se ráda taková, jaká jsi
Já jsem zhubla 26 kg a taky jsem se trápila, že už je to moc a nelíbí se mi, jak jsem hubena, ale nakonec se umím pochválit a naučila jsem se mít se tak ráda
Ty už jsem si stahovala, neujedla jsem ani 2000
![]()
Co bych dala za takovou postavu, za takovej zadek. Jsem daleko daleko hubenější. Piju i nutridrinky, bohužel mám po nemoci stále 40kg. Podle mě máš normální postavu, nepřijdeš mi opravdu ale vůbec nijak vyhublá. Takhle já jsem vypadala, když jsem byla zdravá.
@MartinaIrena píše:
Máš úplně normální postavu, žebra lezou skoro každému, kdo zvedne ruce. Obratle taky, když se člověk předkloni. Mám podobnou postavu (kromě těch prsou teda) a neřekla bych, že jsem nějaký extrém.
Já bych právě nerekla ze lezou každému. Jenze mě lezou i bez těch rukou. Psala jsem ze mi to mobil nezachytil, proto jsem se tam natahla. Někdo je hezký hubenej, ale přesto je „obalenej“.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nutridrinky jsem mela, po tech jsem zvracela.