Trápí mě má postava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16340
25.2.24 15:45
@Anonymní píše:
Já bych právě nerekla ze lezou každému. Jenze mě lezou i bez těch rukou. Psala jsem ze mi to mobil nezachytil, proto jsem se tam natahla. Někdo je hezký hubenej, ale přesto je „obalenej“.

Opravdu jediná ráda je správná strava, co pomůže. Hladovění to opravdu není ;)

• načítám...
30873
25.2.24 15:55

Moc nerozumím zakladatelko co vlastně řešíš, nebo ceho vlastně chceš dosáhnout. Vidím štíhlou ženu s pěknýma nohama, postava, za kterou by vetsina žen zabíjela. Kdybys přibrala, tak ti to za mě nebude vůbec slušet - akorát bys pak měla obří zadek a boky :).

• načítám...
3958
25.2.24 15:56

Zvedáš ruce a zatahuješ břicho, tak ti logicky lezou žebra. Jsi normálně štíhlá, určitě nejsi vyhublá. Mně lezou žebra víc než tobě a teda vyhublá si nepřipadám. Nechceš si tu náhodou jen vyslechnout od mamin po porodu s kily navíc, co by za tvou postavu daly? :think:

• načítám...
30873
25.2.24 15:59

Mmch Ta poslední fotka z boku je za me jinak fakt povedená :pankac:. To by mohlo i do pikantních kalendářu pro muže :P

• načítám...
3025
25.2.24 16:00

Nepřipadá mi na tobě nic ke stydění, ani že by ti něco zvlášť lezlo.
Někdo to tak prostě má.
Mně trčí do dálky žebra, páteř, bederní kosti, hrudní kost i klíční kosti a tak to prostě je a to jsem mnohem svalnatější-takže zdánlivě by to nemělo být tolik vidět.
Málo jíš, necvičíš a měnit to nebudeš - vzhledem k podmínkám máš ještě postavu v pohodě.
Samo se to nezmění tak co chceš slyšet :nevim:

• načítám...
17368
25.2.24 16:06
@Trojlístek píše:
Myslím, že většina uzivatelek zde, nemá zdaleka takovou postavu a klidně by ji bralo…Spíš zapracovat na sebepřijetí a odstranit troxicke kecy tvé matky z tvého života.

Moje řeč…
Já jsem ještě o něco víc “kostnatější” a kilo navíc bych nebrala ani jedno…
Myslím, že tady takovou postavu kde kdo závidí…

• načítám...
5098
25.2.24 16:18

Stejne jako u hubnuti to proste bez pohybu nejde, nehlede na to, ze je dobry pro zdravi. Ale myslim si, ze kdyz ti sikovny trener sestavi plan, ze proc bys nemohla posilovat doma? Ja chodim na kruhove treninky a z 99 % je to cviceni s cinkama, gumou a vlastnim telem. A ze to da teda zabrat :)

A na stravu by se mel podivat vzdelany vyzivar, coz znamena poctive zapisovat jidelak. Zcela jiste poradi zvysit prijem zdravych tuku a bilkovin.

Taky je fajn vyloucit jine problemy jako Crohnovu chorovu, poruchy stitne zlazy aj.

• načítám...
5098
25.2.24 16:19

@azaleila No ja to teda chapu, a kor u starsi zeny. Jedna moje kamaradka ma podobny problem a ver, ze to az tak hezke uz neni. Lezouci kosti, problemy otehotnet a kojit, hodne vrasek…na tom telu je to znat. Osobne snim spis o vysportovane svalnate postave, nez anorekticke.

• načítám...
423
25.2.24 16:20
@Lorre píše:
Moc nerozumím zakladatelko co vlastně řešíš, nebo ceho vlastně chceš dosáhnout. Vidím štíhlou ženu s pěknýma nohama, postava, za kterou by vetsina žen zabíjela. Kdybys přibrala, tak ti to za mě nebude vůbec slušet - akorát bys pak měla obří zadek a boky :).

U tohohle typu postavy po přibrání tuku spíš sud na nožičkách :mrgreen: To podle mě vypadá ještě hůř než kobylí zadek.
Jinak souhlas, je to pěkná postava. Pokud chce zakladatelka změnu, tak jedině vycvičit zadek a nohy (cvičením + zařadit bílkoviny). Ty žebra jak na fotce má každý, kdo nemá > 15 kg nadváhy. Rozhodně bych netloustla 8o

• načítám...
413
25.2.24 16:47

Zasla bych za nutricni terapeutkou, pokud te to fakt trapi. Muzu jednu dobrou doporucit. Bude ale potreba zacit normalne jist :)

• načítám...
15279
25.2.24 17:48
@Anonymní píše:
Ty už jsem si stahovala, neujedla jsem ani 2000 :lol: :zed:

Nedivim se a myslím, ze 2000 kalorií je víc než dost. Není potřeba se přežírat. Mas úplně normální postavu, zebra má každý, urcite se nesnaž násilím přibrat. Vždyť to je proti přírodě..

• načítám...
6654
25.2.24 18:49
@Anonymní píše:
Já bych právě nerekla ze lezou každému. Jenze mě lezou i bez těch rukou. Psala jsem ze mi to mobil nezachytil, proto jsem se tam natahla. Někdo je hezký hubenej, ale přesto je „obalenej“.

Jenze na to musis vic jist a zacit trochu posilovat, staci i doma podle youtube videi, abys nabrala svaly a pekne obalila ten vrsek, spodek mi prijde dobrej a myslim, ze se tu vetsina uzivatelek klidne muze ukousat zavisti ;)

• načítám...
20848
25.2.24 20:21

Dobrý den,

na přání zakladatelky uzamykám.

S pozdravem
Viktorie

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo