Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Kelsey píše:
Ať si madam říká. Až budu mít 60r. +, tak bude možná trvalá zdarma. Do té doby je žehlička můj kamarád. Kdo chce dobrovolně vypadat starší? Asi blázen 🧟.
Jenže my nemáme charakter. Chapes. Takze se musime obětovat. Jdu sehnat to kolo na vyšívání ![]()
@Oli.Lyon píše:
Jednu trvalou na pojišťovnu![]()
![]()
Jsem to dostala darem v genetickém balíčku. Proto píšu zdarma. Až přestanou vyrábět žehličky na vlasy nebo zapomenu deštník a bude pršet. Tak mám to retro afro zdarma.
@Kelsey píše:
Jsem to dostala darem v genetickém balíčku. Proto píšu zdarma. Až přestanou vyrábět žehličky na vlasy nebo zapomenu deštník a bude pršet. Tak mám to retro afro zdarma.
Ukaaaaaa 🙏
@Lenka_Hal píše:
Ja se tak i citim, ale kurna utika to.
Vzalas mi vítr z plachet. Já myslela, že je Ti tak 35.
@chelsinka1988 píše:
Vzalas mi vítr z plachet. Já myslela, že je Ti tak 35.
@chelsinka1988 píše:
Ukaaaaaa 🙏
Nikdy. Nemám. Žádné důkazy o existenci toho daru nesmí existovat
. Marně přemýšlím, jestli některé moje dítě vidělo, jaké mám vlasy bez zásahu.
Ale pochybuji. Ani v bazénu si nikdy nepotápím hlavu. Má to svůj důvod
.
@Lenka_Hal píše:Tak to ses horsi jak moje dcera s tim odhadem.
No, kez by…
Lidi se pletou. ![]()
Budte v klidu, ty ses sportak, chelsea hlodavec a ja chudak, jehoz stáří nezná ani vlastní otec
.
JInak k tem teplakum. Ja je teda taky nosim jen a pouze na kempovani. Na doma mam domaci kalhoty a na sport leginy a sportovni kratase. Ale mne je teda putna, co kdo nosi. Vadi mi jen, kdyz nekdo smrdi.
Nekdo me treba obcas pobavi, tim jak je obleceny, ale to uz si spis reknu: tak minimalne za odvahu ma plus. ![]()
V nasem prvnim miste chodil skrz mestecko pravidelne jeden chlapik na kajak. Ono to misto na spusteni lodi bylo uprosted mestecka. A ten chodil zasadne v kratkych jasne ruzovych elastacich, k tomu za sebou tahl na takovym malym vozicku ten kajak.
Ja byla v USA chvili a potkam tohohle. Jsem si rikala, ze tady se mi bude libit. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Zitra se jdu ostrihat. Neudelas nic
A oholit!
![]()
@chelsinka1988 píše:
Ukaaaaaa 🙏
Nejdřív Ty! ![]()
Teplaky doma mi prijdou naprosto ok, ale do mesta ne..ale je ro moderni u mladych.
Partner je sportovec, sportem se zivi, takze tam jeho outfit je teplakovka
.
Do mesta teplaky nikdy nenosi(nastesti
)
@Oli.Lyon píše:
Lidi se pletou.
Budte v klidu, ty ses sportak, chelsea hlodavec a ja chudak, jehoz stáří nezná ani vlastní otec.
Nic si z toho nedelej. Muj tata ani nevi, kdy mam narozky a na vek se radsi neptam ![]()
@Kelsey píše:
Nikdy. Nemám. Žádné důkazy o existenci toho daru nesmí existovat. Marně přemýšlím, jestli některé moje dítě vidělo, jaké mám vlasy bez zásahu.
Ale pochybuji. Ani v bazénu si nikdy nepotápím hlavu. Má to svůj důvod.
Ty je musis hodne nenavidet ![]()
@chelsinka1988 píše:
Ty je musis hodne nenavidet
Mám se ráda. Proto si vlasy upravuji, jak se mi líbí a cítím se dobře. A ne podle věku
.
@Takco píše:
A co kalhotky? Doma, v létě… Musejí se nosit do práce?
Kalhotky ano. Mám ji ráda, takže, aby mela pohodlí ![]()