Trápim se hodně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
26.5.18 21:37

Stylem psaní, to je jak kdyby to psal někdo komu je tak 15 :lol: :lol: :lol: autorko nezlob se ale fakt to tak působí :lol: :lol: a jinak, takovýho frajirka bych poslala tam kam slunce nesviti a víc neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 21:38
@Aduš8 píše:
Chtěla jsi vědět, co by kdo dělal a jak se choval..popravdě, jaké odpovědi jsi čekala. Křičí na tebe, má dluhy a vztek si vybíjí na tobě? No, pokud mu i přesto vypékáš a rozmazluješ ho, tak se nediv. Takového člověka bych opravdu milovat nemohla, nezlob se na mě. A věk v tom opravdu nehraje žádnou roli, žádný strach. Mám manžela staršího o 15 let a ještě nikdy na mě nekřičeli a váží si mě.

Ne to bylo ještě předtím jak vše klapalo..žádné hádky… Teďka už nic pro něj nedělám… Ani nevolam..nic.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
26.5.18 21:40

@Ajushulka seš na něm závislá, nediv se, že tě má dost. A starej chlap s dluhy? No to je partie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 21:41

@Ajushulka Takže 40 letý chlap s problémy a dluhy. Ano nemůžeš ovlivnit do koho se zamiluješ, to je svatá pravda. Ale to jak se zachováš je jen na tobě. Neblbni a vykašli se na něj. Je pro tebe starej a podle popisu chování naprosto nevhodnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 21:42

Já to kašlu.. :( proč já se vůbec někde svěřují se svým trapenim..stejně nakonec jsem zas ta špatná já a jen jsem k smíchu nebo kritizující všichni :( :,( já bych se tak nechovala k někomu kdo je ztrápený z takové situace.. celý půlrok říkal jak mě miluje a jsem boží, nedal by mě.. a jak si ho rozmazluji..jemu se líbilo co jsem pro něj dělala.. ale pak na cundrech se mě málo věnoval a to me trápilo a to ho naštvalo.. jakobych tam pro něj vůbec nebyla.. :( tak prosím..mějte taky trochu pochopení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 21:43
@lachtanice86 píše:
@Ajushulka seš na něm závislá, nediv se, že tě má dost. A starej chlap s dluhy? No to je partie!
Řekl mě to až jak jsme byli naposledy spolu..on mě předtím neříkal že má dluhy nebo nějaké problémy..nevěděla jsem to :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.5.18 21:44

@Ajushulka To chce cas, trapeni prejde :mavam:

• Citovat
  • Upravit
67
26.5.18 21:46

@Ajushulka tak kdyz je to z niceho nic takova zmena chovani, tak nema treba jinou? Jinak pokud je takhle hnusnej ted, bude i potom a treba i hur, ruce pryc hned jak se takhle vybarvuje, ona ta zamilovanost prejde casem a najdes si nekoho, kdo bude hodnej a bude si te opravdu vazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 21:46

@Ajushulka My tě ale zcela určitě chápeme. Nešťastnou lásku si prožil každý. Dostáváš nejlepší rady, které ti můžeme dát. Nikdo tě přece nekritizuje. Prostě jsi se zamilovala do nesprávného muže. To se stává. Tak se vybreč a přemýšlej, co budeš dělat dál. Ale vztah s popisovaným mužem nemá žádnou budoucnost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
26.5.18 21:49

@Ajushulka přišla sis pro radu? Protože na politování sis vybrala špatný web…bohužel, člověk se nemůže rozhodnout, do koho se jeho srdce zamiluje, ale proto máme v hlavě mozek, abychom to s jeho pomocí mohli ovládat. Choval se k tobě hezky první půlrok- zvládl se prostě jen dobře přetvařovat, tvoje péče mu byla příjemná. A když jsi na něj začala tlačit, aby ti to nějakým způsobem vracel, osočil té, že jsi na něm závislá. Prostě poznal, že jsi z něj úplně odvařená a dovolí si k tobě úplně všechno. Všichni ti tu radí dobře, vykašli se na něj. Bylo by to jenom horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 21:49
@Matylda22 píše:
@Ajushulka tak kdyz je to z niceho nic takova zmena chovani, tak nema treba jinou? Jinak pokud je takhle hnusnej ted, bude i potom a treba i hur, ruce pryc hned jak se takhle vybarvuje, ona ta zamilovanost prejde casem a najdes si nekoho, kdo bude hodnej a bude si te opravdu vazit ;)

Já věřím že ano.. ne jinou určitě ne..ale teďka mě bude trvat než se z téhle situace dostanu.. přemýšlim že se odstěhují z Ostravy do Prahy za kámoškou, tam mě bude asi nejlíp.. tady toho mám už po krk..vím že sjem se chovala hrozně přiznávám.. jen tak prostě dokazují že si druhého vážím a miluji ho.. prostě taková jsem no :,( :,( neumím být jiná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
26.5.18 21:50

@Ajushulka tak už jen proto, že s tebou chodil a celý rok ti nepřiznal, že má dluhy, bych s ním nezůstávala. Nikdy bys mu nemohla důvěřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
26.5.18 21:54

@Aduš8 rok spolu, jo? Jak můžeš napsat že jste toho hodně zažili, když ani nevíš jaké problémy má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 21:54
@Aduš8 píše:
@Ajushulka přišla sis pro radu? Protože na politování sis vybrala špatný web…bohužel, člověk se nemůže rozhodnout, do koho se jeho srdce zamiluje, ale proto máme v hlavě mozek, abychom to s jeho pomocí mohli ovládat. Choval se k tobě hezky první půlrok- zvládl se prostě jen dobře přetvařovat, tvoje péče mu byla příjemná. A když jsi na něj začala tlačit, aby ti to nějakým způsobem vracel, osočil té, že jsi na něm závislá. Prostě poznal, že jsi z něj úplně odvařená a dovolí si k tobě úplně všechno. Všichni ti tu radí dobře, vykašli se na něj. Bylo by to jenom horší.

Rádi dobre, spíš kritizují některé a jsem jen pro posměch nic víc.. netlacila právě :( nevolala někdy ani nepsala třeba 2-3 dny.. viděli jen o víkendech.. někdy kazdy víkend a někdy jeden víkend a druhý treba ne. Jak to vycházelo.. prostě takhle si člověka vazim, mám ho
ráda, a dokazují mu lásku tím co pro něj dělám :( sám píše že se ozve a uvidíme se ještě urcite.. ale kdo ví :( ozve se nebo už ne? :( Nevolali jsme si tak 3 týdny.. občas 1× za týden smska ale to je tak vše.. :,( jsem z toho nestastna..nikdy mě nebylo tak krásně s žádným jak s ním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.5.18 21:56
@Ajushulka píše:
Já věřím že ano.. ne jinou určitě ne..ale teďka mě bude trvat než se z téhle situace dostanu.. přemýšlim že se odstěhují z Ostravy do Prahy za kámoškou, tam mě bude asi nejlíp.. tady toho mám už po krk..vím že sjem se chovala hrozně přiznávám.. jen tak prostě dokazují že si druhého vážím a miluji ho.. prostě taková jsem no :,( :,( neumím být jiná :(

když budeš chtít, tak to můžeš změnit…zřejmě by ti ta změna prospěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí