Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě že aspoň usmířit bych se s ním chtěla, ale nevím co dělat
a přestaňte ke mě být takové, fakt jsem smutna a trápím se, já bych k vám taky taková nebyla
nemusíte na mě být protivné hned
nevíte jak se cítím ![]()
@Ajushulka víš co milá…jsi normální…domysli si sama, co uznáš za vhodné! Všichni se tě tady snaží donutit, abys pochopila, že se prostě ponižuješ před chlapem, který ti za to nestojí a ty jen kopeš kolem sebe a ještě tak hnusným způsobem. A víš co, četla jsem tvoji minulou diskuzi a jestli mu před kamarády brečíš, že se víc věnuje jim než tobě, tak se nediv, že s tebou nechce být..je to tvůj život a tvoje rozhodnutí, jestli se ti líbí, jak se k tobě chová, tak s ním buď, ale nechoď si stěžovat na e-miminu, že je na tebe zlý. On má možná dluhy a starosti, tak mu to ujelo, ale potom, co jsem si přečetla tvoje příspěvky, tak se mu ani nedivím. Má dost starostí sám se sebou a ještě řešit tvoje fňukání…já jsem na tebe byla drsná po dvou hodinách na diskuzi, on to s tebou vydržel půl roku.
@Ajushulka píše:
Strčte si tenhle koment někam..děkujije to trapný a smutný
A víš ty co? je mi to jedno, klidně si pořád breč, trp se - po tom budeš určitě šťastná. To je jako s alkoholikem, co se nechce jít léčit. už si začínám myslet, jestli je to fakt, protože tohle není ani možný. Ty nás tady žádáš o radu, ale vlastně ty o ní nestojíš, tak co vlastně chceš?
@Aduš8 píše:
@Ajushulka víš co milá…jsi normální…domysli si sama, co uznáš za vhodné! Všichni se tě tady snaží donutit, abys pochopila, že se prostě ponižuješ před chlapem, který ti za to nestojí a ty jen kopeš kolem sebe a ještě tak hnusným způsobem. A víš co, četla jsem tvoji minulou diskuzi a jestli mu před kamarády brečíš, že se víc věnuje jim než tobě, tak se nediv, že s tebou nechce být..je to tvůj život a tvoje rozhodnutí, jestli se ti líbí, jak se k tobě chová, tak s ním buď, ale nechoď si stěžovat na e-miminu, že je na tebe zlý. On má možná dluhy a starosti, tak mu to ujelo, ale potom, co jsem si přečetla tvoje příspěvky, tak se mu ani nedivím. Má dost starostí sám se sebou a ještě řešit tvoje fňukání…já jsem na tebe byla drsná po dvou hodinách na diskuzi, on to s tebou vydržel půl roku.
Celej půlrok jsme na sebe byli hodní a milí, věnovali sobe všechen čas o vikendu..nikdy neplakal za ten půlrok od doby co jsme se poznali.. vše bylo skvělé.. nebyl žádnej problém ani hádka.. za ten půlrok ani jednou.. a když to někomu vadí, že s spotřebují svěřit a poradit, ať nekomentuje
![]()
@Aduš8 píše:
Pod to se podepíšu ![]()
@Kajjjla píše:
Pod to se podepíšu
Díky pěkne
jste tak milé.. ![]()
@Chiquinquirá píše:
A víš ty co? je mi to jedno, klidně si pořád breč, trp se - po tom budeš určitě šťastná. To je jako s alkoholikem, co se nechce jít léčit. už si začínám myslet, jestli je to fakt, protože tohle není ani možný. Ty nás tady žádáš o radu, ale vlastně ty o ní nestojíš, tak co vlastně chceš?
Protože jestli se tu najdou i Ti co se jen umí posmívat a rýpat blbě a nic neví, nerozumí tomu ani jak se cítím..ať prosím nekomentuje.. ![]()
@Ajushulka tak napiš co by si jako chtěla slyšet? Třeba ti to tady někdo napíše.. ale číst pořad dokola,,JÁ SE TRAPIM, JSTE NA MĚ ZLE, JÁ SE TRAPIM,, to už není normální…
ano trápiš se, jsi zklamaná, nešťastná láska ale to je proste život.. evidentně nebyl ten pravej a byla si jen na povyražení tak už to pochop.. kdyby té miloval tak by tě takhle nef*ckoval.. a jestli se chovas tak jak píšeš, no tak to sorry ale břečet před jeho kamosema jak na tebe kašle, no tak to je trochu moc.. pokud by ti bylo tak 16 tak by té ten věk ještě omluvil ale toto… chceš všem slyšet ale přitom nechceš.. Sama nevíš co chceš…
@Ajushulka píše:
Celej půlrok jsme na sebe byli hodní a milí, věnovali sobe všechen čas o vikendu..nikdy neplakal za ten půlrok od doby co jsme se poznali.. vše bylo skvělé.. nebyl žádnej problém ani hádka.. za ten půlrok ani jednou.. a když to někomu vadí, že s spotřebují svěřit a poradit, ať nekomentuje![]()
Asi na to za ten půlrok přišel, jaká ty jsi vlastně povaha a pomalu mu to začlo vadit, aniž by ti to dal najevo, až jednoho krásného dne to vygradovalo a doslova utekl před tebou. (promiň, já bych zdrhla asi taky)
@Ajushulka tak proč zadáš o rady, když všechno víš nejlíp… napsalo ti tady asi 99% ženských jeden názor a ty pořád meleš dokola jedno a to samé. Někde si asi udělala chybu, když to půl roku fungovalo a najednou je to v kopru. A nebo tvůj drahý dostal rozum a nechce tě do svých problémů zatahovat. Ale podle toho, jak se pořád lituješ mi přijde, že už toho začal mít plné zuby. Promiň, já jsem typ, co řekne na férovku co si myslí a to za všech okolností. Chytří lidé si toho váží. A když nechceš číst komentáře, kde tě někdo odsoudí, tak nepiš na veřejnou diskuzi.
@Ajushulka píše:
Protože jestli se tu najdou i Ti co se jen umí posmívat a rýpat blbě a nic neví, nerozumí tomu ani jak se cítím..ať prosím nekomentuje..
já se posmívám?! Jestli je rada podle tebe „posmívání se“ tak si fofrem někam s tím zajdi. Tohle není normální.
@Chiquinquirá já už se posmívám a veřejně se k tomu přiznávám!!!