Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teda holky, to je otřes. Přesně to, co tu píšete mám doma taky.
Kačenku teda samozřejmě pohlídá, nakrmí..ale mnohdy se stane, že slyším jak malá zoufale pláče až venku..doběhnu nahoru, drahý sedí u PC se sluchátkama a dítě stojí, ručičky zavřené v šupleti a nemůže se dostat ven.
To jen tak okrajově ![]()
miselline+kačenka
Ono to opravdu chce, začít myslet taky trochu na sebe. U mně to docela funguje. Teda fungují dva systémy. Někdy když vidí, že jsem na padnutí, tak ze sebe sám vysype, ať si dám někde půl dne oddych (ale potřebovala bych aspoň měsíc
) - ale to jsou světlé okamžiky. Anebo když mám trochu energie, tak jí věnuji sobě - kosmetika, kadeřnice, nějaký pohyb, nové tričko … Když zjistí, že se něco děje, tak začně přemýšlet, že by měl na sobě něco změnit (nebo mu taky možná uteču
), a pak to chvilku jde
Bohužel jen chvilku. Ale mluvit do nich horem dolem je asi vcelku zbytečné, ztráta času a k ničemu nevedoucí
Chce to činy ![]()
Tak holky, mrkněte sem: http://stara.pauza.cz/….asp/ID=2262
a bavte se, misa
To je super článek
Pravidlo šest mě zaujalo. Nejen jeho přátelé, ale i on je někdy Marťan a je těžké se s ním domluvit ![]()
Ahoj holky, taky rozhodne nevim na co stezujete
muj manza chodi do prace na desatou domu rozhodne ne driv jak v deset, malej ma tri mesice, spinka fakt hezky, polozim ho v pul desaty takze tatku nevidi, a vstava kolem pate, ale fakt jen na papani a to ho manza stipe do tvari ze mlaska
jsem z toho hotova, obcas pronese ze nevim jestli s nama bude a jestli me ma rad, a to je jenom okraj, tak vidite ze mate doma fakt drahousky, budte radi, ja se jen bojim abych z toho neprisla o mlicko, nevim co mam delat, akorad porad brecim, a to mam fakt doma hodny mimi
jo prominte preklepy nevi jestli s nama bude a jestli me rad atd, to ma asi z tech nervu
Ahoj holky, jak to mate doma? chova se manza normalne po narozeni mimi? ten muj teda ne nevim taky co s tim poradite?
Ahoj,
ten muj se normalne nechoval, ale ja rozhodne taky ne. Nemyslim jen hormony, ale unava a tak. Pritel koncil v praci a zacinal zrovna podnikat. Byl sice tyden po propusteni z porodnice se mnou, ale prave se ani nehnul od pocitace. Mimco nas oba vykolejilo. Byli jsme stastni, ze ho mame, ale strasne nas prekvapilo, jak je to tezke. Na sex jsem vubec nemela ani pomysleni a ani ted to neni prilis slavne. No jsou odstrceni tatkove.
A musim priznat, ze uz se k nemu nechovam, tak jako driv. Miluju ho sice snad jeste vic, ale nejak me nebavi, davat to najevo jako driv. Jestli se telo podvedome brani, ze by mohl byt sex? Ale abych se priznala, casto se mi honilo hlavou, ze nas pritel nema rad a ze by mozna bylo lepsi odejit. Byl moc nervozni z placiciho miminka a z nevyspani. Bydlime daleko od rodiny, takze bylo vse na nas. Na jednu stranu je to ale dobre. Tvrdila jsem, ze uz chapu, proc male deti rozdely slaby vztah. A bala se, ze my mame ten slaby.Kolikrat jsme se pohadali a kolikrat jsem brecela.Zacala jsem praktikovat, ze jednou za mesic, ci dva jedu k rodicum. Tam zajdu ke kamaradkam a poradne si pokecam, tady nikoho moc neznam. No a postupne je to lepsi a lepsi. Kdyz jsem mu nedavno v legraci rekla, ze jsem ho nesnasela, bral to jako hloupy zert.
Ted uz je to v poho. Jsem ale casto nervozni a odtazita a unavena.Ale mimco je vetsi a vetsi a je s nim cim dal vetsi sranda a i chlapi uz vidi, ze dite potrebuje taky tatu a ne mamu a fakt se to zlepsuje.
Ale lituju anonymni pisatelku z 19.8. To bych asi nerozdychala. Takze mozna jsi jen hormonalne rozhozena a nebo je to fakt problem.