Třetí dítě - touha po holčičce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8097
24.9.11 19:50

Mám pro vás malou naději. V manželově rodině jsou samí kluci i naše první dítě je chlapeček, tak, když jsme se rozhodli pro druhé, nějak jsme počítali s tím, že to bude kluk, i když jsem si hrozně moc přála holčičku. Musela jsem v 16 týdnu na plodovku a když přišly výsledky doslova jsem si sedla na zadek. Celou dobu jsme říkali bříšku Vojtíku a teď máme Verunku. Jediný, kdo byl zklamaný byl syn, ten si hrozně přál brášku, ale te§´d by Verunku neměnil, i když nedávno prohlásil, že by chtěl ještě dva brášky. Jen maminka rezignovala. Moc vám přeji, aby to vysněné zlatíčko vyšlo stejně jako nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
24.9.11 19:55

Určitě bych ho měla ráda to jsem si jistá já mám ráda i cizí děti takže svoje ať by to byl kluk nebo holka určitě taky.Jen tady jde to,že mám strach,že bych mu nedala tu péči jako „vlastnímu“ vytouženému,novému prostě,že bych to odflákla protože by mi to nepůsobilo takovou radost jako ta holka.Zjednodušeně řečeno hodila bych ho do jednoho pytle s klukama a už by to nebylo ono a spíš než radost tak povinnost :( No a to maličké by to vycítilo a já bych neměla ten elán stím něco dělat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.9.11 20:08

A ja mam nuz na krku, protoze nase holcicka chce sestricku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.9.11 20:10

Já myslím, že většina žen si přeje páreček - co si budem nalhávat, je to krásný zažít obě pohlaví. Ale já vám řeknu, že od tý doby co jsem uvažovala o dětech jsem si přála právě buď ten páreček a nebo dva kluky :mrgreen: takže teď už vím, že až budu mít jednou druhý mimi, tak budu spokojená. Já jsem po holčičce nikdy moc netoužila, nevím proč, nedokážu to zdůvodnit :nevim: taky jsem byla na plodovce a vím, že kdyby se prokázala holčička, tak jí budu milovat naprosto stejně, ale byla jsem šťastná, když mi oznámili kluka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.9.11 20:22

marguaret, taky mam ten pocit, že o toho kluka bych se starala spíš z nutnosti, no uvidíme, ale říct si to nenechám a do dalšího dítěte opravdu nepůjdu, budou stačit 2.

Hodako, no tak to je mazec teda, já veškerý snažení vzdávám už teď, porodim a končim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.9.11 20:47

marguaret víš jak já se bála, když jsem čekala druhý, že ho nebudu milovat tak jako Davídka, moji lásku, moje sluníčko :andel: já to svoje dítě tak strašně milovala, že jsem prostě nevěřila že druhé dítě budu milovat taky na plno, a co myslíš jak vylezla, já se na ní podívala a bylo to tady, láska jako trám :srdce: třetí bylo po 16 letech od prvního a 11 letech od druhého, moc jsem se bála že už víc ze sebe dát nemůžu, že na to nemám, a teď? tak strašně syna miluju, jsem vděčná za každý den co můžu strávit s ním, každý den mě něčím překvapí, každý den je úžasný.
Pokud se rozhodneš jít do toho a mít další děťátko, neboj se toho, miluješ dva, budeš milovat tři :wink:

• Citovat
  • Upravit
7805
24.9.11 21:26

Ahojky,já mám 2 kluky a čekám třetí a taky bych si moc přála holčičku.Pokud to ale bude kluk,budu ho mít stejně ráda jako ty 2 raubíře co už doma máme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
25.9.11 09:24

jooo to znám.Z prvního manželství mám syna,před rokem se nám s přítelem narodil syn a já když se dozvěděla,že je to zase kluk,tak jsem to ořvala :oops: .No nicméně,ted až opravdu neplánovaně čekáme holčičku,která se narodí už za měsíc.Mělqa jsem obr radost,takže chápu tvé chtění holčičky :lol: .A přeji vám at se zadaří.Já vím,že od přítele švagrový máma,nám to vypočítala,když jsem čekala Matýska,řekla že to je kluk,že holčičku bysme měli až za rok,no a šup je tam.Dělala to podle věku a jak se mění ta krev po sedmy letech a nám to opravdu vyšlo i všem co to předpovídala :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
25.9.11 11:08

Já při prvnim si byla jistá klukem a kluk to je :lol: . U druhého jsme si naopak byla jistá holčičkou, n všech UTZ si doktoři nebyli jistí až na 3D nebylo pochyb a je to opět kluk, trošku jsme zklamanábyla ale spíš kvůli manželovi a každý mě říkal že když to bude druhý kluk tak ten vztah bude jiný když už jednoho máme. Ale nakonec se Tomík narodil akutně, málem umřel, byl i dlouho na kyslíku :cry: . Podobou je celej já :mrgreen: a je to takový sluníčko. A ted si říkam že kdyby bylo někdy ještě jedno tak je mě to jedno a možná raději zase kluka, už z praktického důvodů kolik máme oblečení na chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
25.9.11 13:38

hehe, mame dva kluky, u obou jsem si strasne prala holcicku- u prvniho to dokonce podle utz holcicka 100%bude (ja tvrdila, ze to bude kluk, jen aby je vsechny nastval, koupila jsem jedno ruzove triko a jedny ruzove ponozky, jinak vse klucicic barvy :lol: ), u druheho byl muj pocit, ze to bude holka, podle utz a dalsich veci 100% kluk, tehdy jsem vztejkle volala muzi, ze sakra neumi udelat holku :mrgreen: ale uprimne, ted, po „letech“ bych holku asi ani nechtela. kluci jsou zlati, ano, hajzlici, perou se, nadavaji si, ale vsechno proste primo…pri predstave mit doma „malou holcici fiflenu a bestii“ (tak, jak to umi jen zenske) :mrgreen: se mi dela mirne mdlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.9.11 21:30
asha píše:
A ja mam nuz na krku, protoze nase holcicka chce sestricku :mrgreen:

Tak to jsme na tom podobně. Mám starší dceru a teď čerstvého kluka, ale to holku zase tak moc nenadchlo, tak mi čas od času říká, že by chtěla ještě sestřičku - nejlépe se stejným křestním jménem jako má ona :mrgreen:
Když jsem čekala dceru, všichni říkali a já to i tak vnímala, že to bude kluk - nebyl.
Teď přišel kluk, já měla tušení, bo jsem „cosi“ zahlédla na utz již celkem brzy, ale nebylo to potvrzeno lékařem.
A kdyby náhodou přišlo ještě třetí, asi bych si přála holku (ale i kluk by potěšil :srdce: ), protože přece jen se starším dcerou jsem si před příchodem klučiny hodně užila (a stále užívám) a jsem prozatím více zvykla na holčičí výchovu a do chlapecké se teprve musím zapracovat. Ale oba je strašně milujiiiii :huban: , ať kluk nebo holka - je to super mít děti!
Držím palce v početí hlavně zdravého dítka, které bude mít hezký život před sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.9.11 21:40
eshta píše:
já si vždy přála holčičku ..a mám 3 kluky :mrgreen: :nevim: jsou mi asi souzení či co :think: …

Já zatím rodím taky jenom kluky. Do třetího pokusu asi ještě půjdeme, ale když to nebude holka, tak mi to zas tak moc vadit nebude. Já si vždycky říkám, co by za mě ve středověku nejeden panovník dal, že rodím takový silný a krásný syny! Na rukou by mě nosil a zlatem zahrnul. :mrgreen: :pankac:

Edit: ale ty růžový serepetičky bych tedy jako chtěla zažít… :oops: :wink:

Příspěvek upraven 25.09.11 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.9.11 21:41
asha píše:

Se jí nedivím. 8-) Potřebuje vyrovnat přesilu… :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.9.11 21:49
Vyrovnat? Spíše přesilu utvrdit! :wink:
Wiolla píše:
asha píše:
Se jí nedivím. 8-) Potřebuje vyrovnat přesilu… :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.9.11 22:14

Já jsem u prvního byla přesvědčená, že čekám kluka. Na prvním ultrazvuku to nebylo vidět. Když mi ve 35 týdnu řekli, že je to holčička, tak jsem byla jak opařená. Když už jsem měla malou, tak jsem si neuměla představit, že by to bylo jinak. U druhého těhotenství se to otočilo a já doufala, že budem mít další princeznu :-). Manžel říkal, že je mu to fuk, hlavně, že budem zdraví. Ale tajně určitě v syna doufal. Pohlaví jsme si říct nenechali. Na porodní sál jsme jeli asi každý se svou představou (já - další malé princezničky, a on - syna, pokračovatele rodu a parťáka na blbosti). Když jsem uslyšela větu: „Tatínku gratulujem, máte krásného syna“, tak jsem se rozbrečela radostí. Prostě tu ten prcek byl a byl můj a byl to KLUK. Pak jsem se mu snažila vynahradit to, že jsem chtěla tu princeznu. Myslím, že to ty děti cítí i v bříšku. Ale zase jsem nijak upjatá na tu holčičku nebyla.
Pokud jsi se rozhodla pro další dítě, tak věřím, že jako máma určitě zklamaná nebudeš. Asi se to v tobě teď pere, ale pokud to bude prcek z lásky, tak ti to fakt bude jedno. Holčičku bych ti přála, ale pokud to bude zase klučík, tak jsem si jistá, že ho budeš milovat stejně, jako by to byla holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí